FileHost!!!!preacher wrote:reascult runda dintre dragonu si nestor ... foarte tare...ASA SE FACE!!!
Dragonu vs. nestor 1 (cred)
2 (cred)
acid vs. ibu
acid vs. ibu iar

Acu'... ?n ordine cronologic?? gen: Nenorocitu', io nu te-am v??zut din minunatul loc ?Žn care st??team, dar te-am auzit. Did not find yo' shit funny dar apreciez c?? ai avut curaj s?? te bagi la asta.

Next.

Next.

Mdeah... Bine zis... Dragonu' needs some major ass kicking [literally] in private!j wrote:4. dragonu.. `te dreacu ma.. la battleu urmator nu te mai las sa bei si sa "bei"))).. oricum ejti mare fraier daca nu te bagi si`n urmatoare ca tre sa fii si tu`n finala.

Mi-au pl??cut mult Nestor Â?i Ibu, se simte poten??ialul... Keep up!

Next...

Vai, vai, vai! SUPEEER TARE ?NTR-ADEV??R!!!fucking skumbag wrote:supeeer tare...acid...sunt mandru de tine coaiee...ahahaha...you made me a happy man.atacuri de panica...they r going down!

Acest Acid nu mi-a pl??cut deloc, a avut ?Žntr-adev??r niÂ?te kestii (infime ?Žns??) care l-au ajutat, dar all in all, omu' nu e nici pe departe at??t de acid pe c??t Â?i-ar dori domnia sa. Mai lucreaz??, mai ai cale lung?? de str??batut. Ahhhhhh.... Â?i vezi "coaie" c?? n-ai prezen???? scenic?? =)))) Hahahahaha! [Aici am fost r??ut??cioas??, recunosk

?n alt?? ordine de idei, hai cu niÂ?te film??ri ceva mai calitative.