BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 2: 19 octombrie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

preacher wrote:reascult runda dintre dragonu si nestor ... foarte tare...ASA SE FACE!!!

Dragonu vs. nestor 1 (cred)

2 (cred)

acid vs. ibu

acid vs. ibu iar
FileHost!!!! :x :x :x

Acu'... ?Žn ordine cronologic?? gen: Nenorocitu', io nu te-am v??zut din minunatul loc ?Žn care st??team, dar te-am auzit. Did not find yo' shit funny dar apreciez c?? ai avut curaj s?? te bagi la asta. :) Dac?? e prima ta presta??ie, e de ?Žn??eles de ce erai crispat. ?Žns?? din nou apreciez curajul. :wink: Tu vezi-??i de treab?? frate! Nu zic nimic nou c??nd afirm c?? experien??a conteaz?? ENORM. Â?i b??i nene, mai las??-i pe figuran??ii ??ia gen Cedrik sau cum s-o scrie, ["the-not-funny-entertainer"] Â?i tat??l figuran??ilor, "EL" Doc, care ?Žn arogan??a lor doar par??ial justificat?? nu mai Â?tiau cum s??-Â?i fac?? sim??it?? prezen??a Â?i comentau aiurea louder than they should have. Eram prin zona aia Â?i m-au sc??rbit atitudinile lor de "superioritate" [ hai pa!, b??h, am??ndoi! :evil: ]. Â?i mai apreciez ini??iativa organizatorilor s?? introduc?? acel moment de stand up comedy, orice ini??iativ?? inovatoare gen e l??udabil?? Â?i poate crea un precedent de luat ?Žn seam??.
Next. :arrow: Vreau Â?i eu piesa cu Ovidiu, varianta live de joi. Puhlease.

Next. :arrow:
j wrote:4. dragonu.. `te dreacu ma.. la battleu urmator nu te mai las sa bei si sa "bei":)))).. oricum ejti mare fraier daca nu te bagi si`n urmatoare ca tre sa fii si tu`n finala.
Mdeah... Bine zis... Dragonu' needs some major ass kicking [literally] in private! :evil:

Mi-au pl??cut mult Nestor Â?i Ibu, se simte poten??ialul... Keep up! :wink:

Next... :arrow:
fucking skumbag wrote:supeeer tare... :lol: acid...sunt mandru de tine coaiee...ahahaha...you made me a happy man.atacuri de panica...they r going down! :twisted:
Vai, vai, vai! SUPEEER TARE ?ŽNTR-ADEV??R!!! :lol: Vezi c?? eÂ?ti uÂ?or jenant. Â?i de unde dreq sco??i abera??iile alea cu "atacuri going down".. Vezi c?? tu Â?i crew-ul lu' matale nici n-a??i ap??rut ?Žnc?? oficial, consequently take it easy cu afirma??ii de gen, c?? te bagi singur ?Žn materia maron. Viitorul nu sun?? bine pt tine/voi dac?? deja o arzi cu d-astea.
Acest Acid nu mi-a pl??cut deloc, a avut ?Žntr-adev??r niÂ?te kestii (infime ?Žns??) care l-au ajutat, dar all in all, omu' nu e nici pe departe at??t de acid pe c??t Â?i-ar dori domnia sa. Mai lucreaz??, mai ai cale lung?? de str??batut. Ahhhhhh.... Â?i vezi "coaie" c?? n-ai prezen???? scenic?? =)))) Hahahahaha! [Aici am fost r??ut??cioas??, recunosk :mrgreen:] Dar pen'c?? nu-mi placi, pot fi at??t de r??ut??cioas?? pe c??t m?? las?? chefu'. Ah, btw, ??i-am zis c?? nu-mi placi?

?Žn alt?? ordine de idei, hai cu niÂ?te film??ri ceva mai calitative.
Strache
tanar

Post by Strache »

da man asa e am gresit cand am scris asta pentru ca nu prea ma- interesat sa scriu corect. si am fost foarte grabit .simai multe chestii la un lok...
oricum am scris ce ams cris si astept un raspuns de la cei ce sunt in masura sa mi-l ofere.
oricum sper sa nu imi atrag de partea mea multe voturi negative acolo... pt postul meu negativ. dar am total dreptate.si mai bine decat mine ar trebui "oare?" sa stiti voi ca hh inseamna libera exprimare si dreptu la opinie si tot felu de mambo jumbo.....
ma duc ca ma asteapta tiesto PACE
si nu ma uitati cu raspunsul ala
HomeBoY
fratele meu tu esti baiat

Post by HomeBoY »

toate ca toate dar nui se poate si un upload pe rapidshare.ro*com ? un megaupload.com orice in afara de filehost ca`mi trage cu 10 kb/s draq ! fata de 200 cum mere pe celelalte .. Mersi anticipat
vrei sa fi trendy si funky ? ia-ti titlul de emo-kid sau minimalist si conformeaza-te :-j
dan
Pop

Post by dan »

revin cu filmarea aproape completa a serii saptamana viitoare....
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

Last edited by J.J. on Fri Oct 20, 2006 10:32 pm, edited 1 time in total.
Umbra
tanar

Post by Umbra »

Bain wrote:lol nice one nenorocitule:),ai avut cva glume bune dar nu prea erau pe gustu meu

de obicei (cel putin in generala) oricine are ochelari e considerat tocilar...nu intelege greshit da n am aceeashi parere(poate pt k s considerat tocilar)

mai putin ala din runda 1 cu care a dat battle Aforic....ala era "Nesimtitu'" :twisted:
ce vorbesti ma?
.Acid.
rapperu vostru preferat

Post by .Acid. »

Slab battle'ul per total... Nu voi comenta cine avut punch'uri de acasa si cine nu, voi spune doar ca m-au impresionat Ibu si Nestor... nextgen...

BWP wrote:Dar pen'c?? nu-mi placi, pot fi at??t de r??ut??cioas?? pe c??t m?? las?? chefu'. Ah, btw, ??i-am zis c?? nu-mi placi?
BWP... numa' bine
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

nenorocitu wrote:Ma bucur pentru cei care au avut mintea deschisa, care nu au cazut prada unei pareri superficiale si astfel s-au putut bucura de poantele mele. Va multumesc! Nu stiu cat de dezamagiti au fost unii de minutele mele dar eu am fost cu siguranta foarte dezamagit de o parte din public. Si acum vreau sa vorbesc doar despre acestia.
As fi acceptat in orice clipa ciritci despre lipsa de originalitate, lipsa de punch lines sau toppere, insa cand am vazut ca nu astea ar fi o problema ci faptul ca am fost vulgar, am fata de tocilar sau ca eu as fi cel cu frustrari sexuale am ramas socat! Voi erati ultimii oameni de la care m-as fi asteptat la asta (luati-o ca pe un compliment). Dar m-am inselat, se pare ca aveti la fel de multe prejudecati ca cei pe care ii criticati ca desconsidera miscarea hip-hop. Voi sunteti la fel de incuiati la minte. Se pare ca inca nu ne dezmintim de la faptul ca suntem totusi copii de comunisti injectatii cu ideologi stupide.
Si inca stau si ma intreb... sunt eu cel cu frustrari care doar am expus niste poante, sau cei care nu au fost in stare sa le ia ca atare, ca pe niste poante? Eu sunt cu frustrari sexuale cel care am avut curajul sa vb despre astea sau cei care le considera tabu? Si cei care m-au catalogat ca tocilar sufera cumva de vreun complex fata de tocilari, au sechele din generala?
Deschideti-va ochii si mintea!
Voi criticati pe cei care vand forma fara continut dar in acelasi timp tot voi etichetati o persoana dupa aceleasi criterii. Asta e ipocrizie!
Astept critici pertinente, nu pareri subiective. Haideti sa gandim! Nu sa fim o turma! [/b]
ai avut glume de ron jeremy... esti un wannabe...ron jerremy e mai mare ca tine ... si nu ma refer la inaltime... :lol:
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

Strache wrote:da man asa e am gresit cand am scris asta pentru ca nu prea ma- interesat sa scriu corect. si am fost foarte grabit .simai multe chestii la un lok...
oricum am scris ce ams cris si astept un raspuns de la cei ce sunt in masura sa mi-l ofere.
oricum sper sa nu imi atrag de partea mea multe voturi negative acolo... pt postul meu negativ. dar am total dreptate.si mai bine decat mine ar trebui "oare?" sa stiti voi ca hh inseamna libera exprimare si dreptu la opinie si tot felu de mambo jumbo.....
ma duc ca ma asteapta tiesto PACE
si nu ma uitati cu raspunsul ala
neoficial : sar putea sa ai dreptate sau nu, nu stiu ce sa zic...dar daca esti bun o sa castigi sau macar o sa ajungi in finala, daca vor fi 16 concurenti cu siguranta or sa fie 4 oameni care se duc in finala...deci nu ai de ce sa te plangi..sau poate vor fi 2 runde a cate 8 oameni...tot acelasi lucru..nu vad unde este problema...sincer
S.D.S.T.
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

nenorocitu wrote:Ma bucur pentru cei care au avut mintea deschisa, care nu au cazut prada unei pareri superficiale si astfel s-au putut bucura de poantele mele. Va multumesc! Nu stiu cat de dezamagiti au fost unii de minutele mele dar eu am fost cu siguranta foarte dezamagit de o parte din public. Si acum vreau sa vorbesc doar despre acestia.
As fi acceptat in orice clipa ciritci despre lipsa de originalitate, lipsa de punch lines sau toppere, insa cand am vazut ca nu astea ar fi o problema ci faptul ca am fost vulgar, am fata de tocilar sau ca eu as fi cel cu frustrari sexuale am ramas socat! Voi erati ultimii oameni de la care m-as fi asteptat la asta (luati-o ca pe un compliment). Dar m-am inselat, se pare ca aveti la fel de multe prejudecati ca cei pe care ii criticati ca desconsidera miscarea hip-hop. Voi sunteti la fel de incuiati la minte. Se pare ca inca nu ne dezmintim de la faptul ca suntem totusi copii de comunisti injectatii cu ideologi stupide.
Si inca stau si ma intreb... sunt eu cel cu frustrari care doar am expus niste poante, sau cei care nu au fost in stare sa le ia ca atare, ca pe niste poante? Eu sunt cu frustrari sexuale cel care am avut curajul sa vb despre astea sau cei care le considera tabu? Si cei care m-au catalogat ca tocilar sufera cumva de vreun complex fata de tocilari, au sechele din generala?
Deschideti-va ochii si mintea!
Voi criticati pe cei care vand forma fara continut dar in acelasi timp tot voi etichetati o persoana dupa aceleasi criterii. Asta e ipocrizie!
Astept critici pertinente, nu pareri subiective. Haideti sa gandim! Nu sa fim o turma!
off topic: imi pare rau ca tiam pierdut showul , sunt un fan inrait al stand.upurilor, sincer as vrea sa te vad pe scena..unde "profesezi"?(in ce club)..in deko?
S.D.S.T.
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

nenorocitu n-are nici o treaba cu un stand up. ne-a zis nijte punchuri bune de battle, si orikum le-a zis prost.
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

tvrr_1 wrote:nenorocitu n-are nici o treaba cu un stand up. ne-a zis nijte punchuri bune de battle, si orikum le-a zis prost.
:), ok 10x
S.D.S.T.
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

astept sa se puna filmari pe hades.com/battle
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
McIBU
tanar

Post by McIBU »

Cel mai Masiv mi s-a parut Acid. 8)

Si pacat de Dragonu`. E chestia ca Dragonu` e un personaj cunoscut ! Era luat in vizor de orice participant si de aici in colo incep problemele si cred ca stiti unde bat :wink: .
Sa speram ca vom avea o finala de calitate superioara :shock:
nu da
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

aforic hater
Post Reply