Prefer Headache...UnderCover wrote:On-topic: Abia astept sa vad cum reactioneaza publicul la "These walls don`t lie".That`s gonna be tha shit!
PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
-
- Lucky Striker
Re: No Subject
1. ingnorantNotADestinysChild wrote:1. Cum poti fi asa de ignoranta(a)No Mo' wrote:Nici eu nu pot spune ca rupe, sau ca ascult prea mult asa ceva... dar totusi am sa ma duc. Sunt chestii rare astea de genu', si nu merita sa lipsesti... macar pentru experienta traita... mai ales ca am lipsit - motivat!- la KillaBeez.
2. unii vorbesc despre looptroop ca si cum n`ar da 2 lei pe ei...
3. da` daca nici astia n`au nimic bun, atunci ce dracu cautati?
4. Daca tot ii criticati, de ce nu faceti voi ceva mai bun?
5. Si cum poti sa spui ca "nu rupe" daca nu asculti?
2. n-am zis asta... dar pur si simplu nu m-a interesat trupa.
3. IAM. Sa vina IAM in Romania. Daca tie nu-ti place IAM, crezi ca as fi avut ceva cu tine?
4. Vesnica frustrare. Presupun ca si tu-l critici pe Adrian Minune... de ce nu faci ceva mai bun? gen care sa se vanda si cu care sa scoti bani? nu tre' sa fii cel mai bun ca sa poti critica.
5. Iarasi te dovedesti a fi superficial. N-am zis ca "nu ascult"... era "nu PREA ascult"
6. tu cati ani ai?
7. "sa dau 30 de lei pe Promoe? Mai bine ma duc la meci la Dinamo sau imi iau tricou HadesWear" - a zis-o un prieten care asculta rep de vreo 10 ani de zile si vine la majoritatea concertelor Hades. Si totusi - PARADOXAL - nu-i place Promoe... eu zic sa-l omoram... sa-l scoatem din viata sociala...
(8.) Toti cei care nu ascultati Looptroop (pentru ca nu va place, sau din oricare alt motiv)... haideti sa organizam un club... care sa duca lumea de rapa... uniti vom fi mai puternici!!! Sa salvam lumea de carii !!! Yeeeee.
Si totusi... sper sa fie multa lume. Si chiar cred ca va fi.

Subscriu!No Mo' wrote:1. ingnorant
2. n-am zis asta... dar pur si simplu nu m-a interesat trupa.
3. IAM. Sa vina IAM in Romania. Daca tie nu-ti place IAM, crezi ca as fi avut ceva cu tine?
4. Vesnica frustrare. Presupun ca si tu-l critici pe Adrian Minune... de ce nu faci ceva mai bun? gen care sa se vanda si cu care sa scoti bani? nu tre' sa fii cel mai bun ca sa poti critica.
5. Iarasi te dovedesti a fi superficial. N-am zis ca "nu ascult"... era "nu PREA ascult"
6. tu cati ani ai?
7. "sa dau 30 de lei pe Promoe? Mai bine ma duc la meci la Dinamo sau imi iau tricou HadesWear" - a zis-o un prieten care asculta rep de vreo 10 ani de zile si vine la majoritatea concertelor Hades. Si totusi - PARADOXAL - nu-i place Promoe... eu zic sa-l omoram... sa-l scoatem din viata sociala...
(8.) Toti cei care nu ascultati Looptroop (pentru ca nu va place, sau din oricare alt motiv)... haideti sa organizam un club... care sa duca lumea de rapa... uniti vom fi mai puternici!!! Sa salvam lumea de carii !!! Yeeeee.
Si totusi... sper sa fie multa lume. Si chiar cred ca va fi.
you just never know when you're living in a golden age.
-
- tanar
-
- Niciodata un nimeni
Fiecare asculta ce vrea. E o tara libera. Daca nu va convine,ignorati persoanele respective,si nu veniti sa dati voi sfaturi,profetilor !
Personal,d'abia astept concertul Looptroop,si da,nici eu nu ascult in disperare Looptroop sau Promoe,ascult in limita bunului simt,doar melodiile care imi plac si care imi suna mie bine pe cerebel...
Nimeni nu-ti da dreptul sa judeci o persoana dupa muzica p care o asculta..treaba e simpla....eu nu te judec pe tine,dar nici tu nu ma judeci pe mine...si uite asa e pace-n lume....Hai v-am pupat ca aberez prea mult
)
Sa traiti bine si sa va umpleti burtihanele cu bere la Promoe !!!

Personal,d'abia astept concertul Looptroop,si da,nici eu nu ascult in disperare Looptroop sau Promoe,ascult in limita bunului simt,doar melodiile care imi plac si care imi suna mie bine pe cerebel...
Nimeni nu-ti da dreptul sa judeci o persoana dupa muzica p care o asculta..treaba e simpla....eu nu te judec pe tine,dar nici tu nu ma judeci pe mine...si uite asa e pace-n lume....Hai v-am pupat ca aberez prea mult

Sa traiti bine si sa va umpleti burtihanele cu bere la Promoe !!!

Viața e complexă și are multe aspecte.
- jay.there.is.a
- rhyme maker
"life's too short to be sittin' on your ass for
hours on end, choosing what to ask for
future references, you'll come to see
preferences just help you find the key"
... un artist apreciat de f multa lume va veni sa ne arate si noua ce face el.
dak cineva vrea sa mearga sau nu sa-l vada, este decizia fiecaruia...
de ce cautatzi tot timpul sa dati vina pe cineva?
hours on end, choosing what to ask for
future references, you'll come to see
preferences just help you find the key"
... un artist apreciat de f multa lume va veni sa ne arate si noua ce face el.
dak cineva vrea sa mearga sau nu sa-l vada, este decizia fiecaruia...
de ce cautatzi tot timpul sa dati vina pe cineva?
-
- Professional Hater
- Bazooka Joe
- trendy guy
Biletele pentru bucuresteni de joi la:
* club B52 la bar
* magazinul Rulez (Stirbei Voda nr. 72)
Pret: 30 RON
Pentru cei din tara in continuare rezervari la: [email protected] si comenzi pe www.myticket.ro
*pentru cei care nu-si cumpara sau rezerva din timp bilet in ziua evenimentului pretul va fi 40 RON
* club B52 la bar
* magazinul Rulez (Stirbei Voda nr. 72)
Pret: 30 RON
Pentru cei din tara in continuare rezervari la: [email protected] si comenzi pe www.myticket.ro
*pentru cei care nu-si cumpara sau rezerva din timp bilet in ziua evenimentului pretul va fi 40 RON
muie copos
- umma
- un domn / doamna
Cei din Bucuresti isi pot rezerva si ei bilete, daca din diferite motive nu-si iau bilet din B52 sau mag Rulez? Le sunt acceptate aceste rezervari?
"So it's either change or be changed. Break the chains! Don't be slaves!!!"
http://nenishor.deviantart.com/
http://nenishor.deviantart.com/
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
NotADestinysChild wrote:Cum poti fi asa de ignoranta(a) incat sa zici "nu pot spune ca rupe sau ca ascult prea mult asa ceva" ?"Asa ceva"?Frate, de parca ar fi ceva negativ, iesit din comun...Ma nu stiu...da` e culmea...unii vorbesc despre looptroop ca si cum n`ar da 2 lei pe ei...da` daca nici astia n`au nimic bun, atunci ce dracu cautati?Daca tot ii criticati, de ce nu faceti voi ceva mai bun?Si cum poti sa spui ca "nu rupe" daca nu asculti?Si cum poti tu sa simti starea aia de spirit daca "nu rupe" ?Hai mai da`o dracu...Prea ordinara treaba asta...Si uite asa se duce lumea de rapa...No Mo' wrote:Nici eu nu pot spune ca rupe, sau ca ascult prea mult asa ceva... dar totusi am sa ma duc. Sunt chestii rare astea de genu', si nu merita sa lipsesti... macar pentru experienta traita... mai ales ca am lipsit - motivat!- la KillaBeez.
vezi ca e no'mo de la katana...deci nu pra e hip hop el asa... n'asculta luptrup d'ala...si mai e si prost si spune ce gandeste...plm...chiar ca se duce tara de rapa...te'ai gandit sa emigrezi?

- Bazooka Joe
- trendy guy