De azi dupa ora 19.00 bilete si la H2O Coffee Shop din Bucuresti Str. Bacani-Blanari nr.3-5 (Zona Lipscani)mihai.lazar wrote:De astazi dupa-masa bilete in Bucuresti la:
- barul clubului B-52 (Str. Popa Tatu nr. 4)
- magazinul Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 87 A)
PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
Last edited by Bazooka Joe on Fri Oct 27, 2006 10:51 pm, edited 1 time in total.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
- magazinul Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 87A)mihai.lazar wrote:De azi dupa ora 19.00 bilete si la H2O Coffee Shop din Bucuresti Str. Bacani-Blanari nr.3-5 (Zona Lipscani)mihai.lazar wrote:De astazi dupa-masa bilete in Bucuresti la:
- barul clubului B-52 (Str. Popa Tatu nr. 4)
- magazinul Rulez (Str. Stirbei Voda nr. 72)

ontopic: mi`am luat bilet astea
p.s. vreau shi io sa lipesc afisheeeeee
cand tu zici critici io zic man-ca-tori
Operatiunea "Lipit afishe" de azi era sa se termine cam rau
multumim politistului ca a aprins farurile sa vada baietii unde lipesc ...
Incredibil ! Brigada Hades o arde aventuros
))
In alta ordine de idei , au ajuns biletele si la H2O... dar eu tot din Fire imi cumpar...
Trendy Guy...sa aduci duminica bilete 

In alta ordine de idei , au ajuns biletele si la H2O... dar eu tot din Fire imi cumpar...

-
- Splashinator
mda...cam rau pt ei poate..ca daca mai insistau mult...hop ii dadeam un telefon lui bwp sa ii rezolve..de fapt sa le rezolve maxilarele...Dia wrote:Operatiunea "Lipit afishe" de azi era sa se termine cam raumultumim politistului ca a aprins farurile sa vada baietii unde lipesc ...
Incredibil ! Brigada Hades o arde aventuros
))
In alta ordine de idei , au ajuns biletele si la H2O... dar eu tot din Fire imi cumpar...Trendy Guy...sa aduci duminica bilete
ne-au mai atentzionat odata baietii pe elisabeta...dar nu au mai coborat din masina...
si tot in alta ordine de idei...nu au ajuns bilete shi in h20..deci deocamdata tot cele 2 locatii raman valabile...se va anuntza shi cand va fi cazul H2O-ului...
Eh na...nu le-ati mai dus ?
) am crezut ca acolo mergeti cand am plecat eu ... ! My bad ... ma scuzati ca v-am informat gresit !
haha...ati ajuns pe Elisabeta ? Like i've said...brigada hades o arde aventuros
)) foarte tare ! it was a pleasure to work with you guys !
P.S : aproape_om , daca stiam ca o sa continuati cu lipitul...iti faceam cadou pachetul ala de servetele...pun pariu ca ai avut nevoie
)

haha...ati ajuns pe Elisabeta ? Like i've said...brigada hades o arde aventuros

P.S : aproape_om , daca stiam ca o sa continuati cu lipitul...iti faceam cadou pachetul ala de servetele...pun pariu ca ai avut nevoie

-
- Splashinator
Dia wrote: P.S : aproape_om , daca stiam ca o sa continuati cu lipitul...iti faceam cadou pachetul ala de servetele...pun pariu ca ai avut nevoie)
hahaha..trebuia sa fi vazut cum eram pe maini...am mai incercat sa ma sterg cu un flyer dar degeaba..am mai cumparat abi la sfarsit servetzele cand eram deja incretzit de aracet....eu ca eu...dar sa il fi vazut pe michael lazar cum era pe maini de tus

Michael Lazar era obisnuit oricum ... ca in `88...cand au venit in Bucuresti Non Phixion pentru prima data ( si a cantat Temisan in deschidere ) erau afisele mult mai mari ... si oamenii erau altfel...ehe...

-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
ba...deci sbp ... a fost chiar simpatic militanu ala care avea combinatzie cu aia cu afishe roshii... 
ba...eu zic ca o sa iasa mai tare ca in 88 la concertu non phixion... atunci era mai greu frate cu concertele ... mi'aduc aminte si acum ca a trebuit sa'l bagam pe temishan si sa ii invatzam pe baietzi sa spuna " RESPECT 4 COMRAD... CEAUCESCHU"...era greu pe vremea aia

ba...eu zic ca o sa iasa mai tare ca in 88 la concertu non phixion... atunci era mai greu frate cu concertele ... mi'aduc aminte si acum ca a trebuit sa'l bagam pe temishan si sa ii invatzam pe baietzi sa spuna " RESPECT 4 COMRAD... CEAUCESCHU"...era greu pe vremea aia

- Bazooka Joe
- trendy guy
- ciuby_rappa
- tanar
Hey ya all....am si eu intrebare d pus la voi :
eu cu nishte preteni venim din TM si plm eu cel putzin Bucureshtiu' deloc cum o sa fac rost d bilet(adik unde o sa ne intalnim cu cine o sa ne intanim k sa ne dea biletele) si cum o sa ajunem acolo unde ne intalnim cu cine ne intalnim sa ne dea biletele....
p.s. si cum ajung eu la Agronomie din gara d nord d la voi din bucale ? k la taxi sa ma duc nu risc k mai si vreau sa beau
la conshert
eu cu nishte preteni venim din TM si plm eu cel putzin Bucureshtiu' deloc cum o sa fac rost d bilet(adik unde o sa ne intalnim cu cine o sa ne intanim k sa ne dea biletele) si cum o sa ajunem acolo unde ne intalnim cu cine ne intalnim sa ne dea biletele....
p.s. si cum ajung eu la Agronomie din gara d nord d la voi din bucale ? k la taxi sa ma duc nu risc k mai si vreau sa beau

CARPE DIEM
- Bazooka Joe
- trendy guy
luni adica maine o sa anuntam o locatie cunoscuta pentru cei din provincie..unde o sa ne intalnim cu totii inainte de concert si ne vom deplasa spre agronomie, ca sunt multic are nus tiu unde eciuby_rappa wrote:Hey ya all....am si eu intrebare d pus la voi :
p.s. si cum ajung eu la Agronomie din gara d nord d la voi din bucale ? k la taxi sa ma duc nu risc k mai si vreau sa beaula conshert
muie copos