PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
- ciuby_rappa
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
stai linistit .. totul va fi okeciuby_rappa wrote:Asha...ms ms ms :* si sper inainte sa ne vdm sa-mi spui si cum sa ajung acolo undeve ne vom intalni si ora si bla bla toate detaliile alea ...k eu chiar vreau sa fiu sigur k o sa ajung sa-mi iau bilet si sa ajung si la concert...ms k mi-ai luat una dintre pietrele d p inima
muie copos
-
- Splashinator
- ciuby_rappa
- tanar
- Bazooka Joe
- trendy guy
Toti cei care au facut rezervari (sau au incercat) in cursul zilei de ieri dupa ora 18.00 si azi pe adresa [email protected] sunt regati sa revina cu un e-mail la adresa [email protected]
Sau in cazul in care mai au rabdare tot la [email protected] dar incepand cu ora 20.00 diseara.
Ne cerem scuze numarul mare de solicitari via e-mail din aceasta perioada a blocat serverul.
Sau in cazul in care mai au rabdare tot la [email protected] dar incepand cu ora 20.00 diseara.
Ne cerem scuze numarul mare de solicitari via e-mail din aceasta perioada a blocat serverul.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy
ei nu fi asa trista... tot se va gasi careva cu un tel cu 2 mega camera foto sa faca o poza acolo... asta e...
sa filmezi din publice e aiurea.... in schimb macar celor care organizeaza sa li se permita sa filmeze (sa ramana .. nush cum sa zic.. amintire... chit ca nu va ajunge niciodata la public)... eu sa fiu organizator asi incerca sa impun sa mi se permita sa am macar o camera undeva pe un trepied
oricum... cei de la hades si cei din crew-ul lui promoe stiu mai bine cum e faza cu filmatul la concerte...
sa filmezi din publice e aiurea.... in schimb macar celor care organizeaza sa li se permita sa filmeze (sa ramana .. nush cum sa zic.. amintire... chit ca nu va ajunge niciodata la public)... eu sa fiu organizator asi incerca sa impun sa mi se permita sa am macar o camera undeva pe un trepied

oricum... cei de la hades si cei din crew-ul lui promoe stiu mai bine cum e faza cu filmatul la concerte...
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
- strabunicutza
- Bandit Queen
Puteam sa bag mana in focmihai.lazar wrote:Iz official:
Contractul a fost semnat de ambele pati si el stipuleaza clar:
FARA aparate de filmat dau foto ... din pacate trebuie sa va anunt ca v atrebui sa lasati atat camerele video cat si aparatele foto acasa.
Sorry

- ciuby_rappa
- tanar
Nu prea cred k are rost sa pierzi 1 concert doar datorita faptului k nu-l potzi filma(asta am intzeles eu din c ai scris u Strabunicutz-o dak nu e asha imi cer scuze ...dar prea tare k sa nu mergi doar k nu potzi sa filmezi sa ceva d genu plm...macar cu amintirea ramai...cum eshti strabunicutza povesteshti si u la nepotzei ...(just kiddin')
)

CARPE DIEM
nu va ganditi ca veti vedea ceva la YO! de la concert. In cazul in care se intreba cineva.Eu nu m-am suparat pe chestia asta si am inteles.E vorba de respect aici fata de dorintele fiecarui artist.Mergem la concert ,dam frumos din cap in ritm rep,ne bucuram,mai bem o bere si aia e.Hai cu repu'!
I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!