PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Rep it up! :lol:
on1x1
fratele meu tu esti baiat

Post by on1x1 »

tocmai ma uitam la emisiunea lui vexx @ yo! .. zicea ceva fain acolo dj dox
"saptamana trecuta i-am prezentat pe baietii de la looptroop.. una din trupe care apartin europei si care apartin hiphopului si care s-ar putea intro proportie de v-am spus.. un anumit procent sa vina in romania"

foarte tare :D sunt curios de cand e datata emisiunea.
sunt curios si de statusul biletelor.. se vand ca painea calda?
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

e de cand trebuia sa vina in romania Looptroop, de pe vremea AGHH-ului... acum vreo 3 ani cred... stiu ca eram cu HHK la inceput si pusesem sondaj pe cine vrea lumea: Looptroop, Phi Life Cypher (parca) si altii... iesise Looptroop, daca nu ma insel... :D
Pawkily

Post by Pawkily »

on1x1 wrote:tocmai ma uitam la emisiunea lui vexx @ yo! .. zicea ceva fain acolo dj dox
"saptamana trecuta i-am prezentat pe baietii de la looptroop.. una din trupe care apartin europei si care apartin hiphopului si care s-ar putea intro proportie de v-am spus.. un anumit procent sa vina in romania"

foarte tare :D sunt curios de cand e datata emisiunea.
sunt curios si de statusul biletelor.. se vand ca painea calda?

Da un link sau ceva...de unde pot lua emisiunea....
on1x1

Post by on1x1 »

Last edited by on1x1 on Tue Oct 31, 2006 6:39 pm, edited 6 times in total.
Pawkily

Post by Pawkily »

Esti de treaba... :D
"In mare, imi bag picioarele in spatiu, cu timpul am eu probleme."

http://3marafeturi.wordpress.com/
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

ciuby_rappa wrote:Nu prea cred k are rost sa pierzi 1 concert doar datorita faptului k nu-l potzi filma(asta am intzeles eu din c ai scris u Strabunicutz-o dak nu e asha imi cer scuze ...dar prea tare k sa nu mergi doar k nu potzi sa filmezi sa ceva d genu plm...macar cu amintirea ramai...cum eshti strabunicutza povesteshti si u la nepotzei ...(just kiddin') :))
Dap, dar vezi tu recunosc ca pana la albumul Promoe-White Mans Burden nu am ascultat si singurul motiv pt care as fi venit ar fi fost sa filmez pt cei care chiar asculta si nu au cum sa ajunga, oricum bag mana in foc ca o sa fie atmosfera faina si ca nu toti se duc ca sunt fani, mai am timp de gandire :D
ciuby_rappa
tanar

Post by ciuby_rappa »

Cine estie dak totzi is sau nu fani treaba lor...nici eu nu pot sa zic k is vreun fan infocat doar pot sa zic k imi place mult muzica lor versurile si tot c tzine d Looptroop si Promoe....si oricum o sa fie Dj dox pun'pariu p acolo si o sa dea si la YO c sa va intampla in timpul concertul
p.s. eu nu tzi-am zis cumva in nume d rau sau ceva :o
CARPE DIEM
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

ciuby_rappa wrote:...si oricum o sa fie Dj dox pun'pariu p acolo si o sa dea si la YO c sa va intampla in timpul concertul...
djdox wrote:nu va ganditi ca veti vedea ceva la YO! de la concert. In cazul in care se intreba cineva.Eu nu m-am suparat pe chestia asta si am inteles.E vorba de respect aici fata de dorintele fiecarui artist.Mergem la concert ,dam frumos din cap in ritm rep,ne bucuram,mai bem o bere si aia e.Hai cu repu'!
tu citesti pe aici!?!?
ciuby_rappa
tanar

Post by ciuby_rappa »

Nu am citit aia ...scuze :| gata am inteles si eu nu mai acuz p nimeni :)
CARPE DIEM
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

KOndamnatu wrote:tu citesti pe aici!?!?
Ultimul offtopic: tu realizezi ca sunt 20 de pagini si nu cred ca e cineva in stare sa tina pasul cu tot ce se posteaza, poti sa ii spui omului si frumos...

Noroc cu Dj Dox si YO :D
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

strabunicutza wrote:
KOndamnatu wrote:tu citesti pe aici!?!?
Ultimul offtopic: tu realizezi ca sunt 20 de pagini si nu cred ca e cineva in stare sa tina pasul cu tot ce se posteaza, poti sa ii spui omului si frumos...

Noroc cu Dj Dox si YO :D
1. I-am vorbit foarte frumos.
2. Era pe aceeasi pagina cu postul lui, 5 posturi mai sus.
3. Esti musca sau avocat?
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

Image
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

KOndamnatu wrote:3. Esti musca sau avocat?
Sunt om, iar raspunsul tau nu mi s-a parut tocmai unul fain :!:

Multumesc ... pt flyer-ul :D cu Promoe [putin on/topic]
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Newsletter Hades Records wrote:Promoe pe ultima suta de metri!

Sambata aceasta, pe 4 noiembrie, la Sala Agronomie din capitala, Promoe va concerta pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment sustinut de Tuborg, si organizat de Hades Records si Fat Ladies Events, cu sprijinul Yo!Raps.

Doar in urmatoarele patru zile biletele mai pot fi achizitionate la pretul de 30 RON de pe www.hadesrecords.com/promoe , de la barul clubului B52 (Popa Tatu nr. 4), magazinul Rulez (Stirbei Voda nr. 72), magazinul H2O CoffeShop (Str. B??cani-Bl??nari nr. 3-5 / zona Lipscani) din Bucuresti. In seara concertului, la intrarea in sala, biletele vor costa 40 RON!

Daca mai e cineva care nu stie cine e Promoe, facem o scurta recapitulare: Promoe a fondat Looptroop la inceputul anilor ’90, si alaturi de colegii de trupa a lansat numeroase single-uri, EP-uri, bootleg-uri si trei albume de care a auzit mai toata lumea (“Modern Day City Symphony”, “The Struggle Continues” si “Fort Europa”). In 2001 a aparut primul material solo semnat Promoe, “Government Music”, urmat de “Long distance runner” in 2004. Anul acesta, Promoe a lansat cel de-al treilea album solo din cariera, “White man's burden”, material inregistrat in parte si in Jamaica (la fel ca si precedentul, de altfel).

Si daca tot mai e cineva care se intreaba cine e Promoe si ce-a facut el in ultimii cinci ani, putem spune un lucru sigur: este unul dintre cei mai apreciati rapperi europeni (poate chiar cel mai tare la momentul actual), a sustinut cateva sute de concerte pe toate cele cinci continente, a cantat pe scene din Africa de Sud, Rusia, Japonia, Australia, S.U.A., si l-a vazut cam toata Europa, mai putin Romania. Dar cum el a auzit ca are fani aici, si asa am auzit si noi, el s-a gandit sa vina, si noi sa-l aducem. Dupa cum ati vazut (daca nu, vezi aici), s-a aratat foarte entuziasmat de concertul de la Bucuresti, si e chiar nerabdator sa faca un show cum n-a mai vazut Micul Paris. “Sa nu indrazniti sa ratati concertul!” a zis Promoe, iar noi ii dam dreptate. Asa ceva nu trebuie pierdut!

Pregatirile pentru concert au intrat pe ultima suta de metri, echipa de productie aranjand tot ce tine de sunet, lumini, transport si cazare conform cerintelor artistului. Daca partea tehnica nu a dat mari batai de cap, preferintele culinare ale lui Promoe au solicitat ceva atentie si... “shopping”. Dupa cum se stie, rapperul suedez este un vegan convins (mai ceva ca un vegetarian), iar meniul lui nu trebuie sa cuprinda nici un produs de provenienta animala, nici macar oua sau lapte, ci doar legume, fructe, si derivate vegetale. Un fel de post non-stop.

Plus, daca era va dor de Veritasaga sau Pirats Klan, e bine de stiut ca Hip-hop-ul made in Romania nu va lipsi din program: Cast, Shy Beatz, Funktastics, Dagga, KST, Turntable Science, si cele doua trupe de mai sus vor rupe microfoane si platane inainte/dupa Promoe!

Liderul Looptroop va parasi Romania duminica, turneul cuprinzand in continuare Amsterdam, Paris, Viena, Barcelona, Munchen, Copenhaga… Asa ca daca nu aveti drum pe undeva pe-acolo, cel mai bine ar fi sa veniti sa-l vedeti pe Promoe la Bucuresti, pe 4 noiembrie!

Pace!
Last edited by Bazooka Joe on Tue Oct 31, 2006 9:50 am, edited 1 time in total.
muie copos
Post Reply