iar ati sarit pe mine si ce am facut?..am dat un tracklist si am dat nota 3,5/5. la el .....daca tie ti se pare foarte putin atunci esti chiar noob si nu stiai ca Documentary a fost cotat la un 4/5 prietene iar Massacre 2,5
o sa ia aur da nu platina o sa fie un flop la fel ca Busta care a avut mult mai multe hituri fata de Game si albumul mi s-a parut mai reusit....nu de alta dar lumea spune prin state ca e dezamagita de albumul asta si nu se compara cu Docuemntary....eu v-am zis plm...adevarul e unul oricat ai incerca sa spui un lucru un fan inrait Game tot pe-a lui o tine asa ca va respect opiniile pentru ca va inteleg
koolmarz wrote:preacher, ete pula .. ii iubeste si le arata respectul .. asta inseamna ca e pupincurist ? Ar trebui mai multi sa faca asa .. sa`si arate respectul pentru inaintasii lor fara de care nu ar fi facut nimic
sincer, e mica diferenta dintre a arata respect si pupa in cur... si game cam pupa in cur... si e mai nasol ca pe principiul asta sunt construite mai multe piese...
@Jove
noob e ala care crede ca albumu se apreciaza dupa voturile totale (inclusiv a celor care n-au treaba) , sau numaru de discuri vandute.
Ar trebui sa stii asta.
PS: totusi sunt curios de o sursa unde The Documentary e cotat cu nota 4,5
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
preacher wrote:pfoai sa-mi bag pula... California Vacation rupe....
in this very moment imi rupe boxele... melodia ....
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
PitZigoi wrote:@Jove
noob e ala care crede ca albumu se apreciaza dupa voturile totale (inclusiv a celor care n-au treaba) , sau numaru de discuri vandute.
Ar trebui sa stii asta.
PS: totusi sunt curios de o sursa unde The Documentary e cotat cu nota 4,5
nu-s ale mele...cauta si tu daka mai gasesti arhiva la source sau vibe sau niste statistici de pe Bet sau de la billboards si dupa aia poti sa zici ce vrei
de aia imi tot ziceai mie mereu ca de ce The Doc. a vandut mai mult decat The Mas. nu ?..pentru ca cifrele nu au nici o relevanta? te cam contrazici...in fine mai intai uite-te la statisticile facute de cei care au o treaba cu hip hop-ul si pe urma sa ma acuzi pe mine.....
acu parerea mea despre album e cum am zis 3,5/5
The Documentary > Doctors Advocate < Food & Liquor