preacher wrote:care editeaza citatu...probabil si news-letteru... adresa siteului evenimentului contine o virgula care foute linku.
oke dawg, in alta ordine de idei a mai aparut un punct de vanzare a biletelor in zona Lipscani-Unirea, so:
- magazinul H2O CoffeShop (Str. B??cani-Bl??nari nr. 3-5 / zona Lipscani)
- barul clubului B52 (Popa Tatu nr. 4)
- magazinul Rulez (Stirbei Voda nr. 72)
Chiar ahsa care poate sa-mi tzina si mie 1 afish k ash vrea sa il adaug la colectzia mea v-ash fi foarte recunoscator plssss plsss si sa mi-l tzinah pana knd ne intalnim cu baietzi d la hades knd venim dupa bilete adik pana sambata
Va rog nu ma uitatzi si pastratzimi 1 afish
se mai face dar avem maaare nevoie maine...maine este baza...deci tre' sa fim la modu' GRAMADA...sa "promoetizam" la greu ...deci cei care ar putea sa nu isi faca planuri maine seara sunt mai mult decat bine veniti! va fi anarhie: aracet...scotchi...afise...flyere..."incalzire lichida"...caterinca maxima...
deci va asteptam intr-un numar cat mai mare...
se vor anuntza maine locul si ora...dar in principiu..raman aceleasi...la tnb la 7
Dia wrote:Vin si eu cu multe pachete de servetele..mwahaha !!!!
Maine e gen ULTIMATE DAY ... suntem deja destul de multi ... cei care mai vor sa vina sa o faca cu incredere ... avem in jurd e 1200 de afise de pus , 1200 de flayere de dat (o sa fie si aracet, sis coth si lipici)... si ne vom imparti pe echipe sa acoperim zonele care inca nu sunt acoperite
ne auzim maine la ora 18.30 la Universitate la iesirea de metrou dinspre TNB
Dia wrote:Vin si eu cu multe pachete de servetele..mwahaha !!!!
haha..mc mult...dar nu cred ca va mai fi nevoie...de data asta vom folosi scotchi...e mult mai usor de lipit asha...
deci care veniti maine...shi aveti vreo rola pe acasa ...MARE.. si nu aveti ce face cu ea....va fi de asemenea shi ea binevenita:P
Ce bine ca ne intalnim la 18:30 ... much better da ma...am si scotch ... vin cu de toate .... trusa de prim ajutor astea sper sa nu fac echipa cu preacher sau cu xan yan hahahaha !!!