Atentie !!!! am facut redirectionare de pe [email protected] pe [email protected] si este posibil sa primiti mesaj de mail failed cand trimiteti. Mailurile ajung ... si veti observa ca primiti si confirmare.
Cei care nu au primit confirmare dupa 24 de ore de la trimiterea mailului ar trebui sa ne sesizeze.
sal noi ashtia din alte orashe cum ar fi timisoara (my city) cum dreq fac k sa-mi iau biletu k mi-am facut rezervare si eu si pretenii mei ...vreau sa va intreb cum facem d ne vdm sa ne datzi biletele
p.s. sa ne spui si cum sa ajungem in gara unde tre sa ne intalnim sa ne dai biletele
biletele rezervate se vor ridica din fata clubului (salii agronomie) cu buletinul.
in gara? daca veniti cu trenu pana la gara de nord, cum iesiti din gara dati bot in bot cu statiile ratb. de acolo nu cred ca e greu sa gasiti autobuzu care va intereseaza. + ca puteti intreba lumea.
Eee vreau sa t mai intreb ceva....presupun k acolo la sala agronomiei ii club (asha ma gandesc eu) ii scumpa bere ) k sa stiu aproximativ catzi bani sa-mi iau la mine )
sala agronomie e o sala de sport care poate fi transformata in sala de concerte... un fel de sala polivalenta...una mini .. cum tuborg este sponsor, berea va fi tuborg ... nu stiu cat va fi dar coreleaza si tu preturile de prin baruri si terase si fa-ti o socoteala.
Pai din Timishoara venim aproximativ 10 din catzi cunosc eu nu stiu s poate sa fim mai multzi....am fi peste 30 dar intre timp au intervenit probleme cu banii kre este o mare problema si mai sunt si alte motive din care nu vin unii...si in rest din alte orash nu stiu )
la intrarea in sala va exista o zona speciala pentru cei cu rezervari unde va trebui sa prezentati un act de identitate pentru a va putea ridica biletul.
trebuie sa primiti confirmarea pe mail ca sa fie totul in regula.
Koma wrote:la intrarea in sala va exista o zona speciala pentru cei cu rezervari unde va trebui sa prezentati un act de identitate pentru a va putea ridica biletul.
trebuie sa primiti confirmarea pe mail ca sa fie totul in regula.
cat se poate de serios...tre sa o si printam confirmarea?