PROMOE (Looptroop) pe 4 noiembrie la Bucuresti
Moderator: dan
Sa va zic si eu parerea mea:)
Sincer nu am avut bunul simt si nu m-a interesat sa ascult dinainte ce canta omu asta - am auzit de el odata cu evenimentul. O surpriza deosebit de placuta. Profesionalism cat incape. Impostatie emisie si tehnica f buna de respiratie, autocontrol foarte bun. Backing vocals vocali foarte buni , munca dee echipa... dj-ul facea dublaje in unison iar tipul si tipa se armonizau si nu numai la tertza asa de duminica dimineata ci intervale serioase pe-acolo, foarte ponderati si calculati ( in-ear-monitors alea nu le aveau degeaba prin urechi). Cred ca tipul ar suna f bine cu trupa pe spate pentru ca are o muzica f complexa dpdv instrumental.
Pertotal a fost un show pe cinste, felicitari organizatorilor.
Sincer nu am avut bunul simt si nu m-a interesat sa ascult dinainte ce canta omu asta - am auzit de el odata cu evenimentul. O surpriza deosebit de placuta. Profesionalism cat incape. Impostatie emisie si tehnica f buna de respiratie, autocontrol foarte bun. Backing vocals vocali foarte buni , munca dee echipa... dj-ul facea dublaje in unison iar tipul si tipa se armonizau si nu numai la tertza asa de duminica dimineata ci intervale serioase pe-acolo, foarte ponderati si calculati ( in-ear-monitors alea nu le aveau degeaba prin urechi). Cred ca tipul ar suna f bine cu trupa pe spate pentru ca are o muzica f complexa dpdv instrumental.
Ovidiu si FaiboX impotriva mafiiiei
- jay.there.is.a
- rhyme maker
bwahha
- ok so that everyone knowz:
shy beatz: dj undoo
mc yazee jay (alt jay decat ala de la battle)
...multzumim hades & fat ladiez pentru TOT. ma bucur mult k a venit atat de multa lume sa'l vada pe promoe & crew. pot sa va spun k s-au simtzit extraordinar. quote: "better than our previous shows in sweden & finland"
asha k ... don't worry ... they'll be back!

shy beatz: dj undoo
mc yazee jay (alt jay decat ala de la battle)
...multzumim hades & fat ladiez pentru TOT. ma bucur mult k a venit atat de multa lume sa'l vada pe promoe & crew. pot sa va spun k s-au simtzit extraordinar. quote: "better than our previous shows in sweden & finland"
asha k ... don't worry ... they'll be back!
In seara asta (sper): Poze pe www.hiphopkulture.ro , filmare si INTERVIU pe http://live.hiphopkulture.ro ! 

- SoulJah.Warrior
- rapperu vostru preferat
Au meritat cei 1200 KM (dus-intors), 3 zile nedormite, frigul indurat ~20 ore, si toate cele doar pentru a-l auzi pe promoe cantand de ziua mea .
Felicitari & multumiri Hades pentru piesele alea in plus

Blog .
http://souljah.haipa.ro/
http://souljah.haipa.ro/
-
- Lucky Striker
Aici subscriu. Chiar se vede ca afara e altceva... Sincronizare perfecta intre toti cei 4 de pe scena... Promoe e un MC bun... deci ca MC Live, e foarte tare. Ma refer la prestatie, nu la piese in general, pentru ca am zis deja ca nu ascult Promoe... si nici n-o s-o fac. Dar tre' subliniat faptu' ca prestatia scenica, sincronizarea intre ei, intre el si DJ, negative, astea... a fost super-OK.Ovidiu wrote:Sa va zic si eu parerea mea:)
Sincer nu am avut bunul simt si nu m-a interesat sa ascult dinainte ce canta omu asta O surpriza deosebit de placuta. Profesionalism cat incape. Impostatie emisie si tehnica f buna de respiratie, autocontrol foarte bun. Backing vocals vocali foarte buni , munca dee echipa... dj-ul facea dublaje in unison iar tipul si tipa se armonizau si nu numai la tertza asa de duminica dimineata ci intervale serioase pe-acolo, foarte ponderati si calculati ( in-ear-monitors alea nu le aveau degeaba prin urechi). Cred ca tipul ar suna f bine cu trupa pe spate pentru ca are o muzica f complexa dpdv instrumental.

kId0 wrote:Au meritat cei 1200 KM (dus-intors), 3 zile nedormite, frigul indurat ~20 ore, si toate cele doar pentru a-l auzi pe promoe cantand de ziua mea .
Cred ca plecarea de pe scena e un teaser la fiecare concert aproape...preacher wrote:cred ca piele alea in plus se datoreaza publicului. superb public.
Presupun ca in majoritaea concertelor canta "Long Arm Of The Law" si "These Walls Don't Lie"...+alte melodii de la Loottroop

- jay.there.is.a
- rhyme maker
- Grigo Grigo
- un domn / doamna
cum fac sa iti dau si concertu?(fara promoe)KOndamnatu wrote:In seara asta (sper): Poze pe www.hiphopkulture.ro , filmare si INTERVIU pe http://live.hiphopkulture.ro !
il bag pe youtube? si iti dau linku....sa le bagi pe live.hhk....