01 - 2Pac - Untouchable (Swizz Beatz Remix Feat. Bone Thugs-N-Harmony) - slaba ce plm cauta swizz cu pac?....nu emrge deloc 1/5.
02 - 2Pac - Pac's Life (Feat. T.I. & Ashanti) - Asta sa zicem ca pentru un hit mai comercial de-al lui 2 Pac ar fi mers daca ar fi trait .... 3/5.
03 - 2Pac - Dumpin' (Feat. Hussein Fatal, Papoose, & Carl Thomas) - RGF - Piesa imi place chiar merita.....Papoose

04 - 2Pac - Playa Cardz Right (Female) (Feat. Keyshia Cole) - Frumos si-aici o piesa mai lenta...mai pe stilul lui 2 Pac ca si Dumpin' 4/5.
05 - 2Pac - Whatz Next (Feat. A3 & Jay Rock) - WTF e cu crunk asta? 1/5.
06 - 2Pac - Sleep (Feat. Young Buck & Chamillionaire) - Hmmm acceptabila.....Buck si Cham isi fac treaba destul de bine

07 - 2Pac - International (Feat. Nipsey Hussle & Young Dre The Truth) - Aruncati-va in lac cu piesa asta 0/5.
08 - 2Pac - Don't Sleep (Feat. Lil Scrappy, Nutso, Yaki Kadafi, & Stormy) - Asa mai da .... si negativul e mai bunicel dar totusi praf...2/5.
09 - 2Pac - Soon As I Get Home (Feat. Yaki Kadafi) - Un remix al piesei originale ..... 3/5.
10 - 2Pac - Playa Cardz Right (Male) (Feat. Ludacris & Keon Bryce) - Mai tare decat varianta cu Keyshia zic eu ...

11 - 2Pac - Don't Stop (Feat. Big Syke, Yaki Kadafi, Hussein Fatal, EDI, Young Noble, & Stormy) - Okkk...voi chiar il vedeti pe Pac dand pe piese din astea? 2/5.
12 - 2Pac - Pac's Life Remix (Feat. Snoop Dogg, T.I., & Chris Starr) - Mai tare asta decat cea cu Ashanti ....3,5/5.
13 - 2Pac - Untouchable (Feat. Yaki Kadafi, Hussein Fatal, & Gravy) - Hmmmm......nush plm e prea ciudat....nu-mi miroase deloc bine...2,5/5.
Total: 2,60/5. - MEDIOCRU!
singurele piese care merita sunt
Play Ya Cardz Right
Dumpin', Sleep si Pac's Life

bag pola-n cine a facut albumul asta si cred ca era obsedat de sud si de crunk

R.i.p. 2 Pac