Tupac - album nou 2006

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

deci.....(vorba lui Ganea :lol: )

01 - 2Pac - Untouchable (Swizz Beatz Remix Feat. Bone Thugs-N-Harmony) - slaba ce plm cauta swizz cu pac?....nu emrge deloc 1/5.

02 - 2Pac - Pac's Life (Feat. T.I. & Ashanti) - Asta sa zicem ca pentru un hit mai comercial de-al lui 2 Pac ar fi mers daca ar fi trait .... 3/5.

03 - 2Pac - Dumpin' (Feat. Hussein Fatal, Papoose, & Carl Thomas) - RGF - Piesa imi place chiar merita.....Papoose :shock: poate cea mai tare piesa de pe album ;) 4,5/5.

04 - 2Pac - Playa Cardz Right (Female) (Feat. Keyshia Cole) - Frumos si-aici o piesa mai lenta...mai pe stilul lui 2 Pac ca si Dumpin' 4/5.

05 - 2Pac - Whatz Next (Feat. A3 & Jay Rock) - WTF e cu crunk asta? 1/5.

06 - 2Pac - Sleep (Feat. Young Buck & Chamillionaire) - Hmmm acceptabila.....Buck si Cham isi fac treaba destul de bine :) 3,5/5.

07 - 2Pac - International (Feat. Nipsey Hussle & Young Dre The Truth) - Aruncati-va in lac cu piesa asta 0/5.

08 - 2Pac - Don't Sleep (Feat. Lil Scrappy, Nutso, Yaki Kadafi, & Stormy) - Asa mai da .... si negativul e mai bunicel dar totusi praf...2/5.

09 - 2Pac - Soon As I Get Home (Feat. Yaki Kadafi) - Un remix al piesei originale ..... 3/5.

10 - 2Pac - Playa Cardz Right (Male) (Feat. Ludacris & Keon Bryce) - Mai tare decat varianta cu Keyshia zic eu ... :) 4,5/5.

11 - 2Pac - Don't Stop (Feat. Big Syke, Yaki Kadafi, Hussein Fatal, EDI, Young Noble, & Stormy) - Okkk...voi chiar il vedeti pe Pac dand pe piese din astea? 2/5.

12 - 2Pac - Pac's Life Remix (Feat. Snoop Dogg, T.I., & Chris Starr) - Mai tare asta decat cea cu Ashanti ....3,5/5.

13 - 2Pac - Untouchable (Feat. Yaki Kadafi, Hussein Fatal, & Gravy) - Hmmmm......nush plm e prea ciudat....nu-mi miroase deloc bine...2,5/5.

Total: 2,60/5. - MEDIOCRU!

singurele piese care merita sunt
Play Ya Cardz Right
Dumpin', Sleep si Pac's Life
:roll:

bag pola-n cine a facut albumul asta si cred ca era obsedat de sud si de crunk :( mai degraba il facea 50 ca tot vroia....ala macar chiar daka baga pe album numa G unit sunt sigur ca piesele in sine erau mult mai bune si poate facea chiar un album k-lumea...asa BAG PLA in ei de fraieri...

R.i.p. 2 Pac
Image
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

jove... da-mi si mie sansa sa-l ascult... un linque ceva?
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

http://hasanz.net/?r=mf

enjoy it my friend :lol:

e clean edition tho' .... :)
Image
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

fuck clean versions man... iara eu sunt cel mai usor de satisfacut.... :? eu o sa-l mai ascult...
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

DFB wrote:iara eu sunt cel mai usor de satisfacut.... :?
Pot sa inteleg ce vreau aici? =))
Image
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

10x pentru link jove il ascult si arunc si eu o parere
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

am facut rost si de explicit version... iLL:WiLL, sunt convins ca stii la ce m-am referit...
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

alright pac's life is just a tribute album next year a album is comin out by 2pac and its a actual 2pac album its sopose 2 have 25-30 songz most produced by johnny j and unheard thats all there is about that album so far
Image
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

s-au spus multe si de albumu asta.. si aici se auzea numa de johnny j etc etc... pana nu il ascult nu cred...
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

imi place
revin cu detaliiiii
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

dupa 3 piese impresia e cam asa :| .... o da si pac pe albumu asta? .... ai de pwla mea ce cacat a facut swizz beatz .... INADMISIBIL....
99.9%
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

am revenit cu detalii...

imi place si nu-mi place... are si piese bune dar are si piese schrott... are dreptate priciar... nu sunt piesele lui Pac... sunt aia cu tupac sample... nesimtiti... muie!
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

back cu parere..bai albumu e ok dar mult sub ce s-a scos inainte..imi plac 2 piese dumpin si pleya cardz right..cam atat.subscriu la postu lu priciar :?
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Jove wrote: apropo fiti ep faza ca tre sa iasa

2 Pac & Scarface - 2Face :wink: :!:
cica..
Product Details
Key Information
Artist Scarface/2Pac

Record Label Rap-A-Lot Records
Genre R&B
Subgenre Gangsta/Hardcore
Release Date March 30, 2007
Number of Discs 1
mai e de asteptat
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

madafacaru wrote:nu sunt piesele lui Pac... sunt aia cu tupac sample... nesimtiti... muie!
Nu e stilul 2Pac, e doar vocea lui pe niste beaturi alandala... Plm, unde mai e viziunea artistului aici?
Au facut-o si p-asta ca sa fie facuta.. Tupac inca mai e o masinarie de facut bani, un nume care aduce multi bani si la ora actuala, cu niste productii de toata jena.
De pe albumul ala singura piesa care se apropie cat de cat de ceea ce facea Tupac odata (si care-mi si place) e "Dumpin'".. cat despre featuri, sincer, daca nu ma uitam in playlist, nu as fi zis ca pe acolo e si Fatal. Shit has changed.
Post Reply