from promoe himself...chiar ca nu s-a asteptat la asa primire,desi "l-am avertizat":)
big up dox!
we had a great time. definitely one of the best 3 gigs of this promoe tour, great crowd! and you guys did all a good job and made us feel welcome and at home.
i hope we/i can come back soon.
peace// promoe
o sa revin cu niste faze f tari din backstage,dar sa ma opresc din ras,inca rad si acum :):):):)
I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
djdox wrote:
we had a great time. definitely one of the best 3 gigs of this promoe tour, great crowd! and you guys did all a good job and made us feel welcome and at home.
foarte tare concertul, atat Promoe cat si trupele din deschidere si inchidere au facut un show de neuitat. Lasand deoparte frigul, totul a fost perfect. La 2, cand au terminat Verita saga, deja inghetasem cu totul si am plecat acasa.
Multumim Hades Records si la cat mai multe concerte!
ps: melodii de la shy beatz se gasesc pe undeva? mi-au placut foarte mult la concert
si eu as fi plecat acasa dupa verita dar din pacate a trebuit sa mai inghetz si sa dorm in frig pana la 5 cand a mers RATB...oricum scuze verita,funktastics si piratilor ca nu am mai prestat noi ca public ca in alte vremuri dar fata de voi ne revansam alta data...eu eram rupt de oboseala,de coatele pe care le-am luat la pogo si de frigu ala nenorocit.
s-a meritat drumu pe care l-am facut si banii dati pe bilet(chiar cred ca a fost prea ieftin pt showu care a fost)....cel mai tare concert la care am fost si sper sa mai fie de natura asta si altele
Pace Hades si tuturor care au ajutat la acest eveniment!!
=)))))))))))))))
hahahahahahaahahah...deci nu mai pot de ras
"Momentul serii - intrarea pe scena a unuia baut bine care recita ceva de genul “Cine crede ca viata e de cacat sa cante acum cu mine ooooOOOOOOOOOOoOOO OOooooOOo OoOoOoo ooooooooooo”" )))))))))