nu pe mine...am dat doar un exemplu...ca din toti cei 10.000.000 de mc care sunt in lumea asta...nujtu daka sunt 50 care au melodii comparabile cu equality..deci al modul asta...eu sunt fan si ultimul album..si primul...si cam pe toate a avut melodii tari...dar si rateuri..ideea e ca vine la noi ALA care a facut Equality..si o so cante in fatza mea acoloHillfiguz wrote:J.J. wrote:pt tine...pt mine si pt multi (eu fiind de parere ca equality e una dintre cele mai tare melodii rap scoase vreodata) este exact ALA care trebuie
Corect!Dar v-am auzit vorbind numa de Equality , Rumba & Hip-Hop.Atat.
VERY SOON...
Moderator: dan
- Chill Will
- the funky man
Mi se pare extrem de putin pretu de 1000 EUR dar probabil e in foame de bani si de asi recastiga fanii pe care i-a avut odata ( pe vreama Life force-ului ).Pe langa banii aia de concert , un artist care se respecta iti mai cere si altele.Nu vreau sa se supere nimeni dar , vor fi nemultumiti ca nu l-au vazut pe Afu-ra concertand desi erau in sala.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Afu-ra cere sub 1000 EUR? Pt banii astia, tatal iubitor al unui copil de bani gata ar putea sa-l cheme sa cante la un majorat sau ceva...de-a dreptu ciudat!
Sa fim seriosi..cred ca oricine ar face un efort (cel mult 1 an de strans din buci), ar putea sa aduca un raper acasa sa-i cante acapella, e cam chilipir, sincer
)
Sa fim seriosi..cred ca oricine ar face un efort (cel mult 1 an de strans din buci), ar putea sa aduca un raper acasa sa-i cante acapella, e cam chilipir, sincer

You can run to every new thing under the sun, you be a jack of all trades and a master of none.
- Chill Will
- the funky man
Am fost si eu mirat.Dar cum a zis si Sun|Rah , PROBABIL[/i] a cerut un pret ca asta.Deci nu e nimic sigur!
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- Chill Will
- the funky man
-
- Professional Hater
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Sun Rah, de ce nu aduci tu alta trupa? Sau ai treaba duminica aia la vreun workshop gen pastilo motional base????
Blue shift vad ca revii in forta, ai avut o perioada buna, insa cred ca iti plac evolutiile sinusoidale...Oricat ar cere el, e dublu cel putin cu sonorizare, sala, scena, plm. Ma rog, caracterul balcanic al romanilor iese la iveala, orice ai face, binenteles se gasesc 1000 de insi care fac mult mai bine. Dar cand e de facut ceva, ori au teza a doua zi, ori a deraiat trenu spre Bucuresti, ori si-au inchis telefonul, ori li s-a terminat tubul de Clearasil, ori cutia de Descreet s-a epuizat, etc. Cred ca aceste topicuri premergatoare unui event sunt niste locuri in care toti "cetateni" isi dau cu parerea la liber despre o chestie pe care ei nu se stie daca o vor sustine sigur, nici macar venind la el. Si va rog nu mai imi stergeti posturile...