Da, au fost multe runde tari... Oricum felicitari tuturor... Sa zic si io totushi niste chestii pe care probabil le-au observat si altii si care consider ca ar ajuta pe multi sa nu mai fie huiduiti sau sa nu-si inrautateasca situatia cand lumea deja huiduie... Sau poate chiar sa primeasca voturi.
:
In primu' rand, am observat ca publicu' (generalizand) devine din ce in ce mai exigent (a se citi "tzaran") cu fiecare an. Din fatza scenei, cu berea in mana, toti sunt jmekeri si isi permit sa huiduie la modu' naspa sau chiar sa ii bruieze pe aia care dau la momentul respectiv. Ok, una e libertatea de exprimare a parerii despre un anumit concurent si alta e sa huidui o runda intreaga pana isi pierde ala toate ideile care poate ca altfel urmau sa-i vina. Si eu sunt de acord ca daca n-ai chiar NICIO treaba nu are rost sa urci acolo si sa te faci de kkt degeaba, dar sunt si cazuri in care pur si simplu lipseste inspiratia de moment si, cu "aportu'" publicului te pierzi de tot.
Oricum, aici ideea era ca, desi e greu sa-ti stapanesti nervii intr-o situatie ca asta... chiar nu te ajuta cu nimic sa te iei de public in loc de adversaru' din fatza ta. La urma urmei, nu dai battle-u' cu ei si nu o sa reusheshti decat sa ii intaratzi si mai mult. Plus ca am observat ca de multe ori, aceiasi oameni din public care dupa prima runda huiduiau un MC, dupa a doua runda ii scandau numele, daca atunci a dat mai tare.
Apoi mai sunt fazele alea, "punch-uri" gen "frate, stiu ca esti mai bun ca mine, nu pot decat sa-ti dau cu pace...". Pai ce pm (puii mei

) de BATTLE mai e ala? Daca stii ca faci asa, mai bine nu mai dai. Chiar daca pici cu un tovarash, e battle... nu tre' sa si crezi in realitate ce zici acolo si punch-urile n-ar trebui luate personal.
Nu e vorba ca ma cred cine stie ce as in domeniu sau ca sufar, pentru ca nu e cazu', da' chiar nu inteleg fazele astea... Chiar nu isi dau seama ca lucruri de genu' asta le dauneaza?

))))
Si ce-ati avut mah toti cu Bitza si Butch? Ati nedreptatit restu' juriului

)) Pai e frumos asa? [-x
Oricum, o faza care mie mi s-a parut geniala. Nu stiu daca subtilitatea aia a fost intentionata, dar oricum, mi s-a parut ca foarte putini din public s-au prins si au ras pe moment cand, in finala, i-a zis Ibu lui Ron ceva de genu' "esti capu' pulii si n-ai pic de flow". Eram aproape pe jos de ras =))