BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 3: 9 noiembrie

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Labontz
tanar

Post by Labontz »

DiNO wrote:aolo...nu din nou...va rog eu...

nuj dane...poate vine cu ele de acasa...ar fi castigat ca e prieten cu juriul...sau ca e fratele lu sarin3... sau poate chiar e bun... eu unu nu l'am auzit niciotada odd gen... insa eu tind sa cred ca nu are cum sa fie praf omul...

man nu te supara pe mine...da' l doc a zis o faza pe care lumea o uita...l doc a zis cu gura lui anu' trecut in underworld ca vine cu texte de acasa....respect doctoru' pt ce face in ctc si armada si in orice proiesct se implica da' la capitolul odd hai sa nu ii atrbuim ce nu are...pe scena la capitoul asta mi s-a parut maiu bun VD sau chiar deliric uneori....asa ca mai documentati-va si dupa aia vorbiti...a fi fan l doc nu il face pe el doc cel mai tare...sunt mc buni pe odd si sunt mc buni pe piese....el doc intra in cea de-a doua categorie si acolo clar e printre profesorii din hip-hop-ul romanesc si se pisa pe muilti lejer
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

nu sunt fan L Doc... sunt fan Fraxu' Lu' L - Doc... :lol:
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

frate...e evident..ca finala va fi tare...chiar sunt curios cum vor decurge lucrurile..oricum referitor la ce s-a intamplat aseara..au fost anumitzi participantzi care "se transformau in balauri"cand erau la mic..si se manifestau ciudat..dar per total...finala a fost meritata..ron a fost cu punchurile,ibu cu flow-ul...cum a zis ji bitza..ji per total au fost cei mai buni de aseara... :P :P

Ps:faza cu "vi cu rime de acasa"...a devenit deja extra-mega-penibila...e prea boring.... :roll:
BK
tanar

Post by BK »

filmari ceva :?:
bla bla bla
copilu'
tanar

Post by copilu' »

poze ceva.............................?

Iar pt cei care pe forum mananca kk despre mine si tovarasii mei mai ales si betivii pusi pe scandal in cluburi ducetivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wa tarfe virtuale...................... .
nu suport sa ma calce fraierii in picioare
nu lasa capu' jos fiindca doare si mai tare
GANi
Hadesse

Post by GANi »

Da, au fost multe runde tari... Oricum felicitari tuturor... Sa zic si io totushi niste chestii pe care probabil le-au observat si altii si care consider ca ar ajuta pe multi sa nu mai fie huiduiti sau sa nu-si inrautateasca situatia cand lumea deja huiduie... Sau poate chiar sa primeasca voturi.

:

In primu' rand, am observat ca publicu' (generalizand) devine din ce in ce mai exigent (a se citi "tzaran") cu fiecare an. Din fatza scenei, cu berea in mana, toti sunt jmekeri si isi permit sa huiduie la modu' naspa sau chiar sa ii bruieze pe aia care dau la momentul respectiv. Ok, una e libertatea de exprimare a parerii despre un anumit concurent si alta e sa huidui o runda intreaga pana isi pierde ala toate ideile care poate ca altfel urmau sa-i vina. Si eu sunt de acord ca daca n-ai chiar NICIO treaba nu are rost sa urci acolo si sa te faci de kkt degeaba, dar sunt si cazuri in care pur si simplu lipseste inspiratia de moment si, cu "aportu'" publicului te pierzi de tot.

Oricum, aici ideea era ca, desi e greu sa-ti stapanesti nervii intr-o situatie ca asta... chiar nu te ajuta cu nimic sa te iei de public in loc de adversaru' din fatza ta. La urma urmei, nu dai battle-u' cu ei si nu o sa reusheshti decat sa ii intaratzi si mai mult. Plus ca am observat ca de multe ori, aceiasi oameni din public care dupa prima runda huiduiau un MC, dupa a doua runda ii scandau numele, daca atunci a dat mai tare.

Apoi mai sunt fazele alea, "punch-uri" gen "frate, stiu ca esti mai bun ca mine, nu pot decat sa-ti dau cu pace...". Pai ce pm (puii mei :idea: ) de BATTLE mai e ala? Daca stii ca faci asa, mai bine nu mai dai. Chiar daca pici cu un tovarash, e battle... nu tre' sa si crezi in realitate ce zici acolo si punch-urile n-ar trebui luate personal.

Nu e vorba ca ma cred cine stie ce as in domeniu sau ca sufar, pentru ca nu e cazu', da' chiar nu inteleg fazele astea... Chiar nu isi dau seama ca lucruri de genu' asta le dauneaza? :)))))

Si ce-ati avut mah toti cu Bitza si Butch? Ati nedreptatit restu' juriului :))) Pai e frumos asa? [-x

Oricum, o faza care mie mi s-a parut geniala. Nu stiu daca subtilitatea aia a fost intentionata, dar oricum, mi s-a parut ca foarte putini din public s-au prins si au ras pe moment cand, in finala, i-a zis Ibu lui Ron ceva de genu' "esti capu' pulii si n-ai pic de flow". Eram aproape pe jos de ras =))
Pawkily
fratele meu tu esti baiat

Post by Pawkily »

Hai cu o filmare ceva...
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

a da , a dat marfa Serafim. mie-mi pare rau de organizare si de premii, k trei sferturi din cocnurenti sunt nijte retardati.k mc nu k oameni;se urca oameni kre nu au nici makar simtu masurii ,o dictie nici makar modesta, de flow sau replici inteligente nici nu se pune problema.
Jepcar
un domn / doamna

Post by Jepcar »

Hai ... sincer .... nu pot sa cred ca nu avetzi filmarile :) Erau cel putzin 2 baietzi care aveau camere d-alea jmechere . Astept sa descarcatzi si sa le uploadatzi. Mersi . Pace !
www.gamextv.ro

www.gamextv.ro/es/

http://www.next-please.ro

neXtplease! FIFA powered by : Razer , GameX TV , GSP.RO
dan
Pop

Post by dan »

parazitat wrote:Hai cu o filmare ceva...
Jepcar wrote:Hai ... sincer .... nu pot sa cred ca nu avetzi filmarile :) Erau cel putzin 2 baietzi care aveau camere d-alea jmechere . Astept sa descarcatzi si sa le uploadatzi. Mersi . Pace !
o filmare e a mea.. dar am doar o ora, funktastics complet si aproximativ primele 35 de minute din battle... si nush cand le voi pune, camera nu e a mea, nu eu transfer de pe camera pe pc + ca nici pana in ziua de azi nu am primit filmarile de la runda precedenta (unde am filmarea completa)... iar celalalt care a mai filmat nu cred ca are vreo treaba cu forum-ul.. asa ca intelegeti ideea :lol:
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

xan yan wrote:
parazitat wrote:Hai cu o filmare ceva...
Jepcar wrote:Hai ... sincer .... nu pot sa cred ca nu avetzi filmarile :) Erau cel putzin 2 baietzi care aveau camere d-alea jmechere . Astept sa descarcatzi si sa le uploadatzi. Mersi . Pace !
o filmare e a mea.. dar am doar o ora, funktastics complet si aproximativ primele 35 de minute din battle... si nush cand le voi pune, camera nu e a mea, nu eu transfer de pe camera pe pc + ca nici pana in ziua de azi nu am primit filmarile de la runda precedenta (unde am filmarea completa)... iar celalalt care a mai filmat nu cred ca are vreo treaba cu forum-ul.. asa ca intelegeti ideea :lol:
esti degeaba... :lol:
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

GANi wrote:sa huidui o runda intreaga pana isi pierde ala toate ideile care poate ca altfel urmau sa-i vina
cine urca acolo tre' sa aiba in cap ca publicu' nu iarta nimic, publicu' taie si spanzura, nu-l interseaza cine e pe scena, daca e pe scena inseamna ca ar trebui sa aiba reteta necesara pentru a aduce publicu' de partea lui. daca te urci acolo si taci cu microfonu' in mana sau rimezi "mortii ma-tii" cu "mortii ma-tii", publicu' n-o sa zica "hai coae, give him a break e prima oara si tre' sa-l intelegem..."

si o poza cu juriul :)
de la stanga la dreapta - Cot, Kondamnat, Bitza (pana la urma i-a facut careva o felatie, sau nu?), Rey si Kombat

Image
Last edited by ste faaan on Sat Nov 11, 2006 7:56 pm, edited 1 time in total.
Image
UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

GANi wrote: In primu' rand, am observat ca publicu' (generalizand) devine din ce in ce mai exigent (a se citi "tzaran") cu fiecare an. Din fatza scenei, cu berea in mana, toti sunt jmekeri si isi permit sa huiduie la modu' naspa sau chiar sa ii bruieze pe aia care dau la momentul respectiv. Ok, una e libertatea de exprimare a parerii despre un anumit concurent si alta e sa huidui o runda intreaga pana isi pierde ala toate ideile care poate ca altfel urmau sa-i vina. Si eu sunt de acord ca daca n-ai chiar NICIO treaba nu are rost sa urci acolo si sa te faci de kkt degeaba, dar sunt si cazuri in care pur si simplu lipseste inspiratia de moment si, cu "aportu'" publicului te pierzi de tot.
"We're taking it, back in the day to the Golden Age
when wack motherfuckers used to get thrown off stage..."
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

...ar fi mishto in finala..sa se faca si pariuri...ca la luptele intre cocosi...vb.lu'Butch...s-ar scoate bani...eu pariez...p-ala..care are cota cea mai mare...una peste alta...ar fi un impediment..interesant...
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

UnderCover wrote:
GANi wrote: In primu' rand, am observat ca publicu' (generalizand) devine din ce in ce mai exigent (a se citi "tzaran") cu fiecare an. Din fatza scenei, cu berea in mana, toti sunt jmekeri si isi permit sa huiduie la modu' naspa sau chiar sa ii bruieze pe aia care dau la momentul respectiv. Ok, una e libertatea de exprimare a parerii despre un anumit concurent si alta e sa huidui o runda intreaga pana isi pierde ala toate ideile care poate ca altfel urmau sa-i vina. Si eu sunt de acord ca daca n-ai chiar NICIO treaba nu are rost sa urci acolo si sa te faci de kkt degeaba, dar sunt si cazuri in care pur si simplu lipseste inspiratia de moment si, cu "aportu'" publicului te pierzi de tot.
pai mai..Gani..nu te supara tu pe mine...da'e dreptul lui sa huiduie...e democratzie...si faptu'ca faci publicu'tzaran...te pune intr-o lumina proasta..pari naiva...ce naiba?..cand publicu'e nevoit sa vada battleuri de genu':Preacuviosul vs Satan..nu le nimeni banii inapoi l oameni..deci au dreptul sa se manifeste cum vor...cat despre cei ce sunt pe scena..ei iji asuma riscurile...astea..concluzia...:NU MAI DEMONSTRA CA ESTI BLONDA!!!...te cred :wink: :wink: :wink:
Locked