BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 3: 9 noiembrie
Moderator: dan
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
Ai mare dreptate Chrom....plm omu se concentreaza sa dea replica plm....si ei BUUU!!! plm de tot kkt-ul ....si ca sa va zic ca in 8 mile ati vazut ca aia ziceau ceva la o duma buna in rest taceau sa inteleaga dumele plm ............ In cazul meu tzeapa ala a dat niste kkt-uri la faza ca , cum sunt imbracat sunt fan Gutza
poai in plm el avea haine de 300 de mii din Obor si imi zice mie de Sean John ca e haina de manelar.........da publicu YEEE!!! duma tare coaei ...super tare koaie.... , e dea dreptul Dezgustator......Se Huiduie La Sfarsit...nu in timp ce omu isi spune dumele.....ce sa zic....oamenii iau ODD-ul asta prea in serios ...orice kkt de duma zisa se ia in serios....uni au dreptu sa zica ca esti sluga sau plm dar tu cand le zici ca sunt urati si prosti.....te asteapta cu inka 2 oamenii sa te bata.....dea dreptul dezgustator.....Daca esti zmeker fa-ma de kkt pe scena koae(ca frate nu am voie sa iti zic)eu am venit singur la Battle cu nimeni.....si sincer da era sa imi iau bataie....de la cine nu conteaza.....ce nu ma mirat pe mine este ca persoana respectiva nu a avut curaj sa vina singura la mine sa vb si a venit cu unu cu altu ....koae ca nu stiu ce....si alta.......Eh ce sa zic...acuma....o sa vin cu echipajul de politie.....la Finala ca tot am pile sa vedem pe ce se bazeaza zmekeria...........
Asta e Pace!!!

Asta e Pace!!!

un adevarat battle mc trebuie sa aiba o groaza de calitati: in primul rand sa fie in stare de un freestyle decent... sa dea odd 30 de secunde... sa profite de fiecare clipa care o are la dispozitie sa dea punchuri si sa raspunda la ele... + sa aiba flow, atitudine, un psihic puternic, un vocabular mai diversificat, o anumita inteligenta in creatie... eu nush cati din cei care au participat la battle la summer jam si la cele 3 runde sunt battle mc-ii in toata puterea cuvantului...
pana la urma poate sunt eu prea mofturos...
sau nu
juriul trebuii sa fie obiectiv, deasemenea si publicul care in plus trebuie sa aclame cand e de bine si sa huiduie cand unul o arde dubios pe scena...
multumim hades de odd ... vrem nu vrem tot se intampla ceva pe scena care fie ne provoaca un zambete fie hohote de ras... dar din pacate uneori avem si un gust amar din cauza concurentilor care pur si simplu nu sunt facuti pt asta si a unei parti a publicului care o arde aiurea...
pana la urma poate sunt eu prea mofturos...

juriul trebuii sa fie obiectiv, deasemenea si publicul care in plus trebuie sa aclame cand e de bine si sa huiduie cand unul o arde dubios pe scena...
multumim hades de odd ... vrem nu vrem tot se intampla ceva pe scena care fie ne provoaca un zambete fie hohote de ras... dar din pacate uneori avem si un gust amar din cauza concurentilor care pur si simplu nu sunt facuti pt asta si a unei parti a publicului care o arde aiurea...
E dreptu' meu sa fac publicul tzaran. E democratzie, tu ai zis-o... deci se aplica si aicirapthor wrote: pai mai..Gani..nu te supara tu pe mine...da'e dreptul lui sa huiduie...e democratzie...si faptu'ca faci publicu'tzaran...te pune intr-o lumina proasta..pari naiva...ce naiba?..cand publicu'e nevoit sa vada battleuri de genu':Preacuviosul vs Satan..nu le nimeni banii inapoi l oameni..deci au dreptul sa se manifeste cum vor...cat despre cei ce sunt pe scena..ei iji asuma riscurile...astea..concluzia...:NU MAI DEMONSTRA CA ESTI BLONDA!!!...te cred![]()
![]()

Oricum, e inutila discutia asta, pentru ca nu o sa se schimbe nimic. Fiecare o sa se manifeste in continuare cum vrea, mi-am spus doar parerea, care nu trebuie neaparat sa coincida cu a ta.
Si mai ushor cu jignirile astea infantile, mai ales cand nici nu e cazu'...

-
- Splashinator
da...nu numai ca il fac tzaran...il fac tzaran prost...dus shi cum mai vrei tu..peste 60% din cei care sunt acolo habar nu au nimic de odd...de nimic...si singurele chestii pe care le stiu ei despre battle sunt din 8 mile...dar asta este publicul...nu ai ce sa faci..este ca in peluza - 90% din ei sunt samantzari prosti care nu au treaba cu fotbalul, cu sportul sau cu viata...vin sa sparga semintze si sa comenteze ca retarzii...cica tin cu steaua...dar la o ratare a stelei vb intre ei..."bha nimic nu joaca ciocoiu asta" cu toate ca cel care a ratat e paraschiv iar ciocoiu nu mai joaca la steaua de mult...asta ca o paranteza...iar la evenimente fenomenul este acelasi...si implicit la odd....este fff usor de manipulat...nu judeca nici o duma...daca ar fi dupa ei...cel care a zis ceva mai rau de mama ar trebui sa castige...slbz...cum aud ceva de becali (chiar daca este..."esti mai prost decat becali" ) , de manele...gutza...connecter...etc...sar in aer si urla ca nebunii chiar daca duma este de tot kkt-ul...dar asta e...ce sa le faci...bine ca vin si astia...numai ca trebuie educati...ideal ar fi sa se auto-educe dar se pare ca pana la urma se rezuma la suferintza proasta si atat...rapthor wrote:UnderCover wrote:pai mai..Gani..nu te supara tu pe mine...da'e dreptul lui sa huiduie...e democratzie...si faptu'ca faci publicu'tzaran...te pune intr-o lumina proastaGANi wrote: In primu' rand, am observat ca publicu' (generalizand) devine din ce in ce mai exigent (a se citi "tzaran") cu fiecare an. Din fatza scenei, cu berea in mana, toti sunt jmekeri si isi permit sa huiduie la modu' naspa sau chiar sa ii bruieze pe aia care dau la momentul respectiv. Ok, una e libertatea de exprimare a parerii despre un anumit concurent si alta e sa huidui o runda intreaga pana isi pierde ala toate ideile care poate ca altfel urmau sa-i vina. Si eu sunt de acord ca daca n-ai chiar NICIO treaba nu are rost sa urci acolo si sa te faci de kkt degeaba, dar sunt si cazuri in care pur si simplu lipseste inspiratia de moment si, cu "aportu'" publicului te pierzi de tot.
Exactaproape_om wrote: si implicit la odd....este fff usor de manipulat...nu judeca nici o duma...daca ar fi dupa ei...cel care a zis ceva mai rau de mama ar trebui sa castige...slbz...cum aud ceva de becali (chiar daca este..."esti mai prost decat becali" ) , de manele...gutza...connecter...etc...sar in aer si urla ca nebunii chiar daca duma este de tot kkt-ul...dar asta e...ce sa le faci...

-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
-
- Splashinator
-
- fratele meu tu esti baiat
M??h deci ?Žnainte de orice altceva, vreau s?? spun c?? eu ?Ži admir pe to??i cei care au curaj s?? urce pe scena aia, conÂ?tien??i fiind Â?i de posibilitatea de a o da ?Žn bar?? grav. Mi se pare act de curaj Â?i onoare s?? te (re)prezin??i acolo [bine, nu chiar ?Žn toate cazurile are a face onoarea, vezi terminatul ireversibil numit aaf ??la]. Din punctul meu de vedere, asta e cea mai grea latur?? din hip hop, [cum zicea "cineva", Cuv??ntul e arta suprem??] Â?i necesit?? cu mult mai mult?? munc?? Â?i dedicare total??. N-am criticat niciodat?? niciunul dintre participan??i [tehnic?? Â?i alte aspecte obiective], tocmai pentru c?? realizez c??t de deloc uÂ?or e, mai ales ?Žn condi??iile alea de stres, cu at??t mai mult la cei care nu au experien???? Â?i sunt pe la primele manifest??ri de gen.
E firesc ca cei din public s??-Â?i manifeste dezacordul, dar ?Žn anumite limite, wtf!...Ce-s "arfele" astea pe voi m??h?!? Cu huiduieli exacerbate, AZ FUCKIN IF!!!!
Probabil v?? e tare uÂ?or s?? huidui??i de parc?? a??i fi voi mai buni, mai antrena??i Â?i mai st??p??ni pe situa??ie dec??t cel de pe scen??.
Aaaa... da' nici prea tolerant cu verzele repetitive nu e bine s?? fii. [ mai e cazul s?? dau exemple ?
]
Cel mai imbecil argument pro faza asta cu critici duse la extrem mi se pare veÂ?nica lamentare "frate am pl??tit bilet deci ce pula mea, ?Žmi permit". ???i permi??i pe dracu'. Nu eÂ?ti nici C.E.O, nici A&R, nici PR, ci simplu spectator Â?i nimeni nu te-a scos cu for??a din cas?? joi sear?? Â?i nu te-a t??r??t p??n?? ?Žn B52 s??-??i ia banii la intrare. ?nc?? o dat??, respect pentru to??i cei care sunt ?Žn treaba asta, Â?i celor foarte buni, Â?i celor mai pu??ini buni care ?Žnc?? au timp s?? se perfec??ioneze. Sunt de principiu cum c?? niciodata nu e prea t??rziu, iar atunci c??nd faci ceva cu pasiune, asta se simte Â?i se transmite celor din fa??a ta, tocmai de asta ar fi p??cat s?? se renun??e..cum zicea cineva pe pagina anterioara.
C??t despre Hades... ?Žn afar?? de hateri Â?i concuren??a neloial??, ne bucur??m cu to??ii de evolu??ia tre' s?? recunosc surprinz??toare pentru perioada de timp Â?i resursele aproape inexistente ?Žn care s-a ?Žnt??mplat...
Sunte??i un exemplu Â?i eu una, v?? privesc cu respect...
[mai pu??in p??h acei repi Hades care-mi Â?terg posturile uÂ?or instigatoare...
]
At??????????t! Ne vedem la minunata final??! Abia aÂ?tept!
Ed: ste faaan, marf?? poza cu stimatul juriu
E firesc ca cei din public s??-Â?i manifeste dezacordul, dar ?Žn anumite limite, wtf!...Ce-s "arfele" astea pe voi m??h?!? Cu huiduieli exacerbate, AZ FUCKIN IF!!!!
Probabil v?? e tare uÂ?or s?? huidui??i de parc?? a??i fi voi mai buni, mai antrena??i Â?i mai st??p??ni pe situa??ie dec??t cel de pe scen??.
Aaaa... da' nici prea tolerant cu verzele repetitive nu e bine s?? fii. [ mai e cazul s?? dau exemple ?

Cel mai imbecil argument pro faza asta cu critici duse la extrem mi se pare veÂ?nica lamentare "frate am pl??tit bilet deci ce pula mea, ?Žmi permit". ???i permi??i pe dracu'. Nu eÂ?ti nici C.E.O, nici A&R, nici PR, ci simplu spectator Â?i nimeni nu te-a scos cu for??a din cas?? joi sear?? Â?i nu te-a t??r??t p??n?? ?Žn B52 s??-??i ia banii la intrare. ?nc?? o dat??, respect pentru to??i cei care sunt ?Žn treaba asta, Â?i celor foarte buni, Â?i celor mai pu??ini buni care ?Žnc?? au timp s?? se perfec??ioneze. Sunt de principiu cum c?? niciodata nu e prea t??rziu, iar atunci c??nd faci ceva cu pasiune, asta se simte Â?i se transmite celor din fa??a ta, tocmai de asta ar fi p??cat s?? se renun??e..cum zicea cineva pe pagina anterioara.
C??t despre Hades... ?Žn afar?? de hateri Â?i concuren??a neloial??, ne bucur??m cu to??ii de evolu??ia tre' s?? recunosc surprinz??toare pentru perioada de timp Â?i resursele aproape inexistente ?Žn care s-a ?Žnt??mplat...

At??????????t! Ne vedem la minunata final??! Abia aÂ?tept!

Ed: ste faaan, marf?? poza cu stimatul juriu

-
- SE RETRAGE LA DEPOU
-
- fratele meu tu esti baiat
ti-as spune eu peste ce te-ar plezni dar imi e ca imi iau avertisment sau ban si nu e frumos
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
-
- SE RETRAGE LA DEPOU