Nu conteaza cine e al 8-lea concurent pt ca oricum va castiga Nestor si acum lasand la o parte parerea mea in leg cu virgula castigatorul, nu cred ca cineva ar rata o astfel de sansa, eu zic ca dragonul se va mai gandi si se va prezenta la acest concurs
Sincer Preferatii Mei Sunt J si Dragonu......Aman2 Spontani ....Atitudine de Battle mc mai ales Dragonu........si el si J le leaga bine rau...... ....restu sunt si ei K dar......nu preau au sanse.....Dragonule Daca Citesti Participa La Finala ...fa-ti dume de acasa....dar cu J pe bune pe loc... Iar dupa Finala Te poti lasa in pace
e evident ca majoritatea..aveti probleme grave..nu stiu..de ce sunteti asa frustrati..ca vreti pe nu stiu cine,ca da-ti bani,ca o sa castige nu stiu cine...hai frate ca sunteti niste idioti majoritatea..favoritii sunt 1.Aforic,2.Dragonu',3.Ron,4.J...aja cum a fost clasamaentu'anu'trecut...teoretic...si oricum asta nu inseamna ca va fi la fel...da'multi din voi vorbiti aiurea cu predictii si d-astea...deci devine obsedant de aberant sa urmaresc firul aberatiilor de pe aici...PUNCT!!!!!!!
rapthor wrote:e evident ca majoritatea..aveti probleme grave..nu stiu..de ce sunteti asa frustrati..ca vreti pe nu stiu cine,ca da-ti bani,ca o sa castige nu stiu cine...hai frate ca sunteti niste idioti majoritatea..favoritii sunt 1.Aforic,2.Dragonu',3.Ron,4.J...aja cum a fost clasamaentu'anu'trecut...teoretic...si oricum asta nu inseamna ca va fi la fel...da'multi din voi vorbiti aiurea cu predictii si d-astea...deci devine obsedant de aberant sa urmaresc firul aberatiilor de pe aici...PUNCT!!!!!!!
A D E V A R A T ! ! !
calm|chaos: ''... altii au facut anumite "aliante" intre si de cand cu astea nu mai sunt asa tari...''
foarte foarte greu sa isi dea omu seama de cine vorbesti ... oh brother! ... nici macar nu sunt cuvintele tale
frateeeeeeeeeeeeeeeeee....ce dracu' e aici man....unu' sufera de prea multe aere de vedeta....unu' nu a fost chemat..anu' asta eu zic ca e prea mult balci...ori e battle ori e balci...dezbateti prea mult aerele unui om intr-o anumita situatie...dak dragonul nu vrea sa nu vina....e un concurent bun da; nu se termina lumea la el....dak knoxx va veni ar fi naspa sa il puna cinva pe scena pt ca l-ar umili teribil...nu sunt fan nici unu'....din punctul meu de vedere in primele 2 editii sau facut preogrese ....in a treia se face balci....o ardeti dubios tare....ce o sa fie o sa fie...pace