BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA
Moderator: dan
- calm|chaos
- un domn / doamna
me... oh "brother"...
...
Last edited by calm|chaos on Fri Nov 17, 2006 7:43 pm, edited 1 time in total.
for my next trick i'm gonna turn water into... FUNK!!!
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
ai frate nu mai fiti asa rai.. e balci doar in afara si pe forum.. va zic io ca pe scena o sa iasa super show.. indiferent cine cashtiga sunt numai si numai oameni tari in finala care pot face un show pe masura.. bafta la toti concurentii ca aveti nevoie :PPP glumesc si io(parca vad ca dupa gluma asta sare toata lumea la gatu meu ca sufar) P.S. motivu pt care unii concurenti se lasa si nu mai vor sa vina.. este exact atitudinea asta hatereala in care unii au un favorit altii altu se cearta senjura.. ii injura si pe respectivii concurenti si tot asa.. s`a cam degenerat(zic io).. distractie la maxim pe asta tre sa va bazati si va zic io c`o sa iasa exact cum vreti;) pace la lumeeeeee
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
j wrote:ai frate nu mai fiti asa rai.. e balci doar in afara si pe forum.. va zic io ca pe scena o sa iasa super show.. indiferent cine cashtiga sunt numai si numai oameni tari in finala care pot face un show pe masura.. bafta la toti concurentii ca aveti nevoie :PPP glumesc si io(parca vad ca dupa gluma asta sare toata lumea la gatu meu ca sufar) P.S. motivu pt care unii concurenti se lasa si nu mai vor sa vina.. este exact atitudinea asta hatereala in care unii au un favorit altii altu se cearta senjura.. ii injura si pe respectivii concurenti si tot asa.. s`a cam degenerat(zic io).. distractie la maxim pe asta tre sa va bazati si va zic io c`o sa iasa exact cum vreti;) pace la lumeeeeee
suferi...

- Bazooka Joe
- trendy guy
Vor fi 8 finalisti ... locul ramas vacant prin faptul ca Dragonu nu a acceptat wildcardul va fi pus la bataie intr-un miniturneu cu cei care au reprezentat cel mai bine pe parcursul acestor runde si care bineinteles au acceptat sa participe la acest mini turneu.
Treaba se va desfasura fara public chiar in ziua battle-ului dar ceva mai devreme si invingatorul si drept urmare al 8-lea finalist il veti afla chiar pe 30 noiembrie.
Treaba se va desfasura fara public chiar in ziua battle-ului dar ceva mai devreme si invingatorul si drept urmare al 8-lea finalist il veti afla chiar pe 30 noiembrie.
muie copos