Cleopatra Stratan
Moderator: .etalosed
- Jove
- adevarat sa mor de nu
am impresia ca unii au uitat ca sunt defapt ascultatori de muzica si se cred ascultatori numai de rap/jazz/rnb/soul ......
personal n-am nimik impotriva ei cum nu am nici cu manelele...e un stil care o prinde bine..si are succes...si mie imi place adik e funny.....dar d'aici pana sa ciritic si sa arunc vorbe in stange si dreapta doar pentru ca ascult eu alt gen de muzica mi se pare penibil si jenant....
daca toti am fi fost asa in lumea asta.... Nas nu mai avea colaborare cu Michael Jackson, Kanye cu adam levine, tot nas cu corul madrigal, jay z cu coldplay si etc.
ar fi bine sa respectam muzica nu s-o aruncam la gunoi pentru ca asa ne face noua placere pirin fel de fel de comentarii inutile si idioate.
din 6 pagini doar una e on-topic si aia vb lu priciar partial.... 
personal n-am nimik impotriva ei cum nu am nici cu manelele...e un stil care o prinde bine..si are succes...si mie imi place adik e funny.....dar d'aici pana sa ciritic si sa arunc vorbe in stange si dreapta doar pentru ca ascult eu alt gen de muzica mi se pare penibil si jenant....
daca toti am fi fost asa in lumea asta.... Nas nu mai avea colaborare cu Michael Jackson, Kanye cu adam levine, tot nas cu corul madrigal, jay z cu coldplay si etc.
ar fi bine sa respectam muzica nu s-o aruncam la gunoi pentru ca asa ne face noua placere pirin fel de fel de comentarii inutile si idioate.

- Versatill
- rapperu vostru preferat
Jove wrote:cum nu am nici cu manelele....
ar fi bine sa respectam muzica nu s-o aruncam la gunoi pentru ca asa ne face noua placere pirin fel de fel de comentarii inutile si idioate.din 6 pagini doar una e on-topic si aia vb lu priciar partial....
...asta nu inseamna ca manelele,adica un tigan care vomita pe un negativ alcatuit din instrumente de suflat de cea mai proasta calitate,se incadreaza in categoria MUZICA!
-
dewde....eu n`am nik q saraca fata.. e funny....la inceput...dar daq t freaca un retard zilnic dand`o la radio d 6000 d ori p zii..si cand t mai fute sla neurpon si un prof d mate..nu prea iti mai arde d o ghitza...
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
-
- fratele meu tu esti baiat
e pretty amaizing k poate sa sustina un concert de 2 ore live la o varsta asa frageda (4 ani nu?) dar totusi..nu-i genu meu de muzica..still bv ei multi ar vrea sa fie k ea....
Dau Constant k Alexandru Cel Mare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
- Versatill
Si ce treaba au intrumentele folosite cu muzica?Sper exemplu beaturile de hh sunt facute folosind programe...asta ce inseamna conform judecatii tale?Jove wrote:sti macar ce instrumente sunt folosite la manele ? .... plm ai fost la vreo nunta live de vorbesti?Versatill wrote: ...asta nu inseamna ca manelele,adica un tigan care vomita pe un negativ alcatuit din instrumente de suflat de cea mai proasta calitate,se incadreaza in categoria MUZICA!
Si ca sa-ti raspund la intrebare: DA!Sunt folosite instrumente de calitate proasta!
Nu exista "instrumente de proasta calitate", eventual doar instrumentisti "prosti".
aici despre nunti si chestii d-astea. Aici vorbiti de aia mica, adica stati ontopic! ->
aici despre nunti si chestii d-astea. Aici vorbiti de aia mica, adica stati ontopic! ->
you just never know when you're living in a golden age.