Cleopatra Stratan

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Leasa
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Leasa »

cleopatra stratan e super tare... la fel si pavel stratan! in alta ordine de idei uitati ceva belea
http://www.youtube.com/watch?v=K3nVnbowxJc
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

am impresia ca unii au uitat ca sunt defapt ascultatori de muzica si se cred ascultatori numai de rap/jazz/rnb/soul ......

personal n-am nimik impotriva ei cum nu am nici cu manelele...e un stil care o prinde bine..si are succes...si mie imi place adik e funny.....dar d'aici pana sa ciritic si sa arunc vorbe in stange si dreapta doar pentru ca ascult eu alt gen de muzica mi se pare penibil si jenant....

daca toti am fi fost asa in lumea asta.... Nas nu mai avea colaborare cu Michael Jackson, Kanye cu adam levine, tot nas cu corul madrigal, jay z cu coldplay si etc.

ar fi bine sa respectam muzica nu s-o aruncam la gunoi pentru ca asa ne face noua placere pirin fel de fel de comentarii inutile si idioate. :roll: din 6 pagini doar una e on-topic si aia vb lu priciar partial.... :roll:
Image
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Jove wrote:cum nu am nici cu manelele....

ar fi bine sa respectam muzica nu s-o aruncam la gunoi pentru ca asa ne face noua placere pirin fel de fel de comentarii inutile si idioate. :roll: din 6 pagini doar una e on-topic si aia vb lu priciar partial.... :roll:

...asta nu inseamna ca manelele,adica un tigan care vomita pe un negativ alcatuit din instrumente de suflat de cea mai proasta calitate,se incadreaza in categoria MUZICA!
Image
nimeni
rapperu vostru preferat

Post by nimeni »

dewde....eu n`am nik q saraca fata.. e funny....la inceput...dar daq t freaca un retard zilnic dand`o la radio d 6000 d ori p zii..si cand t mai fute sla neurpon si un prof d mate..nu prea iti mai arde d o ghitza...
the only difference between saints and sinners is that SAINTS have a PAST while SINNERS have a FUTURE
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

Stati ON :!:
unii au luat-o pe camp la topicul asta.
e ok sa ne exprimam si respectam parerile unii altora :arrow:

Offtopic>>
Mesaj de la Cleopatra Stratan ptr Banel Nicolita: te astept la cealalta portita! :wink:

move on :arrow:
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

Versatill wrote:
Jove wrote: ...asta nu inseamna ca manelele,adica un tigan care vomita pe un negativ alcatuit din instrumente de suflat de cea mai proasta calitate,se incadreaza in categoria MUZICA!
sti macar ce instrumente sunt folosite la manele ? .... plm ai fost la vreo nunta live de vorbesti? :roll:
Image
ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

Jove wrote: sti macar ce instrumente sunt folosite la manele ? .... plm ai fost la vreo nunta live de vorbesti? :roll:
La vreo nunt?? live? :lol: Da' ce m??h, mai iegzist?? Â?i nun??i ?Žn reluare? Sau din alea care se prezint?? invita??ilor dup?? ce se taie la montaj fazele mai pu??in live, astea? hahaha
Image
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

iegzista..... sa fi vazut nunti l tv sau filmari astea....... :lol:
HasH
tanar

Post by HasH »

e pretty amaizing k poate sa sustina un concert de 2 ore live la o varsta asa frageda (4 ani nu?) dar totusi..nu-i genu meu de muzica..still bv ei multi ar vrea sa fie k ea....
Dau Constant k Alexandru Cel Mare
Toate Curvele Se Pare Vor Sa-mi Fie La Picioare
Oare Doare Knd Dai Volumu Atat De Tare
Oricat Ai Avea P*** De Mare Tot Cazi Din Picioare
julie
tanar

Post by julie »

e tare cleopatra...
la fel si pavel stratan care imi aduce aminte de vremuri bune.... :(
ich lebe fur hip hop
julie
tanar

Post by julie »

dar tot promoe e mai tare.... :D
ich lebe fur hip hop
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Jove wrote:
Versatill wrote: ...asta nu inseamna ca manelele,adica un tigan care vomita pe un negativ alcatuit din instrumente de suflat de cea mai proasta calitate,se incadreaza in categoria MUZICA!
sti macar ce instrumente sunt folosite la manele ? .... plm ai fost la vreo nunta live de vorbesti? :roll:
Si ce treaba au intrumentele folosite cu muzica?Sper exemplu beaturile de hh sunt facute folosind programe...asta ce inseamna conform judecatii tale?

Si ca sa-ti raspund la intrebare: DA!Sunt folosite instrumente de calitate proasta!
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

Nu exista "instrumente de proasta calitate", eventual doar instrumentisti "prosti".

aici despre nunti si chestii d-astea. Aici vorbiti de aia mica, adica stati ontopic! ->
you just never know when you're living in a golden age.
Blu
trendi fensi cul

Post by Blu »

hateri ma :)
cand noi la 3 ani jumate nu stiam decat sa zicem mama si tata , sa numaram pana la 3,sa mancam si sa dormim , fetitza asta canta si canta chiar bine .ah probabil daca era vreun micutzu coaie o admirati toti , uau , e repara .
esti penal
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Blu wrote:ah probabil daca era vreun micutzu coaie o admirati toti , uau , e repara .
timpul nu este pierdut :twisted:
Post Reply