Killah Priest - Deja Vu

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

GunG
fratele meu tu esti baiat

Killah Priest - Deja Vu

Post by GunG »

pt cei care nu o au :) am pus-o aici sa se vada

Ascultatzi melodia.
Ashtept parerile voastre.
Last edited by GunG on Wed Jun 15, 2005 1:23 pm, edited 1 time in total.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

da mah... hai ca iti zic acum ... prea tare piesa... :) ... frumoasa povestea si deja vu-urile din ea... cool
99.9%
Assa`

Post by Assa` »

nu ezte noua pesa...da imi place
daca tot vb de Killah Priest asculta ji Rush :wink:
"I wear my scars like the rings on a pimp"

Post by sunrah »

mi`a spus cineva ca nu o are, sa fie si pt. restu`... Killah Priest - Deja Vu

buna piesa :D . . . renuntz sa fac alte comentarii legate de "ea" . . .
you just never know when you're living in a golden age.
GunG

Post by GunG »

ar fi mishto un clip la asta
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

kilah priest e unul din putinii mei preferati....adica la genu artisti care la care imi place cam tot ce scot...la restul nu am decat melodii sau cel mult albume preferate....kilah priest reprezinta! ...frate..
ascultati toate albumele lui heavy mental , view from masada , priesthood si asta dupa care e melodia black august sunt piese si piese...tari si foarte tari...si are numai idei tari si tripuri d-astea tari prin care te poarta ca ascultator ... mie cel putin imi place foarte mult ...atat am avut de zis..si deja-vu e una din multele piese tari ale lui ...mai recomand "if i die"

Your arms too short to box with god - killah priest
Image
GunG

Post by GunG »

:bow:

+ 10x ... nu stiam de priesthood :D
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

damn.....suna tare piesa :D .<pakt k nu am auzit de interpret...norc de topicu` de culturalizare :mrgreen: >
Show a la Krem @ Facebook:
Image
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

view from masada e un dezastru de album. haotic si plictisitor. nu are concept, nici consistenta si nici beat'uri. chiar nu inteleg cum il poti compara cu heavy mental, care, intr'adevar, e o bijuterie.
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

intotdeauna primul album mai ales in sfera asta se influenta a wu tang ului a fost cel mai tare si la raekwon - only built .... si la gza - liquid sword si lista poate continua .... view from masada a a aparut in 2000 cand perioada asta de albume clasice incepea sa fade out killah priest (pt mine cel putin) a continuat ce incepuse pe heavy mental chiar daca multi au zis atunci ca pana si priestu ajuns sa fie comercial...singura combinatie care nu i-a iesit pe album a fost sa combine intr-o alchimie mai buna piesele despre hood cu cele despre teaching...asta am tras io concluzia ascultand...in schimb piesele luate ca atare asa sunt foarte consistente...
cum ar fi autobiografia view from masada , maccabean revolt(pentru mine cea mai buna piesa de pe album) plina de intelesuri ascunse si alegorii , gotta eat iarasi o melodie foarte tare care isi da seama oricine despre ce e vb dupa nume , whut part cu ras kass ... "First of all everybody cant mc/Second of all, y'all all sound wack to me/Third y'all sound like a group of wannabes/Either it's Tupac or another B.I.G" si ca beat foarte rupere, places i`ve been despre livity in the hood o melodie plina de imagini si nu in ultimul rand if i die ... unu din cele mai tari testamente din hip hop...
acum nu stiu nu zic ca e un clasic dar pana sa zici ca e cam varza mai e ceva de vorbit si ... de ascultat bineinteles .... cam atat :roll:
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

hai frateeee... daca si view from massada e album tare eu imi tai pula ... are niste negative super obosite pe majoritatea pieselor si subiecte fumate ... singurul lucru care mi-a ramas in cap e melodia single "whut part.."
muie copos
GunG

Post by GunG »

mai asculta o data albumul
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

vorbim peste 6 ani cand o sa mai cresti, o sa mai asculti ceva muzica si o sa poti avea o opinie demna de luat in seama
:arrow:
muie copos
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

Image
wu tang style BABALITY !
Flawless Victory!
:lol:
Image
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

view from masada mi s'a parut oarecum decent la prima auditie, prin prisma single-ului si a inca vreo 2 piese. dar cu cat il ascultam mai mult, cu atat imi dadeam seama ca'i unul dintre cele mai proaste si neinspirate follow-up-uri la un album de debut. pana cand am inceput sa'l urasc. speram sa gasesc ceva "intelesuri ascunse" sau cacat, dar nici urma de asa ceva. doar o mare labareala fara noima care se dorea a fi "deep". de beat'uri nu mai zic.. printre cele mai boring ever.

opiniile sunt subiective, normal ca apar discutii.. no big deal. desi cred ca suntem cu totii cam de aceeasi parere. doar perspectiva difera.
Post Reply