tu ai timp de forum? nu ar trebui sa fii ocupat sa te pregatesti ? ca o sa fie o seara luuuuuuuuuuuuuuuunga...pt. unii... altii pot sa se duca devreme la culcare... hai cu betalu...aforic wrote:caterinca
BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA
Moderator: dan
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
- eusunttibi
- tanar
HADES BATTLE FINALA 30 Noiembrie (poze + filmulete)
http://www.rapidshare.ro/download.php?i ... gFtAOqSp1o
http://www.rapidshare.ro/download.php?i ... gFtAOqSp1o
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop!
a fost dragutz daca iei in considerare ca era full shi aerul foarte curat(n am eu bani de tigari)
trecand peste astea SUPER,bravo shi la anu n trun B52 mai mare:)(sau macar o ventilatie mai buna)
trecand peste astea SUPER,bravo shi la anu n trun B52 mai mare:)(sau macar o ventilatie mai buna)
Raman cel care sunt, din ce in ce mai carunt
Un ultim Don luptand cu morile de vant
Ramanand toate lucrurile care nu-ti plac tie
->Praetor
Un ultim Don luptand cu morile de vant
Ramanand toate lucrurile care nu-ti plac tie
->Praetor
a fost super tare..per total..cu o mica mentiune..in juriu au fost intercalati vreo 2 care avea legaturi cu anumiti mc de pe scena...care au si recunoscut ca-s prieteni..cu respectivii..pe care i-au votat pe tot parcursu'..concursului...insa asta nu trebuie sa umbreasca meritele nimanui...felicitari tuturor participantilor in special..lu'Pytt(desi a terminat grupa in spatele lu'ron..la final a terminat in fatza lui) ,J(tare runda cu doctoru'),Ron(pacat ca s-a creat clijeu asta cu rime de acasa..aseara ai avut dumele cele mai bune),Aforic(esti greu coae..si pe langa asta..sti cum s-o faci cu stil..pacat ca n-am asiatat si la o finala mica...ar fi sporit spectaculozitatea..)..respect si pt.restu'...ca au ajuns in finala...oricum pacat ca de la anu'...Aforic,J si Ron..din cate am intzeles..nu ne vor mai onora cu prezentza...la Battle
...

- Bazooka Joe
- trendy guy
Campion Battle Off Da DOme 3 - 2006: PYTT
Locul 2: J
Locul 3: Ron
Locul 4: Aforic
In finala au mai fost: Ibu, Nestor, Piciu si RPG
VOm reveni cu chestii pe larg .....
ps: doamne nu credeam ca vom fi nevoiti vreodata sa oprim intrarea in club din cauza puhoiului si asta la 22.30 cand deja erau peste 300 de oameni in club .... pe urma am mai dat drumul la 25 cand s-a mai eliberat spatiul dupa plecarea T Science. Incredibil au fost oameni la intrare care erau gata sa ofere 500.000 lei sa ajunga inauntru !!!!!!!!!!
Da pentru la anul au anuntat ca se retrag Aforic, Dragonu si J .... vom vedea cine va veni din spate.
Locul 2: J
Locul 3: Ron
Locul 4: Aforic
In finala au mai fost: Ibu, Nestor, Piciu si RPG
VOm reveni cu chestii pe larg .....
ps: doamne nu credeam ca vom fi nevoiti vreodata sa oprim intrarea in club din cauza puhoiului si asta la 22.30 cand deja erau peste 300 de oameni in club .... pe urma am mai dat drumul la 25 cand s-a mai eliberat spatiul dupa plecarea T Science. Incredibil au fost oameni la intrare care erau gata sa ofere 500.000 lei sa ajunga inauntru !!!!!!!!!!
Da pentru la anul au anuntat ca se retrag Aforic, Dragonu si J .... vom vedea cine va veni din spate.
muie copos