BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

j
tanar

Post by j »

referitor la injuraturile mele.. intr`adevar in momentu cand mi se iau mortii in joc din public injur pe favoritul respectivilor.. in momentu cand vad un battle care mi se da si nu are legatura cu subiectu injur.. si mai si injur pt ca in momentu cand le dai pe loc zici cam tot ce-ti vine prin cap.. si nu prea stiu io sa fi fost vreodata o regula cu sa n`ai voie sa injuri..
jepkar.. lasa`i in pace.. fa ca mine si razi:).. ca daca si io am fost favorizat aseara:)) inseamna ca ron a fost defavorizat in toate rundele.. mai ales aia cu pytt=))
Ca finala.. pt mine a fost indiferenta, io mi`am atins scopu.. ori cashtiga pytt ori io.. pt mine tot aia era.. (cine jtie despre ce e vba intelege ce`am vrut sa zic) oricum imi cer mii de scuze pt prestatia mea din finala cu pytt, din diverse motive am avut o prestiatie suuuuuuuuper najpa:)
Si ca am vazut ca s`a specificat de anumiti concurenti la care a fost ultimu` an in care participa.. Eram cam epuizat psihic si am si uitat sa spun si la mine a fost ultimu` an in care am participat la Battle Odd.. am atatia ani in care am demonstrat ce am vrut sa demonstrez.. si e cazu ca si la restu sa trecem la altceva si sa`i lasam pe cei in devenire sa poata sa se afirme cum trebuie.
Bafta la toti care o sa fie, si bafta hades pt ce face;) si iubiti conceptu asta de odd ca e o kestie extraordinar de frumoasa.
The Golden Jubilee
Undercover-ul lui Dracu

Post by The Golden Jubilee »

(frl) v-ati* ...ca tot vrei sa manipulezi mintea umana...sper ca nu prin prostie

trecand peste....cum a fost aia cu " sa-mi sugi pizda " ?

=)) cum sa zici asha ceva =))

ar trebui sa se faca o lista cu cele mai mari idiotenii care s-au spus la battle....fiindca au fost neasteptat de multe...:)) chestia curioasa / trista / dramatica a fost ca unii chiar au ras la ele :-j

j bv pt prestatia de la sfarsit...cea cu afo' , doc si arssura:)))
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

esti proasta ca civilizatia maya...sa'mi sugi pizza... :lol:
Boothon
tanar

Post by Boothon »

ceva filmari cu Turntable Science avetzi?
DOC
tanar

Post by DOC »

Niste observatii personale...

A sunat parca mai bine ca restul editiilor. Unii au fost mai pregatiti. Indiferent de ce intelege acest deloc indulgent public de hip-hop e nevoie si de asta la off the dome; nu ma refer la punch-uri prestabilite, ci la antrenament pur in fata unui casetofon sau PC cu un beat ruland. Altii au ignorat acest lucru si au venit cu coaiele mari considerandu-se indeajuns de apti. Juriul a avut drept de veto la sesizarea unor chestii scrise - nu si l-au exercitat cu toate ca ar fi avut unde si de ce. Au fost faze partinitoare.
Aforic a venit pur si simplu crezand ca mai e cel de anii trecuti. Diferenta e ca anii trecuti nu se concentra exclusiv asupra textelor scrise cum o face acum. Asta necesita timp si o alta sorginte de concentrare decat off the dome-ul. Credeti-ma pe cuvant. Stiu. Pytt l-a facut cu toate eu presupun ca a cerut dosarul lui de la SRI. A stiut tot. In concluzie, Aforic a dat ce a avut mai bun in secundele respective.
J e foarte bun, dar emfatizeaza excesiv faptul ca le face pe loc. Se simte ca tu le faci pe loc, dar altii te fac pe tine pe loc cu fraze gandite in alte locuri. Aia e. Si nimeni n-a simtit fiindca deja s-a ajuns inevitabil la un grad de "calificare" in care se imbina destul de bine ideile. Asta e bine.
Ron a fost pregatit. Dar asta e de admirat, nu de manjit cu fecale doar fiindca suntem romani si asta stim cel mai bine sa facem. Cati au fost pregatiti? Ganditi-o. Iar...
Pytt a vrut cu adevarat. S-a inscris de 345 de ori, dar a castigat o data, si anume cand a trebuit. Mult respect. Mai rar determinare de ordinul asta.
Eu? Nu am fost nici o clipa pregatit sa "dansez", nici macar cu acesti copii, pe care multi mi-i prezentau drept derizorii, comparativ cu ce pot eu sa fac. Imaginati-va cate puteau sa-mi zica, stiind cine sunt. Eu ce puteam sa le zic?!?! "Aaaa, tu ai pantaloni largi si te cheama X?!?!". Ideea e ca eu scriu. N-am timp nici macar sa fac asta uneori, avand in vedere ca nu hiphop-ul imi pune mie painea pe masa. Realismul m-a facut sa stau deoparte si sa privesc.Si overall mi-a placut ce am vazut. Tot realismul imi spune ca am prea putine ocazii in care pot sa beau niste multe sticle de sec stiind ca maine dimineata nu alerg nu stiu dupa ce treburi. Si asta am facut.
Dar...
...Jubileul Vulvei, tu crezi ca membrul asta CTC nu-ti dedica tot slobozul care va iesi din el in urmatorii 23 de ani? Idolatrie?!?!? Pai, mai vinclu cu par, indiferent de cat de subiectiva esti, nu ti se pare normal sa fie oarecum asa dupa 9 ani si ceva in care probabil si tie ti-am pus in casti si boxe sunetul de hiphop care l-ai cautat atata timp?!?!? Ai impresia ca un off the dome defineste un MC, mai Marioara Murarescu?!?!? Cand o sa scot vreun cacat pe suport magnetic, fii sigura ca voi stii si eu ca e timpul sa-mi vad de treburile mele si sa ma las. Pana atunci insa, tu si acel cineva cu virgula care simpatizezi tu veti avea tot discutii de genul: "Baga-mi-as pula , iara CTC a rupt muia!".
Arssura - idem cu Aforic. Scrie, face probabil alte chestii in paralel, iar off the dome-ul lui e o reminiscenta a ceea ce era cand noi doi o dadeam prin Blue Bar si alte locuri. Respect pentru el. N-am nimic cu el sau cu J, sau in speta cu oricine altcineva.
Ca si concluzie: nu credeam ca o sa ajung sa zic ca nu artistii sunt cei care trebuie sa se maturizeze liric, fonic etc, ci de fapt publicul. Multe dume au trecut neobservate ca un Veyron pe radar la 400 km/h .Cine o judeca o intelege.Pace. Am iesit.
Spuma
tanar

Post by Spuma »

Ce slbz tot ron in sus ron in jos RoN COITZE DACA NU MA TINEA LUMEA TE LUAM DUPA SCENA SI iti rupeam capu ..Poti sa umpli butoiu cu varza a lu mata mare cu caietele care le-ai scris...pt aseara Si ce p mea ron in finala suntei fan ron ce slbz...coaie se stie Aforic,J si inca 2 o sa ramana multi ani de acum... Ron eu sunt ala care era langa scena si si te-ai uitat fix la mine cand vroiam sa tio dau ...cred ca daia nu ai castigat ca eram eu nu..pisama p tine de elev......Hai sa il visati ep mos craciun in curu gol
Iubesc muzica mai mult ca orice pe lume....Punc
Spuma
tanar

Post by Spuma »

Din apa red si bere sa pisat pe EL doctor si publicul mai cere
Iubesc muzica mai mult ca orice pe lume....Punc
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

stai linistit, nu exista mc care sa dea pe loc. tot isi aduce aminte de o bucata pe care-a gandit-o in RATB sau in drum spre piata. :roll:
GANi
Hadesse

Post by GANi »

bLuEsHiFt wrote:stai linistit, nu exista mc care sa dea pe loc. tot isi aduce aminte de o bucata pe care-a gandit-o in RATB sau in drum spre piata. :roll:
E absolut normal. Cand faci versuri de ceva vreme sau cand ai dat deja cateva battle-uri, fie intr-o competie cum e asta sau in cypher-e cu prietenii, e imposibil, chiar si involuntar, sa nu iti vina in minte ceva din alea. Asta nu e = cu a sta acasa cu notepad-u' deschis o zi intreaga sa-ti faci strofe intregi pe care sa le inveti pe de rost si sa le reciti la battle. Ce te faci daca pe drum spre club iti vine din senin in cap o duma super tare, fara sa fi stat special sa o gandesti? Pur si simplu se intampla asta... Nu o mai folosesti, cu atat mai mult daca (,) contextul din battle iti permite, doar pt. ca se trezesc nush ce retarzi din public sa comenteze ca e de acasa? Repet... exista o diferentza intre a veni cu 90% din versuri de acasa si a strecura niste idei, poate chiar neintentionat, printre multe dume pe loc. Asta nu inteleg multi... In fine...

Cat despre Ron... Hai lasati-o in kkt de treaba... In anii trecuti a avut destule versuri de acasa, dar nici chiar asa sa o tineti una si buna mereu pe tema asta. Exista o evolutie foarte evidenta... pe care unii nu stiu de ce nu sunt in stare sa o vada. BAAAAAAAAAAH!! A dat o gramada de raspunsuri, a INTORS atacuri... Dar nu... de fapt si pe alea le avea pregatite de acasa, nu? L-) Spun asta pentru ca nu-mi place sa vad nedreptate la modu' asta... Cand ai motive sa critici argumentat pe cineva, ok. Dar cand omu' dovedeste ca s-a schimbat, de ce o tii in continuare pe a ta? A avut multe faze tari, care s-a vazut ca erau pe loc.

Altfel... ce pot sa zic? Felicitari tuturor si lui Pytt, care a fost o surpriza, n-am prins decat foarte putin din runda 4... As fi mizat si pe IBU, dar n-a fost sa fie, se intampla : - ?? Si J a dat bine, pana au intervenit fazele alea cu injuraturile, pe care le-a explicat si aici... In orice caz, ce a fost pe urma, cu Aforic, L Doc, J si Arssura a rupt, dupa parerea mea. Am observat ca asa se intampla... la fel a fost si anu' trecut. Ce e in afara concursului, dupa ce s-a terminat, e mult mai tare decat finala propriu-zisa, dupa parerea mea :))
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Filmari, filmari, filmari urcate pe net!

Vreau sa vad despre ce vorbiti :lol:
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

GANi wrote:Ce e in afara concursului, dupa ce s-a terminat, e mult mai tare decat finala propriu-zisa, dupa parerea mea :))
adevarat graiesti.

aia runda de battle adevarata. nu stiu, asa am simtit eu.. a fost altceva decat "ai cacatu la cur, pula mea coae.. te bat si te bag in spital coaie.. nu ma faci pe mine, yeee... coae". adica s-a simtit energia, curajul, mandria cu care fiecare mc dintre cei 4 intrau sa dea.

asta e parerea mea..
cHrom
tanar

Post by cHrom »

din pacate nu am ajuns la finala , dar am auzit multe lucruri surprinzatoare !

Pytt....ce sa zic coaie....ejti jmecher ! pace si multa baphta ! felicitari si respect !
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

bai spuma...daca ai parerea asta..nu ar trebui sa ti-o expui pe forum si s-o spui la om..in fatza..ar fi altceva...si eu pot spune ca l-am hipnotizat pe papa cand se plimba cu Papa-mobilu'prin Bucuresti...deci fapte nu vorbe..pana acum indeplinejti doar caracteristicile simple ale unui forumist..
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

filmari vor aparea cel tarziu pana duminica seara!!!un pic de rabdarica!
peepee in ya girl's eyebrow
j
tanar

Post by j »

legat de ce a spus doctoru` f adevarat.. si de asta am si decis si io si aforic si arssura ca e cazu s`o lasam moarta pt ca a venit timpu sa ne axam pe altceva. si legat de ce s`antamplat dupa finala, a ieshit totu` atat de bine pt ca au fost pe scena oameni care intradevar stiu ce fac.(punct). Cu ocazia asta imi cer oficial scuze in fata lu` Gnom care m`a rugat sa`i chem si pe el si pe Ron pe scena dar eu personal eram deja epuizat iar pe scena era clar o lupta directa intre arssura aforic, doctoru arssura, eu doctoru, si chiar mai mult de atat strica.. zic io.. dar imi cer scuze pt ca nu vreau sa se fi inteles ca io prin decizia mea de a nu`i chema am contestat in vreun fel calitatile lor.
Din toate battleurile date am invatat o singura chestie super importanta.. e decat un pas spre ceva mai mare. Iti dezvolta f mult anumite calitati ca mc.. si nu zic ca daca nu stii sa faci odd ca nu ejti mc.. ci ca e un plus.
Cat despre toate haterismele aruncate spre anumiti oameni.. chiar nu`si au locu.. mai ales spuse din gura unora care nu au trait niciodata sentimentu respectiv. Binenteles ca intotdeauna vor exista "comentatori" dar parerea mea e ca in momente din astea ar trebui inchis topicu` respectiv(aviz kombat:))) )
Toti au facut o treaba super tare.. de la summer jam.. pana la finala.. si pana dupa finala.. asa ca respectatii cat merita.
Pace si n auzim dupa album.
Post Reply