BATTLE OFF DA DOME 3 / FINALA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Image
Image
muie copos
Zer0
tanar

Post by Zer0 »

Eu Zic K Baietii Au Fost Prea Buni Au Mai Fost Si Greseli Da Lasati Rautatile K Stricati Kultura Pace
Nu E Panica!!!!!
Yoo
tanar

Post by Yoo »

deci ... ce am vazut odd`u a fost prea marfa ... dc va plangetzi ??? ... ca au fost aia prea de acasa ??? ... despre "Ron" vatzi facut o idee preconceputa ... omu a venit cu ele de acasa in 2004 ... dar in 2006 a dat`o prea bine, pe loc ... va plangetzi ca Aforic shi J nu au dat`o bine la sfarshirt ??? ... suntem oamni ... mai greshim , va plangetzi ca L.Doc s`a facut de kkao ??? ... statzi putzin ... omu a trecut de mult peste stadiu de odd ... shi merita prea mult respect pentru faptu ca pur shi simplu a dat`o pe loc ... cum nici un mc dintre "aia tari" nu a dat`o . Mult respect pentru omu Pytt (deshi "titlu" nu vroia sa ajunga la el ... a facut tot ce s`a pututu sa AJUNGA ) ... shi ... 2 regrete am ... : 1.NU am resuhit sa ajung la ODD (prieteni shtiu de ce).2.Mancatzi prea mult kkat pe seama lui ...
P.S. Ce a fost a fost CRIMA ... deshi la anu se anuntza ca nu o sa mai participe la ODD ... Aforic, Dragonu, Arssura, Julian, Ronn (parerea mea ... cei mai buni) o sa fie super marfa ... shi sper ca din cei zishi mai sus sa participe macar la seseiunea de freestyle.Pace shi respect pt totzi cei de la odd ... la cei ce merita ... pt restu ... shtiu EI ... multa ****
Vretzi Sa Schimbatzi Fatza Hip-Hop`ului Mutilandul ???
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Yoo wrote: dc va plangetzi ??? ... ca au fost aia prea de acasa ??? ... despre "Ron" vatzi facut o idee preconceputa ... omu a venit cu ele de acasa in 2004 ... dar in 2006 a dat`o prea bine, pe loc ...

|||| va plangetzi ca L.Doc s`a facut de kkao ??? ... statzi putzin ... omu a trecut de mult peste stadiu de odd ... shi merita prea mult respect pentru faptu ca pur shi simplu a dat`o pe loc ... cum nici un mc dintre "aia tari" nu a dat`o

|||| Aforic, Dragonu, Arssura, Julian, Ronn (parerea mea ... cei mai buni)

|||.Pace shi respect pt totzi cei de la odd ... la cei ce merita ... pt restu ... shtiu EI ... multa ****
Eu cred ca esti prea entuziasmat de numele forumului ... auzi... se plateste bine sportu asta : Ridicarea-n slavi ?

1.Nu cred ca LDoc a trecut de stadiu de ODD ... asta nu e scuza puteai sa spui doar ca a prins o zi mai nasoala sau a baut mai multa bere! ( A se intelege ca nu ma iau de om... pt ca pe texte scrise rupe norma )

2.Eu cred ca nu stii cu cine sa mai tii ca se pare ca te cam contrazici singur pe aici....

3.Si cu ce drept le dai tu multa **** celorlalti participanti ???

Am impresia ca toata lumea e smechera cand se vede protejata de Firewall si Antivirusi....

Concluzia mea... Battle ODD a fost destul de tare anul acesta s-a castigat pe merit si a fost spectacol. Insa din ce vad, MC-ii au stiut sa dea cu PACE la final dar au ramati multi ghertzoi care daca au fost acolo undeva in public au ei grija sa continue razboiu in lipsa de ocupatie.

Battleu s-a terminat nu incepeti sa dati voi muie unuia si altuia doar sa pareti interesanti sau sa credeti cumva ca imediat vor venii 20 de useri si va vor spune Bravo pentru comentariile astea gen inutile.

Rezumati-va acum la vizionarea filmarilor... si decat sa mancati cacat mai bine veniti cu IDEI pentru anul viitor ... sau daca simtiti ca le stiti pe toate mai bine urcati-va pe scena !
rapthor
un domn / doamna

Post by rapthor »

si eu zic ca fara Ron,J,Arssura,Dragonu',Aforic,..ODDu'va fi mult mai sarac...ei sunt cei mai buni din Romania la ora actuala..si sper sa se bage macar la sesiunea de final de la anu'... :twisted: :twisted:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

rapthor wrote:si eu zic ca fara Ron,J,Arssura,Dragonu',Aforic,..ODDu'va fi mult mai sarac...ei sunt cei mai buni din Romania la ora actuala..si sper sa se bage macar la sesiunea de final de la anu'... :twisted: :twisted:
Ce rahat ma... anu asta au aparut atatia MC buni ... de parca dupa moartea lu 2Pac nu a mai existat Hip Hop.. hai ma fiti seriosi dreaq ... vorbiti fara rost. Oameni au fost .. le-a trecut periaoda de ODD acum de la unii asteptam albume .. melodii..alte treburi.. se numeste Evolutie...
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

The Golden Jubilee wrote: (frl) v-ati* ...ca tot vrei sa manipulezi mintea umana...sper ca nu prin prostie

trecand peste....cum a fost aia cu " sa-mi sugi pizda " ?

=)) cum sa zici asha ceva =))

ar trebui sa se faca o lista cu cele mai mari idiotenii care s-au spus la battle....fiindca au fost neasteptat de multe...:)) chestia curioasa / trista / dramatica a fost ca unii chiar au ras la ele :-j

j bv pt prestatia de la sfarsit...cea cu afo' , doc si arssura:)))
cine plm esti...??? esti a "n"-a persoana care ma corecteaza..de ce? esti profesor...:))lol
S.D.S.T.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Maed1 wrote:respect pt J, avand in vedere ca a avut ditamai curaju sa-l infrunte p Doc si i-a dat-o la cateva kestii!!
Ia dat in toate chestiile ... ;)
Zer0
tanar

Post by Zer0 »

Ideea e cam asa Intradevar o sa fie nasol fara aforic si j da trebuie sa faca loc si pt altii sunt destui mc capabili de un battle bun si la noi situatia e asa tragica fiindca ne-am obisnuit noi q "titanii" Oricum Pace AforicSi J restu nu prea meritati si bv bv Pitt perseverenta da roade :butch:
Nu E Panica!!!!!
dan
Pop

Post by dan »

eu sa fiu in locul lor nu m-as lasa, as ramane activ in competitii pana in momentul in care nu voi mai fi in stare sa ma calific pt finala, atunci m-as retrage bucuros :D
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Nu prea mai poti sa participi atat timp cat esti expus :) astia vin din urma, te studiaza, iti vad inregistrarile, invata de unde esti, ce faci, cu cine esti in trupa, in ce camera stai, cu cine, ce prietena ai, si nah, e greu. Cum a zis si doctoru: cum sa ma urc pe scena, ala sa stie totul despre mine, si eu ce sa-i zic?

E la genu' supernat vs craig g :))
CreeruMic
fratele meu tu esti baiat

Post by CreeruMic »

Bravo Hades Records pentru ce-a reusit sa organizeze. Numai respect !

In rest, nu cred ca-si mai are rostul nici un comentariu. Barfiti pe mess sau la o samanta.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

adapter wrote:Nu prea mai poti sa participi atat timp cat esti expus :) astia vin din urma, te studiaza, iti vad inregistrarile, invata de unde esti, ce faci, cu cine esti in trupa, in ce camera stai, cu cine, ce prietena ai, si nah, e greu. Cum a zis si doctoru: cum sa ma urc pe scena, ala sa stie totul despre mine, si eu ce sa-i zic?

E la genu' supernat vs craig g :))
BINE ZIS!!!
loyal2thek

Post by loyal2thek »

...faza la care am cazut pe spate(la propriu si figurat) de ras a fost la final cand a dat-o aforic cu "lantzu de la wc-u"...genial.... :lol: :lol: :lol:
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

CreeruMic wrote:Bravo Hades Records pentru ce-a reusit sa organizeze. Numai respect !

In rest, nu cred ca-si mai are rostul nici un comentariu. Barfiti pe mess sau la o samanta.
asa zic si eu :) punct
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
Post Reply