Moderator: dan
Eu cred ca esti prea entuziasmat de numele forumului ... auzi... se plateste bine sportu asta : Ridicarea-n slavi ?Yoo wrote: dc va plangetzi ??? ... ca au fost aia prea de acasa ??? ... despre "Ron" vatzi facut o idee preconceputa ... omu a venit cu ele de acasa in 2004 ... dar in 2006 a dat`o prea bine, pe loc ...
|||| va plangetzi ca L.Doc s`a facut de kkao ??? ... statzi putzin ... omu a trecut de mult peste stadiu de odd ... shi merita prea mult respect pentru faptu ca pur shi simplu a dat`o pe loc ... cum nici un mc dintre "aia tari" nu a dat`o
|||| Aforic, Dragonu, Arssura, Julian, Ronn (parerea mea ... cei mai buni)
|||.Pace shi respect pt totzi cei de la odd ... la cei ce merita ... pt restu ... shtiu EI ... multa ****
Ce rahat ma... anu asta au aparut atatia MC buni ... de parca dupa moartea lu 2Pac nu a mai existat Hip Hop.. hai ma fiti seriosi dreaq ... vorbiti fara rost. Oameni au fost .. le-a trecut periaoda de ODD acum de la unii asteptam albume .. melodii..alte treburi.. se numeste Evolutie...rapthor wrote:si eu zic ca fara Ron,J,Arssura,Dragonu',Aforic,..ODDu'va fi mult mai sarac...ei sunt cei mai buni din Romania la ora actuala..si sper sa se bage macar la sesiunea de final de la anu'...![]()
cine plm esti...??? esti a "n"-a persoana care ma corecteaza..de ce? esti profesor...The Golden Jubilee wrote: (frl) v-ati* ...ca tot vrei sa manipulezi mintea umana...sper ca nu prin prostie
trecand peste....cum a fost aia cu " sa-mi sugi pizda " ?
=)) cum sa zici asha ceva =))
ar trebui sa se faca o lista cu cele mai mari idiotenii care s-au spus la battle....fiindca au fost neasteptat de multe...) chestia curioasa / trista / dramatica a fost ca unii chiar au ras la ele :-j
j bv pt prestatia de la sfarsit...cea cu afo' , doc si arssura:)))
BINE ZIS!!!adapter wrote:Nu prea mai poti sa participi atat timp cat esti expusastia vin din urma, te studiaza, iti vad inregistrarile, invata de unde esti, ce faci, cu cine esti in trupa, in ce camera stai, cu cine, ce prietena ai, si nah, e greu. Cum a zis si doctoru: cum sa ma urc pe scena, ala sa stie totul despre mine, si eu ce sa-i zic?
E la genu' supernat vs craig g)