Dog Da Hustler wrote:inca un offtopic si iar inchid un thread
...te plictisesti si tu ce sa faci!(sau o arzi moderator gen) mod edit: sufar grav de fapt. si sunt si hater
Totusi...tot vad rapperi noi pa la Shady records...dar toti o ard la modu Chingy (sau Codu Penal in cazul RO),adica newcomeru tipic si mediocru care nu aduce absolut nimic nou si nu difera cu nimic de cei din categoria lui! ? Oare lu Em nu-i mai pasa?
albumul dupa inca o ascultare e de 3/5. Cashis are un stil aparte poate si din cauza ca el e originar din Orange COunty deci e un cowboy nigga....in schimb nu prea vad nimik nou la acest Bobby Creekwater.....Obie Trice e bine acolo unde este.....50 Cent o da iar bine......sa vedem mai departe cum merg lucrurile
Versatill wrote:Totusi...tot vad rapperi noi pa la Shady records...dar toti o ard la modu Chingy (sau Codu Penal in cazul RO),adica newcomeru tipic si mediocru care nu aduce absolut nimic nou si nu difera cu nimic de cei din categoria lui! ? Oare lu Em nu-i mai pasa?
nu frate nu ii pasa shi nici mie. muzica imi place. MC au skill. totzi aia. daca tu vrei sa faci ceva mai bun ia un microfon shi fa si nu mai suferi atat cu underul tau ... deja devii stresant
ar fi fost un mixtape foarte bun, dar asha este doar un album OK...cele mai tari mel sunt Eminem-No apologies shi Stat Quo-By my side
So put your ego to the side, soon as you standing beside it/Raise your right hand, and let the spirit know it's invited/I use the energy left in me, to make sure they respecting me/Walk the steps of my destiny, like I know he protecting me-Chamillionaire
O compilatie slaba si nu spun asta din cauza numelor de pe ea care sa-mi dea prejudecati; in principal din cauza productiei. Prea multe beaturi lipsite de substanta, doar balans si atat nu este de ajuns. Exceptand piesele lui Obie Trice care par de pe alt material restul nu am putut reasculta.
Concluzia este ca Eminem s-ar putea lasa de productie ca nu s-ar supara nimeni. Sunt unul dintre cei care isi doresc sa reasculte sau sa asculte un album nou Eminem de valoare cu o productie pe masura MC-ului.