ROCK

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

jax2
tanar

Post by jax2 »

Exista oare o limita bine definita intre underground si mainstream? Si daca e o trupa buna care este difuzata la radio sau la TV, ce facem, nu ascultam pe motive de comercialitate? eu zic ca alte criterii sunt mai valabile pt. a evalua muzica buna.
Indifference is the key to peace and happiness.
www.psychometal.ro - Romania's sickest community
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Cerghi wrote:Rock,rap conteaza mai mult sa fie underground.
fi serios..conteaza sa iti placa..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
RapCrash
un domn / doamna

Post by RapCrash »

eu nu am mai auzit de termenul de " rock underground". Sunt o multime de subdiviziuni ale rock`ului, dar underground , nu am mai auzit. Probabil ca te refereai la faptu ca nu sunt la fel de cunoscuti, difuzati precu trupe gen Red Hot Chilli Peppers, Metallica, bla bla bla... de exemplu, trupa care a revolutionat lumea si arta rock`ului este The Beatles. The Beatles a fost si sunt foarte ascultati, locul 2 in toate topurile americane(dupa Bob Dylan), dar asta nu inseamna ca nu au valoare pt ca nu sunt "underground". La fel si cu Jimmy Hendrix, Janis Joplin, Ozzy Osbourne, Queen.
Traim dupa o singura lege, Hip-Hop`ul e regele...
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

indie -->> underground
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
pELo
tanar

Oh Lately (It's So Quiet)...

Post by pELo »

o piesa de pe "Alternative Times Vol. 71" care nu-mi mai da pace deloc de vreo saptamana incoace.
ma bantuie sistematic de vreo cateva ori pe zi. :D :D :D nu pot s-o mai alung de pe playlist. :) :)
:arrow: ok go - oh lately

so, WHOSE HOUSE ARE YOU HAUNTING TONIGHT...?? :|
We are here to unlearn the teachings of the church, state, and our educational system. We are here to drink beer. We are here to kill war. We are here to laugh at the odds and live our lives so well that Death will tremble to take us. (C.Bukowski)
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Stati calmi ca nu cred in nici un caz ca voi ascultati trupe underground de rock(?).
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Image
muie copos
Post Reply