ROCK
Moderator: .etalosed
Exista oare o limita bine definita intre underground si mainstream? Si daca e o trupa buna care este difuzata la radio sau la TV, ce facem, nu ascultam pe motive de comercialitate? eu zic ca alte criterii sunt mai valabile pt. a evalua muzica buna.
Indifference is the key to peace and happiness.
www.psychometal.ro - Romania's sickest community
www.psychometal.ro - Romania's sickest community
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
fi serios..conteaza sa iti placa..Cerghi wrote:Rock,rap conteaza mai mult sa fie underground.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
eu nu am mai auzit de termenul de " rock underground". Sunt o multime de subdiviziuni ale rock`ului, dar underground , nu am mai auzit. Probabil ca te refereai la faptu ca nu sunt la fel de cunoscuti, difuzati precu trupe gen Red Hot Chilli Peppers, Metallica, bla bla bla... de exemplu, trupa care a revolutionat lumea si arta rock`ului este The Beatles. The Beatles a fost si sunt foarte ascultati, locul 2 in toate topurile americane(dupa Bob Dylan), dar asta nu inseamna ca nu au valoare pt ca nu sunt "underground". La fel si cu Jimmy Hendrix, Janis Joplin, Ozzy Osbourne, Queen.
Traim dupa o singura lege, Hip-Hop`ul e regele...
Oh Lately (It's So Quiet)...
o piesa de pe "Alternative Times Vol. 71" care nu-mi mai da pace deloc de vreo saptamana incoace.
ma bantuie sistematic de vreo cateva ori pe zi.
nu pot s-o mai alung de pe playlist.
ok go - oh lately
so, WHOSE HOUSE ARE YOU HAUNTING TONIGHT...??
ma bantuie sistematic de vreo cateva ori pe zi.

so, WHOSE HOUSE ARE YOU HAUNTING TONIGHT...??

We are here to unlearn the teachings of the church, state, and our educational system. We are here to drink beer. We are here to kill war. We are here to laugh at the odds and live our lives so well that Death will tremble to take us. (C.Bukowski)
- Bazooka Joe
- trendy guy