Melodii greu de gasit

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

"Agallah - Ghetto Girl" e superba, o caut de ceva vreme. Instrumentalul e tare rau!!!

o arhiva cu cateva piese urcate de un tovaras, tot old skool, la fel de tari:

http://www.filehost.ro/192859/classics_rar/

Blahzay Blahzay - Pain I Feel
Pete Rock & C.L. Smooth - They Reminisce Over You (T.R.OY.)
The Pharcyde - Runnin
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

daca si Da Pharcyde - Runnin e old school atunci scuza-ma :))))) stai cam slab la capitolul cunostiinte ...
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

ma rog... depinde si ce-ntelegi tu prin old school. Eu raman la parerea ca este... si daca nu este, inseamna ca ai dreptate si nu stau bine la capitolul pe care tu-l stapanesti foarte bine...
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

cine imi poate urca "ELECTRO GHETTO", ALBUMUL, al lui Bushido?
Urban I wrote:daca si Da Pharcyde - Runnin e old school atunci scuza-ma :))))) stai cam slab la capitolul cunostiinte ...
Labcabincalifornia is the second album by The Pharcyde, released in 1995, three years after their classic debut Bizarre Ride II the Pharcyde. The album's production was handled by The Pharcyde themselves and J Dilla a.k.a. Jay Dee.

Eu cred ca e indeajuns de veche melodia incat sa-i spui old school chiar daca nu in adevaratul sens al cuvantului...
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba ce mor eu pe voi cand impartiti rahatu in o suta de directii ... omule eu vorbeam strict de melodia Runnin .... da? Daca tu consideri ca piesa aia apartine genului Old School atunci iti zic si tie ce i-am zis lui DMX ... Asa si Dr Dre a fost Old School... daca ma iau dupa tine ar insemna ca si acum tot Old School face... . Cu tot respectul ...

PS Daca tot va bagati in discutii nu mai veniti cu argumente dupa google pe care le intelegeti dupa bunul plac... :roll: ( Gata nu mai postez off-topic aici ;) )
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Urban I wrote:Ba ce mor eu pe voi cand impartiti rahatu in o suta de directii ... omule eu vorbeam strict de melodia Runnin .... da?
Care melodie, Runnin e de pe albumul amintit...
Urban I wrote:Asa si Dr Dre a fost Old School... daca ma iau dupa tine ar insemna ca si acum tot Old School face
Dr.Dre nu e old school... Dar tot ce a iesit sub NWA e old school... The Chronic e old school... Sau doar pentru ca nu s-a retras sau nu a murit ma contrazice? Isaac Hayes inca face muzica, Quincy Jones la fel... Ce a iesit pe numele lor nu a fost old school? Sau compozitiile mai noi chiar interpretate intr-o maniera clasica nu pot fi numite old school?
Urban I wrote:PS Daca tot va bagati in discutii nu mai veniti cu argumente dupa google pe care le intelegeti dupa bunul plac... :roll: ( Gata nu mai postez off-topic aici ;) )
Nimeni nu intelege de capu lui... Fiecare prinde ce intelege... Ideea e sa intelegi, nu sa vrei sa faci pe cineva sa INTELEAGA ce vrei tu...
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

Run Dmc erau old school....punct.
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

http://youtube.com/watch?v=sTriHV-_g4M

cine imi spune al cui este primul negativ are o bere la Afu-Ra
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

are cineva un album zigg zagg?
Meursault
confuz

Post by Meursault »

de unde e sample-ul de la finalul piesei CunninLynguists - Brain Cell
cel cu "i recognize that sadness i'm seeing in your eyes / you wonder if it's love you feel or just confortable compromise" ??
plz plz :oops:... google doesn't help...
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Caut Juice Crew - Symphony Pt. 2 (1991). E posibil sa fie un Marley Marl/Masta Ace/Kool G Rap featuring Juice Crew. Clipul e aici. Multumesc anticipat!

later edit: found it.
Meursault
confuz

Post by Meursault »

damian marley - halfway tree (tot albumul)
pm me plz care are aveti un link...
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

vine imediat! :D
Meursault
confuz

Post by Meursault »

mersi mult!
Sk8.ok
tanar

Post by Sk8.ok »

caut si eu un album Bushido. E din Germania baiatu.....nu stiu cum se numeste nici un album da' stiu ca are o melodie Sonnenbak Flavour... help me caut de mult timp un album !
inchis in mine...ca o carte de chimie
Post Reply