Melodii greu de gasit
Moderators: .etalosed, greuceanu
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
"Agallah - Ghetto Girl" e superba, o caut de ceva vreme. Instrumentalul e tare rau!!!
o arhiva cu cateva piese urcate de un tovaras, tot old skool, la fel de tari:
http://www.filehost.ro/192859/classics_rar/
Blahzay Blahzay - Pain I Feel
Pete Rock & C.L. Smooth - They Reminisce Over You (T.R.OY.)
The Pharcyde - Runnin
o arhiva cu cateva piese urcate de un tovaras, tot old skool, la fel de tari:
http://www.filehost.ro/192859/classics_rar/
Blahzay Blahzay - Pain I Feel
Pete Rock & C.L. Smooth - They Reminisce Over You (T.R.OY.)
The Pharcyde - Runnin
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
cine imi poate urca "ELECTRO GHETTO", ALBUMUL, al lui Bushido?
Eu cred ca e indeajuns de veche melodia incat sa-i spui old school chiar daca nu in adevaratul sens al cuvantului...
Labcabincalifornia is the second album by The Pharcyde, released in 1995, three years after their classic debut Bizarre Ride II the Pharcyde. The album's production was handled by The Pharcyde themselves and J Dilla a.k.a. Jay Dee.Urban I wrote:daca si Da Pharcyde - Runnin e old school atunci scuza-ma)))) stai cam slab la capitolul cunostiinte ...
Eu cred ca e indeajuns de veche melodia incat sa-i spui old school chiar daca nu in adevaratul sens al cuvantului...
Ba ce mor eu pe voi cand impartiti rahatu in o suta de directii ... omule eu vorbeam strict de melodia Runnin .... da? Daca tu consideri ca piesa aia apartine genului Old School atunci iti zic si tie ce i-am zis lui DMX ... Asa si Dr Dre a fost Old School... daca ma iau dupa tine ar insemna ca si acum tot Old School face... . Cu tot respectul ...
PS Daca tot va bagati in discutii nu mai veniti cu argumente dupa google pe care le intelegeti dupa bunul plac...
( Gata nu mai postez off-topic aici
)
PS Daca tot va bagati in discutii nu mai veniti cu argumente dupa google pe care le intelegeti dupa bunul plac...

Care melodie, Runnin e de pe albumul amintit...Urban I wrote:Ba ce mor eu pe voi cand impartiti rahatu in o suta de directii ... omule eu vorbeam strict de melodia Runnin .... da?
Dr.Dre nu e old school... Dar tot ce a iesit sub NWA e old school... The Chronic e old school... Sau doar pentru ca nu s-a retras sau nu a murit ma contrazice? Isaac Hayes inca face muzica, Quincy Jones la fel... Ce a iesit pe numele lor nu a fost old school? Sau compozitiile mai noi chiar interpretate intr-o maniera clasica nu pot fi numite old school?Urban I wrote:Asa si Dr Dre a fost Old School... daca ma iau dupa tine ar insemna ca si acum tot Old School face
Nimeni nu intelege de capu lui... Fiecare prinde ce intelege... Ideea e sa intelegi, nu sa vrei sa faci pe cineva sa INTELEAGA ce vrei tu...Urban I wrote:PS Daca tot va bagati in discutii nu mai veniti cu argumente dupa google pe care le intelegeti dupa bunul plac...( Gata nu mai postez off-topic aici
)
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
http://youtube.com/watch?v=sTriHV-_g4M
cine imi spune al cui este primul negativ are o bere la Afu-Ra
cine imi spune al cui este primul negativ are o bere la Afu-Ra
-
- adevarat sa mor de nu