Jin - I Promise

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
Blanquito
eu sunt acela

Jin - I Promise

Post by Blanquito »

Image

1. Name Calling
2. Yeah
3. Determination
4. Doin' What I Do Feat. Dina Rae
5. Myspace Collabo (skit)
6. I Download
7. 36-24-36 ( AppleBottom Jeans)
8. Perfect Strangers Feat. Brian Ellis
9. Clap Your Hands
10. Can't Wait Feat. Yung Mac & Dina Rae
11. Award Show (skit)
12. Award Show
13. Chinese Food
14. I Promise
15. Goodbye

:arrow: look
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Am auzit ca e tare omu... nush ce campion la battle sau ceva de genul asta nush sigur.. urmeaza sa ma informez mai in amanunt... acum downloadez si eu albumu'. 10x
ASHTON KUTCHER
fratele meu tu esti baiat

Post by ASHTON KUTCHER »

Mi-a pl??cut The Rest Is History. Â?i Jin e miÂ?to el aÂ?ea... :mrgreen: Â?i caterinc?? prin clipurile lui. Vreau s?? ascult piesele cu Dina Rae, miÂ?to collabos pe care le-a onorat. P??cat c?? nu prea promovat??, totuÂ?i. Anyway, go JIN! 8)
Image
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Urban I wrote:Am auzit ca e tare omu... nush ce campion la battle sau ceva de genul asta nush sigur.. urmeaza sa ma informez mai in amanunt... acum downloadez si eu albumu'. 10x
campion la BET, mi se pare ca a stat cel mai mult locul I (vreo 7 saptamani daca nu ma insel). Din cate am auzit a inceput sa o arda cu DMX, astept sa vad daca a influentat acest lucru cu ceva albumul
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

Alin-San wrote:
Urban I wrote:Am auzit ca e tare omu... nush ce campion la battle sau ceva de genul asta nush sigur.. urmeaza sa ma informez mai in amanunt... acum downloadez si eu albumu'. 10x
campion la BET, mi se pare ca a stat cel mai mult locul I (vreo 7 saptamani daca nu ma insel). Din cate am auzit a inceput sa o arda cu DMX, astept sa vad daca a influentat acest lucru cu ceva albumul
da, e de mult timp in ruff ryders, sunt multe de spus, a fost de foarte multe ori provocat la battle pe smack, omul este foarte bun mc. abia astept sa ascult albumul
S.D.S.T.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Omu asha e bun nimeni nu prea contesta ca MC merita locul in top insa ca productie e slab albumul ... piesa care m-a impresionat ca instrumental e Name Calling ... unde mi se pare mie da la flow acolo o arde gen Eminem. N-as da banii pe el in orice caz.
Post Reply