Wu Tang Clan Sign Album
Moderators: .etalosed, greuceanu
Wu Tang Clan Sign Album
“It’s Official,” Wu Tang Clan Sign Album Deal With SRC
SRC Records CEO Steve Rifkind recently announced that he has reunited with the Wu-Tang Clan for a new album.
Wu-Tang, who first came to prominence via Rifkind’s now-defunct Loud Records, have not released a group album since 2001. During their six year hiatus, all nine members of the New York bred rap collective have released solo albums.
The group’s most infamous member, ODB (born Russell Tyrone Jones), died in 2004 from an accidental overdose while recording his third solo project.
"I just got off the phone with Divine and RZA from Wu-Tang, we are coming back, we are joining forces for one album, coming up in 2007," said Rifkind via a video on his blog , thelabel.blog.com. "I don’t know what the name of the album is but we are back, its official. Wu-Tang and Steve Rifkind are back together."
Rifkind is also credited for breaking rap acts like Mobb Deep, Big Pun and Xzibit, among others. His current SRC roster includes Akon, Remy Ma, Pharoahe Monch and Remy Ma.
SRC Records CEO Steve Rifkind recently announced that he has reunited with the Wu-Tang Clan for a new album.
Wu-Tang, who first came to prominence via Rifkind’s now-defunct Loud Records, have not released a group album since 2001. During their six year hiatus, all nine members of the New York bred rap collective have released solo albums.
The group’s most infamous member, ODB (born Russell Tyrone Jones), died in 2004 from an accidental overdose while recording his third solo project.
"I just got off the phone with Divine and RZA from Wu-Tang, we are coming back, we are joining forces for one album, coming up in 2007," said Rifkind via a video on his blog , thelabel.blog.com. "I don’t know what the name of the album is but we are back, its official. Wu-Tang and Steve Rifkind are back together."
Rifkind is also credited for breaking rap acts like Mobb Deep, Big Pun and Xzibit, among others. His current SRC roster includes Akon, Remy Ma, Pharoahe Monch and Remy Ma.
- sadclown
- dimineata verific forumu
citez un fan wu tang: "s-a intamplat ceva incredibil si foarte tare,doar ca acum sunt un pic cam lenesi".
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/
Album Wu tang in 2007 iata ceva la care nu ma asteptam sub nici o forma. Nu vreau sa par sceptic dar nu cred ca va fi ceva foarte spectaculos, depinde foarte mult cu cine vor colabora la productie si cat de mult mai este Rza creierul Wu. Anii astia au demonstrat ca altii ar trebui sa preia "functia" si de implicarea lor depinde reusita unui nou album Wu. Cu siguranta mc-ii sunt exceptionali, ramane sa se catalizeze pe album si sa aiba productii la inaltimea lor.
Sper desi sunt sceptic.
Sper desi sunt sceptic.
acolo unde suntem noi nu mai e loc pentru nimeni
- Jove
- adevarat sa mor de nu
presimt un mare dute-vino la acest album....iar in momentul iesirii pe piata va dezamagi f mult 
in afara de ghost, raek, method si masta killa (sa-l punem si pe redman ca invitat) cam putred in ziua de azi.....e clar e vorba de bani....they need money ==> cappadonna, gza, u god, rza (desi mai scoate din productie)..etc.

in afara de ghost, raek, method si masta killa (sa-l punem si pe redman ca invitat) cam putred in ziua de azi.....e clar e vorba de bani....they need money ==> cappadonna, gza, u god, rza (desi mai scoate din productie)..etc.

-
- fratele meu tu esti baiat
bine zisrapfever wrote:Album Wu tang in 2007 iata ceva la care nu ma asteptam sub nici o forma. Nu vreau sa par sceptic dar nu cred ca va fi ceva foarte spectaculos, depinde foarte mult cu cine vor colabora la productie si cat de mult mai este Rza creierul Wu. Anii astia au demonstrat ca altii ar trebui sa preia "functia" si de implicarea lor depinde reusita unui nou album Wu. Cu siguranta mc-ii sunt exceptionali, ramane sa se catalizeze pe album si sa aiba productii la inaltimea lor.
Sper desi sunt sceptic.

eu sper sa scoata ceva pe orchestra cum se vbea mai demult sau cantat live in studio cum a fost concertul de la xm radio
ai gandit-o mult pasta, ca e nveoie de bani? ...mai ales in cazul lui rzaJove wrote:presimt un mare dute-vino la acest album....iar in momentul iesirii pe piata va dezamagi f mult

- Jove
- adevarat sa mor de nu
mai citeste o data ce am zis duap rza..cat despre bani...rakim e aproape broke de ce n-ar fi si ceilalti? ...pfuaiii u chiar crezi ca toti o duc exelent ? feicare are rolls royce si astea?..io nu zic ca nu au bani au...ca doar fiecare are cate un ceas de peste 20.000 la mana dar totusi.....la numele lor vor si ei mai multi bani si cum sa faca asta decat rpintr-un album?...
in fina parerea mea ca o sa dezamageasca

- HiroHito
- spre 5000 de posturi, e ok
nu cred ca banii sunt scopul realizarii acestui viitor album,de fapt sunt sigur de acest lucru,oamenii vor sa demonstreze ca inca pot,partial au aratat asta pe albumele solo...oricum nici eu nu ma astept la un clasic,va fi foarte greu....dar cine stie?asa am zis si inainte de lansarea albumului "Servants in heaven,kings in hell" al JMT si m-am inselat....oricum timpul ne va arata.
-
- fratele meu tu esti baiat
Jove wrote:in afara de ghost, raek, method si masta killa (sa-l punem si pe redman ca invitat) cam putred in ziua de azi.....e clar e vorba de bani....they need money ==> cappadonna, gza, u god, rza (desi mai scoate din productie)..etc.
pai nu prea inteleg...ca tu i-ai impartit in 5 si 5 sau asa ceva...sugerand ca unii sunt aia saracii iar altii aia bogatiiJove wrote:mai citeste o data ce am zis duap rza..cat despre bani...rakim e aproape broke de ce n-ar fi si ceilalti? ...pfuaiii u chiar crezi ca toti o duc exelent ? feicare are rolls royce si astea?..io nu zic ca nu au bani au...ca doar fiecare are cate un ceas de peste 20.000 la mana dar totusi.....la numele lor vor si ei mai multi bani si cum sa faca asta decat rpintr-un album?...
si se intelegea ca grupa2 e cea a saracilor =)) probabil m-am inselat...sa inteleg ca e invers...ghost si cu rae sunt aia saraci

iar pe redman nu inteleg de ce l-ai pus!?
@illwill -