sa-mi bag pula...nu stiu ce e mai praf,piesa sau clipul....maharitza wrote:RapCrash, il am eu here you goRACLA Cantaretii de rap k gula rimaru dj dox avi
mai tare e asta in zloboz.. RACLA cu Vexxatu Vexx Gara de Nord protv avi
sa-mi bag pula...nu stiu ce e mai praf,piesa sau clipul....maharitza wrote:RapCrash, il am eu here you goRACLA Cantaretii de rap k gula rimaru dj dox avi
mai ai clipuri de genu ?meggadon wrote:mai tare e asta in zloboz.. RACLA cu Vexxatu Vexx Gara de Nord protv avi
Ra am incercat sa-l pun dar n-a mers. o sa mai incerc si revin cand reusescra wrote:maharitza am si eu o rugaminte poti sa faci cumva de un youtube pentru clipul racla raman dator daca e
...devin nostalgic cand ma uit la videoclipurile astea...oricum pt mine una dintre cele mai tari melodii de pe vremea aia ramane "R.A.N.S. partea doa"...de pe albumu lu Delikt...ce tare ar fi fost un videoclip....meggadon wrote:sa-mi bag pula...nu stiu ce e mai praf,piesa sau clipul....maharitza wrote:RapCrash, il am eu here you goRACLA Cantaretii de rap k gula rimaru dj dox avi
mai tare e asta in zloboz.. RACLA cu Vexxatu Vexx Gara de Nord protv avi
Deceneu 7 zile Necenzurat aviloyal2thek wrote:care aveti "7 ZILE"...urcati-l si voi pe un filehost....10X