da da ... si Dr. Dre - 2001 aka The Chronic 2001 e din '99 asa ca sa fim rai pana la capat
cea mai cea piesa/clip/productie din alte sfere muzicala ascultata/vazuta in 2006: Robin Thicke feat. Pharrell Williams - Wanna Love You Girl .... eu pur si simplu sunt vrajit de aceasta piesa (productie, clip, voce/versuri robin .. starea pe care mi-o da aceasta piesa)... asa as vrea sa sune/arate toate cacaturile comerciale
xan yan wrote:da da ... si Dr. Dre - 2001 aka The Chronic 2001 e din '99 asa ca sa fim rai pana la capat
cea mai cea piesa/clip/productie din alte sfere muzicala ascultata/vazuta in 2006: Robin Thicke feat. Pharrell Williams - Wanna Love You Girl .... eu pur si simplu sunt vrajit de aceasta piesa (productie, clip, voce/versuri robin .. starea pe care mi-o da aceasta piesa)... asa as vrea sa sune/arate toate cacaturile comerciale
A dat Dumnezeu si a mai pomenit cineva de ea... Am vazut-o prima data pe Base da nu scria cine ce canta... Da clipu, ca imagine, cadre, regie, nota 11... Hype strikes again... Thicke unge pe suflet si Pharrell mi-a placut intotdeauna...
NZa wrote:
Most Old school album played in 2006 : Dr. Dre - The Chronic (2001)
The Chronic 2001 nu e album care apartine perioadei old-school...
ideea era ca The Chronic VARIANTA 2001 ... a fost ascultat foarte mult in 2006 .. nu e old school dar e vechi
ba da voi chiar nu intelegeti ca GENUL OLD SCHOOL nu inseamna VECHI NEAPARAT ! Si in 2020 eu pot sa ma trezesc ca inainte de pensie vreau sa scot un album old school ... asta e GEN ... e ca si cum ai zice ca Tangoul e vechi ... de parca nu poate cineva sa mai compuna muzica d-asta in 2006
daca scoti un album old-school in 2020 o sa fii considerat cel mai probabil un FAKE / LAME etc. din moment ce nu ai facut muzica in perioada aia. (asta oricat ar dori unii sa nu se eticheteze cu un anumit stil, ca asa e mai trendy).
ca iti place sau nu, genul OLD SCHOOL (n.r. Scoala VECHE) apartine unui interval de timp de mult apus.