Wu Tang Clan Sign Album

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

pfua! - u teng pentru bani - imposibil si de neconceput!

nu conteaza ca intretinerea tre' platita,
ca albumele solo, cu unele exceptii, au vandut slab,
si nici ca steve rifkind despre care s'a pomenit in press release,
e un corporate ceo specializat in a vinde rap,
si chiar foarte bun in asta, ca doar el il patroneaza pe akon si altii.

q1: daca n'o fac ptr bani, de ce au semnat cu src si n'au scos la propriul label, sau un label fara mari pretentii?
q2: la momentul asta, mai conteaza, la urma urmei, ca wu scoate ptr bani?
sigur ca ptr bani, dar vreau sa zic, intrebarea ar fi fost poate relevanta acum vreo 10 ani.
nZa
oblomovian

Post by nZa »

Jove wrote:presimt un mare dute-vino la acest album....iar in momentul iesirii pe piata va dezamagi f mult :)

in afara de ghost, raek, method si masta killa (sa-l punem si pe redman ca invitat) cam putred in ziua de azi.....e clar e vorba de bani....they need money ==> cappadonna, gza, u god, rza (desi mai scoate din productie)..etc.
ce legatura are redman cu wu tang?? dar mai ales.. de unde ai scos'o pe asta cu banii?? :| ..
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

redman va fi ami mult ca sigur pe albumul celor de la wu tnag..da io nu inteleg ce va ambalati asa daca eu cred ca o sa dezamageasca si ca o fac ca sa mai castige niste bani si imagine?....pfuaii incredibil ce conceptie are jove si ce gusturi. (??).. :roll: cate aberatii pe aici in loc sa fiti on-topic va daore mai mult la koae de ce a zis jove vedeti-va de vietile voastre si spuneti-va parerea despre album cum credeti ce credeti si etc. nu de ce a zis Jove...dar intr-un fel e bine..si controversa aduce reclama si o bagare de seama so...keep talking ..bla bla bla.. :roll:
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Ma tinere, eu nu am vorbit degeaba cand am zis ce am zis...multi dintre voi va asteptati de la albumul de come-backsa fie un alt "...36 Chambers" dar nu va fii asa, nu vor mai iesi albume de genu' niciodata, albumul va suna la fel de "comercial" :roll: ca 4:21, More Fish, etc. (dupa cum au zis unii)
Image
begongo
fratele meu tu esti baiat

Post by begongo »

sunt aproape convins ca ma va dezamagi si pe mine materialul asta ... oricum wu tang nu mai sunt de multa vreme gritty & raw .... ci mai degraba nice & smooth ... dar totusi ... sper ca macar cateva piese sa fie si pe gustul meu, vorba ceea ... trebuie sa le placa si lor (membrilor) si sincer ... GZA e singurul membru din grup in a carui gusturi inca ma incred, si spun asta pt ca materialul Grandmasters mi-a dovedit ca inca se poate :)
nu stiu ce ma face sa cred ... dar am banuiala ca acesta va fi ultimul material pe care grupul il mai face impreuna ... probabil multi o sa ma contrazica, dar materialul asta ori va fi o capodopera ori va fi cel mai hulit material wu-tang facut vreodata ...
concluzia e ca pe mine unul ma sperie treaba ... in sensul ca imi e frica (si probabil asa va si fi :( ) ca ma vor dezamagi in ultimul hal si o vor face lata
Cilvaringz a zis o chestie fainuta .... nu mai stiu in ce interviu ... ceva in genul "the wu-tang fans allow and want the group to move from one chamber to an other (aici referindu-se la sound) but they don`t want them to leave the 36 chambers .... and i know that`s what the fans want, because i`m one of them" nu am stiut reproduce exact citatul dar asa e esenta a ceea ce zicea oricum ... poate il stiti voi sau il gasiti undeva ...
Incurajez pirateria.
Image
pablobaluba

Post by pablobaluba »

doru649 wrote:pfua! - u teng pentru bani - imposibil si de neconceput!

nu conteaza ca intretinerea tre' platita,
ca albumele solo, cu unele exceptii, au vandut slab,
si nici ca steve rifkind despre care s'a pomenit in press release,
e un corporate ceo specializat in a vinde rap,
si chiar foarte bun in asta, ca doar el il patroneaza pe akon si altii.

q1: daca n'o fac ptr bani, de ce au semnat cu src si n'au scos la propriul label, sau un label fara mari pretentii?
q2: la momentul asta, mai conteaza, la urma urmei, ca wu scoate ptr bani?
sigur ca ptr bani, dar vreau sa zic, intrebarea ar fi fost poate relevanta acum vreo 10 ani.
n-am afirmat ca scot sau nu pt bani si n-am de unde sa stiu...ci ma enerveaza doar afirmatiile unora atat de sigure si in acelasi timp atat de stupide...
la fel si tu aici cu intretinerea...cu labelu etc. nu va mai dati atat cu parerea ca multi nici nu le-ati ascultat albumele si comentati
alte exemplu e afirmatia ca redman va fi pe album. ai vreo confirmare?

ps- tot nam aflat care era gurpa saracilor....ca sa stiu si eu asa
Jove wrote:redman va fi ami mult ca sigur pe albumul celor de la wu tnag..da io nu inteleg ce va ambalati asa daca eu cred ca o sa dezamageasca si ca o fac ca sa mai castige niste bani si imagine?....pfuaii incredibil ce conceptie are jove si ce gusturi. (??).. :roll: cate aberatii pe aici in loc sa fiti on-topic va daore mai mult la koae de ce a zis jove vedeti-va de vietile voastre si spuneti-va parerea despre album cum credeti ce credeti si etc. nu de ce a zis Jove...dar intr-un fel e bine..si controversa aduce reclama si o bagare de seama so...keep talking ..bla bla bla.. :roll:
doru649
dimineata verific forumu

Post by doru649 »

nu nu, rapperii nu platesc intretinere. :)
iar cu labelul ce anume nu ai inteles?
nostradamus

Post by nostradamus »

mama cate controverse pt album care cine stie cand o sa apara...da e clar...o sa fie un clasic sau o mare dezamagire...dar nu va mai aruncati cu atatea supozitii asteptati dracu albumu ala ascultati-l si apoi va dati cu parerea cat vreti
pablobaluba

Post by pablobaluba »

nostradamus wrote:mama cate controverse pt album care cine stie cand o sa apara...da e clar...o sa fie un clasic sau o mare dezamagire...dar nu va mai aruncati cu atatea supozitii asteptati dracu albumu ala ascultati-l si apoi va dati cu parerea cat vreti
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

pablobaluba wrote:
Jove wrote:in afara de ghost, raek, method si masta killa (sa-l punem si pe redman ca invitat) cam putred in ziua de azi.....e clar e vorba de bani....they need money ==> cappadonna, gza, u god, rza (desi mai scoate din productie)..etc.
Jove wrote:mai citeste o data ce am zis duap rza..cat despre bani...rakim e aproape broke de ce n-ar fi si ceilalti? ...pfuaiii u chiar crezi ca toti o duc exelent ? feicare are rolls royce si astea?..io nu zic ca nu au bani au...ca doar fiecare are cate un ceas de peste 20.000 la mana dar totusi.....la numele lor vor si ei mai multi bani si cum sa faca asta decat rpintr-un album?...

in fina parerea mea ca o sa dezamageasca :)
pai nu prea inteleg...ca tu i-ai impartit in 5 si 5 sau asa ceva...sugerand ca unii sunt aia saracii iar altii aia bogatii
si se intelegea ca grupa2 e cea a saracilor =)) probabil m-am inselat...sa inteleg ca e invers...ghost si cu rae sunt aia saraci :))
iar pe redman nu inteleg de ce l-ai pus!?
@illwill - :))cred ca ai dreptate
capadonna nu e membru wu tang, red n'are nici un raport cu grupul si instpectah deck e intre somaj si bentley sau ce?
pablobaluba

Post by pablobaluba »

aaa hahaha...i-a cam zis-o :))....(ma rog, la cappa se referea membru de clan)

btw...check this http://youtube.com/watch?v=hT-AfiMSWjE ...hahaha,...genial
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

se intelege lol
DirtyLaundry
tanar

Post by DirtyLaundry »

La cate rahaturi de albume apar in fiecare an... WU-Tang n-au cum sa dezamageasca... :D
Se inoarce...

http://rapidshare.com/files/39673108/dp ... v.mp3.html ... dp - "Negativ"... produs de Bufu...
Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

prea tare reclama sunt pe jos de ras
DirtyLaundry
tanar

Post by DirtyLaundry »

prea penala reclama :) ... Wu-Tang Financial... poate asa o sa se cheme si albumu... Financial :lol:
Se inoarce...

http://rapidshare.com/files/39673108/dp ... v.mp3.html ... dp - "Negativ"... produs de Bufu...
Post Reply