EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
dc e penala??? tot show`ul e o caterinca... v fi ceva mult mai chill decat c s facut pana acum... tocmai d-aia am si scris "rapperi" ...Alin-San wrote:e chiar penala faza ... proiectii video cu rapper
Last edited by cH on Sat Jan 13, 2007 12:47 pm, edited 1 time in total.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
nu..ascult ce imi place...si crunk-ul nu-mi place..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Asa ... si am venit noi la tine acasa cu o duba neagra cu cagulele trase pe ocheane si am spus : -Bah, tu daca nu vi cu noi , o mierlesti!!!! ? NUUU! Asa ca poti sta acasa... sau poti veni pentru procentul mare de Underground savurand in tihna un Cappy 100% natural combinat cu Votca ! Enjoy !Suzy wrote:nu..ascult ce imi place...si crunk-ul nu-mi place..
PS Tare! Cred ca voi fi prezent ...

- cain.marko
- rapperu vostru preferat
Pa am ciordit matritza alora de la Joe ...cain.marko wrote:posterul de mai sus cu mov zici ca e reclama la napolitanele joe
partea cu proiectii cu rapperi si beefuri e trista
iar crunk-ul este... HIP-HOP, mai exact un anumit gen din sud (dirty south, atlanta etc.)

Si acolo la Crunk..... tu ai facut aceeasi greseala cand ai zis Dirty South , Atlanta etc..... pentru ca ATLANTA face parte din Dirty South ...

On topic !!!!!!
nu mai fi hater ba!!!Urban I wrote:Pa am ciordit matritza alora de la Joe ...cain.marko wrote:posterul de mai sus cu mov zici ca e reclama la napolitanele joe
iar crunk-ul este... HIP-HOP, mai exact un anumit gen din sud (dirty south, atlanta etc.)![]()
Si acolo la Crunk..... tu ai facut aceeasi greseala cand ai zis Dirty South , Atlanta etc..... pentru ca ATLANTA face parte din Dirty South ...))) asa ca vezi tu.... ce pm fel de exemplu esti ?:)))))
On topic !!!!!!
- strabunicutza
- Bandit Queen
- Rey
- dimineata verific forumu
Urban I wrote:Pa am ciordit matritza alora de la Joe ...cain.marko wrote:posterul de mai sus cu mov zici ca e reclama la napolitanele joe
iar crunk-ul este... HIP-HOP, mai exact un anumit gen din sud (dirty south, atlanta etc.)![]()
Si acolo la Crunk..... tu ai facut aceeasi greseala cand ai zis Dirty South , Atlanta etc..... pentru ca ATLANTA face parte din Dirty South ...))) asa ca vezi tu.... ce pm fel de exemplu esti ?:)))))
On topic !!!!!!
iar esti obraznic

- strabunicutza
- Bandit Queen