[SCRATCH ACADEMY no. 1] DJ RAFIK & more / 27 ian
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
nu cred ca vor fi probleme de acest gen ... clubul poate gazdui 600 de persoane fara probleme. Dar daca interesul va parea f mare vom face o lista cu oameni din provincie ca sa aiba certitudinea ca vor intra.Boothon wrote:fff nasol k nu se fac rezervari de bilete...eu sunt din falticeni si poate vin degeaba si nu pot intra
e scris pe primul postMallone wrote:Foarte tare evenimentuChiar vreau sa-l mai aud pe shy
Apropo...un pretz ceva ? Just asking
13 ron
muie copos
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
- jay.there.is.a
- rhyme maker
- jay.there.is.a
- rhyme maker
Rafik e din Crew-ul Lordz of Fitness (DE), a mai fost in Romania la TMBase (anul trecut) alaturi de Kid Fresh (tot din Lordz of Fitness). Acolo au tinut un set eclectic cu destule insertii hip-hop si demonstratii turntablistice din belsug. Era pe undeva la un moment si ceva set de-al lor la download, insa continea in mare parte melodii top 10 international din mai multe genuri muzicale. Sooo, the man's got skillz no doubt about it, ramane de vazut pe ce rutine se va orienta de data aceasta. Cu o seara inainte (26) va pune muzica in Cluj @ La Gazette, pentru cei din provincie care se afla la o departare considerabila fata de Bucuresti... in rest fiecare decide pentru el daca merita vazut.
- Bazooka Joe
- trendy guy
va fi o rutina hiphopeddie_N wrote:Rafik e din Crew-ul Lordz of Fitness (DE), a mai fost in Romania la TMBase (anul trecut) alaturi de Kid Fresh (tot din Lordz of Fitness). Acolo au tinut un set eclectic cu destule insertii hip-hop si demonstratii turntablistice din belsug. Era pe undeva la un moment si ceva set de-al lor la download, insa continea in mare parte melodii top 10 international din mai multe genuri muzicale. Sooo, the man's got skillz no doubt about it, ramane de vazut pe ce rutine se va orienta de data aceasta. Cu o seara inainte (26) va pune muzica in Cluj @ La Gazette, pentru cei din provincie care se afla la o departare considerabila fata de Bucuresti... in rest fiecare decide pentru el daca merita vazut.
muie copos
- strabunicutza
- Bandit Queen
- Bazooka Joe
- trendy guy