Dj Shadow
Moderators: .etalosed, greuceanu
Puteti sa-l aduceti in romania daca-l votati pentru Stimultanu din vara. Cu ocazia asta votati si ce artisti Hades va plac.
http://www.stimultan.ro/international/
mod edit: ai mai scris asta la cinspe topicuri. ai de gand sa ne comunici ceva in legatura cu shadow sau faci reclama la stimultan?
listen up tentativa de moderator, sute de mesaje de spam sunt lasate ca atare si imi dai mie edit ca am pus un link ONTOPIC, legat de un concert in care ar putea sa apara atat Verita Saga cat si DJ Shadow (cazul de fata) ?! hai ca asta-i buna
http://www.stimultan.ro/international/
mod edit: ai mai scris asta la cinspe topicuri. ai de gand sa ne comunici ceva in legatura cu shadow sau faci reclama la stimultan?
listen up tentativa de moderator, sute de mesaje de spam sunt lasate ca atare si imi dai mie edit ca am pus un link ONTOPIC, legat de un concert in care ar putea sa apara atat Verita Saga cat si DJ Shadow (cazul de fata) ?! hai ca asta-i buna
Last edited by predd on Thu Jan 25, 2007 12:32 pm, edited 1 time in total.
- Dj Skid
- adevarat sa mor de nu
incepe sa ma doara capu!!!!! cati oameni inculti si legati la ochi!!!!sa mor nu mai inteleg ce plm sunteti atat de prajiti p creier plm.Dj shadow cu toate ca ultimu album e,ca sa zic asa putin cam departe de ce a obisnuit el,plm omu a fauct istorie nu ma apuc acu sa dau nume de trakuri ca nu stiti decat mai vrei cu puya si alte zlobozuri rep! e mai rep si mai tare decat o sa reusiti voi vrodata sa intelegeti!acum facetima hater!
koma stie ce zice,shadow e tata lor!
koma stie ce zice,shadow e tata lor!

Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
- doru649
- dimineata verific forumu
hai incetuc, cum se arata cineva mai retinut tre' sa apara formatori de opinii.
exista si mai "tari" ca shadow daca'i sa vorbim de constanta/consistenta,
dar "endtroducing" ramane tata lor, a influentat mai multe generatii
si'i demn de cartea recordurilor (am zis primul album construit exclusiv din sampleuri?).
deci strict factologic. ca altfel, da, gusturile nu se impun, dar se cam discuta. doamne ajuta.
exista si mai "tari" ca shadow daca'i sa vorbim de constanta/consistenta,
dar "endtroducing" ramane tata lor, a influentat mai multe generatii
si'i demn de cartea recordurilor (am zis primul album construit exclusiv din sampleuri?).
deci strict factologic. ca altfel, da, gusturile nu se impun, dar se cam discuta. doamne ajuta.