G-UNIT
Moderators: .etalosed, greuceanu
- luky_01.4rap
- tanar
G-UNIT
Ce parere aveti despre G-Unit?
Am o intrebare, tu nu poti sa itzi exprimi parerea ?! Sau ne spui parerea dupa ce se posteaza 10 post-uri sa vezi ce parere are lumea sa fi si tu "cul" ?!
On : Parerea mea este urmatoarea : G Unit este un grup care din pacate datorita $ aduc de partea lor tot mai mult lume : Mobb Deep, LL Cool J, etc. Canta un rap dus la extrema, dar este ascultat mult de cei care acum incep in a asculta rap.
Eu nu ii ascult, ca poate dau impresia ca ii ascult la greu. Ce imi place din G Unit & Co. sunt unele tzoale. Am vazut un hanorac G Unit de mi-au cazut ochii. 
On : Parerea mea este urmatoarea : G Unit este un grup care din pacate datorita $ aduc de partea lor tot mai mult lume : Mobb Deep, LL Cool J, etc. Canta un rap dus la extrema, dar este ascultat mult de cei care acum incep in a asculta rap.

G-Unit,hmmmmm nu sunt unul din acei oameni cu G-Unot,nu sunt de partea lui Game nu sunt de partea lui 50.Ascult si Game si G-Unit.Au cateva piese bune impreuna....albumul Beg For Mercy mi sa parut acceptabil.De la G Unit Clothing ce pot sa spun....au haine marfa de tot(adidasi,hanorace,sepci,blugi,pantaloni,camasi,tricouri,treninguri.........)pacat ca muzica lor nu se ridica la calitatea tzoalelor 

ideea ar fi ca muzica lor trebuie sa fie "accesibila" tuturor.
toata imaginea lor,mesajul versurilor se adreseaza maselor.
eu am ascultat niste mixtapeuri cu ei si pot fi ceva mai tehnici si cu mesaj mai bun dar ... cum am mai zis,asa se si vor probabil.
mie mi se pare la 50 ca are instrumentale f bune si versuri lucrate,mesaj varza
young buck,lloyd banks primesc si ei 1-2 hituri de album,restul pieselor sunt umpluturi.
tony yayo e penibil.
oricum se pare ca baietii pot face hituri pe banda rulanta-vezi The Game,50,G Unit- care au fost mai mereu prin topurile Mtv cand au scos ceva
toata imaginea lor,mesajul versurilor se adreseaza maselor.
eu am ascultat niste mixtapeuri cu ei si pot fi ceva mai tehnici si cu mesaj mai bun dar ... cum am mai zis,asa se si vor probabil.
mie mi se pare la 50 ca are instrumentale f bune si versuri lucrate,mesaj varza
young buck,lloyd banks primesc si ei 1-2 hituri de album,restul pieselor sunt umpluturi.
tony yayo e penibil.
oricum se pare ca baietii pot face hituri pe banda rulanta-vezi The Game,50,G Unit- care au fost mai mereu prin topurile Mtv cand au scos ceva
HAM and EGGS.A day job for a chicken, a lifetime commitment for a pig
If good people die young then i will live forever
If good people die young then i will live forever
Da...wow...ai si tu Ecko? Si eu... si tre sa-mi vina si adidasii G-UnitiLL:WiLL wrote:Firma aia "moloz" se numeste Eckounltd si hainele sunt tari!Urban I wrote:Si celelalte ? De care moloz firma o-r mai fi facute ?meggadon wrote:adidasii sunt reebok...

Serios acum...dar n-am zis ca-s naspa hainele ...

Lasand hainele ... si trecand la Crew ... nu prea-mi place ce se face acolo in mare parte... decat pe partea de productie ... si nici aia total. In fine scopul de a face bani si l-au atins ... pm...
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
dar cum ii cataloghezi?RaulHH wrote:G-Unit in nici un caz nu ar trebui catalogati ca rapperi parerea mea![]()
nici pe mine nu ma incanta foarte tare, dar au cateva piese care-mi plac, in forumula asta. Asa separat, imi plac mai multe piese.... Eu n-ascult 50 cent, lloyd banks si young buck pentru mesaj, asa ca nu ma deranjeaza partea lirica. Ei fac muzica pentru bani, dupa cum a afirmat si 50 pe o suta de interviuri, iar piesele sunt un fel de bancomate pentru ei si nu-i condamn pentru asta

http://youtube.com/watch?v=id4Av2yNpVY (50 prin '99... pe vremea cand o ardea cu nore si era doar un grasut anonim... destul de impresionant freestyle-ul, daca e sa facem o comparatie cu cel de azi)
http://youtube.com/watch?v=5ncHjRnemtM (asta nu stiu de cand e... foarte tare baga banks aici... si nu prea se exteriorizeaza, pe cand yayo zici ca a luat supradoza de vitamax, si tot chiftea este... merita vazut)