G-UNIT

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

D M X wrote:
http://youtube.com/watch?v=5ncHjRnemtM (asta nu stiu de cand e... foarte tare baga banks aici... si nu prea se exteriorizeaza, pe cand yayo zici ca a luat supradoza de vitamax, si tot chiftea este... merita vazut)
Ba da Yayo ce kebabu meu avea ? :)))) chiar m-a bufnit rasu' cand l-am vazut si mi-am amintit de ce ai zis tu de el :)))) Era entuziasmat :roll:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

phrentzy wrote:eu tot astept un beef intre ei sau cu eminem ceva... :twisted:
Cu ce scop ? Adica eu unul chiar nu gasesc ceva interesant in teleRapNovelele astea ... poate incerci tu sa-mi dai un raspuns.

G-Unit cred ca va ajunge varianta mainstream a Wu-Tang Clan
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

beefurile si dissurile au farmecul lor... e ca si la luptele de Wrestling sau Smash...chiar daca sunt regizate bine tot te tin cu sufletul la gura, tot simti incordarea participantilor...mai rau e cand se ajunge la cacaturi...
game101
rapperu vostru preferat

Post by game101 »

pai are dreptate DMX......ei o fac pentru bani....si e de admirat ca au recunoscut chestia asta.Din G-unit cel mai bun mi se pare Young Buck,iar cel mai penibil e desigur Tony Yayo aka Marvin Bernard,nam nimic cu omu da el e mai mult pe partea cu tipatu pe piese,acolo ar trebui sa ramana.O singura piesa mia placut cu el in featuring....era unu pe primu album a lu banks.Yayo pe orice piesa e agitat,asa e stilul lui.Revenind la G-Unit,baietii au lirica lucrata,dar cum spuneau multi mesajul nu intotdeauna e bun(cel putin pentru noi de aici),la categoria productie stau foarte bine....nu cred ca e vreun negativ sa numi fi placut de la G-Unit sau individual de la 50,Bank$,YB,TY......poate Just a lil Bit de la 50,in rest toate negativele rup.Si mai e faza cu Beefurile....50 ar trebui sa inceteze,ca asta il strica cel mai mult,faptul ca incepe beefuri,care nu sunt necesare.

Cat despre haine si incaltaminte......Incaltamintea e facuta de Reebok,si Hainele de Ecko.
Image
Image
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

game101 wrote:.Revenind la G-Unit,baietii au lirica lucrata,dar cum spuneau multi mesajul nu intotdeauna e bun(cel putin pentru noi de aici)
:shock: Lucrata in ce sens ? Mie chiar nu mi se pare ca 50 si-ar face versurile altfel decat intre doua reprize de sheptica ... adica sincer acum...
In privinta mesajului ai perfecta dreptate !!! ... dar eu in versurile lor nu gasesc decat banalul...nimic specataculos si nimic emblematic !!!
Si pe productie tot ce e bun cam ia 50 Cent ... in rest mai slabutz... vezi ultimul album Mobb Deep ( unde s-a implicat ) si care are doar 2 beaturi bune.. :| Dar oricum... daca m-ai intreba Cine stie sa faca cei mai multi bani din industria Hip Hop as raspunde G-Unit / Eminem ... la marketing si-au gasit oameni buni...Pace! [/b]
RaulHH
tanar

Post by RaulHH »

de acord cu Urban I, 50 ia practic tot ce e bun restul le lasa si celorlalti iar mesaj chiar nu are, mesajul nu inseamna am linie de imbracaminte,bani,curve,masini etc.
Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

RaulHH wrote: mesajul nu inseamna am linie de imbracaminte,bani,curve,masini etc.
dar care e mesajul? sau care ar trebui sa fie? mai undergraunzilor...

ba da sunteti culmea...daca asta e mesajul lui ? ce vreti? nu serios....care e mesajul : sunt sarac sa'mi fut una/ cartierul meu g-yeah sa'mi fut una / m'au futut pizdele sa'mi fut una...

pula mea...sunteti aiurea...
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

RaulHH wrote:de acord cu Urban I, 50 ia practic tot ce e bun restul le lasa si celorlalti iar mesaj chiar nu are, mesajul nu inseamna am linie de imbracaminte,bani,curve,masini etc.
Ai inteles GRESIT !!!

Eu daca fac acum o piesa despre fasolea cu carnati.... ARE MESAJ da pentru unul care mananca numa friptura ... va fi egal cu 0 !!

Deci ... mesajul lu 50 Cent despre pizde/ masini /bani EXISTA ... dar nu e valabil cel putn in cazul meu ... pt ca nu ma regasesc in el... in schimb Bill Gates poate e mare fan :)))

Dar e in engleza ... majoritatea asculta pt simplul fapt ca suna bine !

Ideea e ca... Muzica te reprezinta ... pe mine unul pistoalele si Hawaii :shock: neah.. nu le am !

Da ma amuza intr-un fel sa vad ghertzoi fara chiftele entuziasmati de fenomen! Mai putin atunci cand se gasesc sa comenteze ( nu vb de nimeni de aici... am folosit termenul a comenta la sensul sau primar si des utilizat :)))
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

Urban I wrote: vezi ultimul album Mobb Deep ( unde s-a implicat ) si care are doar 2 beaturi bune.. :|
bai esti nebun? tu chiar vorbesti serios nu?>
corecteazamacascriugresit
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU

Post by Laurentiu-San »

albumu mobb deep e produs de ortega...:lol:
phrentzy
tanar

Post by phrentzy »

Cu ce scop ? Adica eu unul chiar nu gasesc ceva interesant in teleRapNovelele astea ... poate incerci tu sa-mi dai un raspuns.
presimt ca se vor autodistruge.stii,avea puff daddy o melodie cu mase prin 96 si zicea "10 years from now,will still be on top".ceea ce a fost adevarat,puffy inca scoate melodii care ajung in topuri. nu foarte multi artisti hh au reusit asta ,bine nici puff nu e artist si nici atat hip hop.
revenind la g-unit,oamenii sunt de cativa ani fara pauza mai peste tot si scot pe banda rulanta albume.nu stiu cat o sa-i mai tina dar simt ca nu foarte mult.
dar care e mesajul? sau care ar trebui sa fie? mai undergraunzilor...
cat poti sa canti despre AK45,dealin' coke and all? oamenii stau de cativa ani mai mult prin avioane si participa la conferinte de presa...

am si eu o intrebare la voi.parca "In da club" a fost primul single a lui 50,in videoclip apar si buck,banks. g-unit exista inainte sa se lanseze 50 ?sau ma rog pana sa devina produs de em si dre
de asemenea in clipul "Wanksta" care a fost dupa "In da club" poarta haine G-Unit. linia vestimentara a aparut atunci?
de obicei firul epic era : devin cunoscut -> ii produc pe altii -> imi fac linie vestimentara
HAM and EGGS.A day job for a chicken, a lifetime commitment for a pig

If good people die young then i will live forever
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

olivia si-a scos linie de haine sau accesorii or someshit like that inainte sa scoata album...deci e posibil orice la gunit...btw iz ak47 :wink:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
game101
rapperu vostru preferat

Post by game101 »

mai normal ca muzica lor are mesaj........da fiecare transmite ce mesaj vrea.Pe 50 il admir in procent de 80% penntru faptu ca a plecat de unde a plecat si a ajuns unde este acum....si pentru faptul ca este un om de afaceri foarte bun,in afaceri este printre primii.Pentru chestiile astea 2 am tot respectu pentru 50.Pentru muzica sa mai putin,cel putin asta de acum,inainte omu imi placea.Ca daca nu era bun in afaceri nu avea atatia bani.Si pentru cei care o sa spuna ca are oameni sa faca toate astea,nu este asa,toata povara de a gestiona banii,cade in proportie de 90% pe el.Si mi se pare si normal,daca la 17-18 ani stii sa faci bani din droguri sati cumperi ultimul model de S-Class si sa fii singuru din cartier cu asa ceva.

Despre productia de pe albumul lui Mobb Deep......nu mi sa parut sa aiba doar 2 piese bune......albumul in intregime la cap productie este foarte bun.
Image
Image
Nacirema
tanar

Post by Nacirema »

G-unit in 2003-2004 dominau hip-hopul...erau peste tot in topuri...dar o data cu lansarea albumului the massacre care a dezamagit(nu shi la vanzari) au intrat intr'o perioada proasta...probabil k 50 a fortzat prea mult sa intre pe mainstream cu melodii gen candy shop, just a lil bit shi altele....lumea a inceput sa se plictiseasca de chestiile astea...dar anul asta poate sa revina in topuri 1 data cu lansarea lui Buck the world shi Before i Self Destruct :) doar timpul ne va confirma asta....
So put your ego to the side, soon as you standing beside it/Raise your right hand, and let the spirit know it's invited/I use the energy left in me, to make sure they respecting me/Walk the steps of my destiny, like I know he protecting me-Chamillionaire
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

sper sa nu revina..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Post Reply