Cu ce scop ? Adica eu unul chiar nu gasesc ceva interesant in teleRapNovelele astea ... poate incerci tu sa-mi dai un raspuns.
presimt ca se vor autodistruge.stii,avea puff daddy o melodie cu mase prin 96 si zicea "10 years from now,will still be on top".ceea ce a fost adevarat,puffy inca scoate melodii care ajung in topuri. nu foarte multi artisti hh au reusit asta ,bine nici puff nu e artist si nici atat hip hop.
revenind la g-unit,oamenii sunt de cativa ani fara pauza mai peste tot si scot pe banda rulanta albume.nu stiu cat o sa-i mai tina dar simt ca nu foarte mult.
dar care e mesajul? sau care ar trebui sa fie? mai undergraunzilor...
cat poti sa canti despre AK45,dealin' coke and all? oamenii stau de cativa ani mai mult prin avioane si participa la conferinte de presa...
am si eu o intrebare la voi.parca "In da club" a fost primul single a lui 50,in videoclip apar si buck,banks. g-unit exista inainte sa se lanseze 50 ?sau ma rog pana sa devina produs de em si dre
de asemenea in clipul "Wanksta" care a fost dupa "In da club" poarta haine G-Unit. linia vestimentara a aparut atunci?
de obicei firul epic era : devin cunoscut -> ii produc pe altii -> imi fac linie vestimentara