[SCRATCH ACADEMY no. 1] DJ RAFIK & more / 27 ian
Moderator: dan
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
per ansamblu a fost suuuuuper tare. mi-a placut cam tot ce am vazut in seara asta. rafik a rupt toate normele. i was like
mai ales ca stateam in de-ajuns de aproape incat sa vad exact ce face si cum face. foarte foarte tare. mi-as fi bagat unghiile-n gat daca as fi ratat evenimentul asta 

dincolo de masti ne ascundem prea des sufletul ranit
- Iooana
- fratele meu tu esti baiat
fara nici o indoiala hades a rupt normele cu un asemenea eveniment, si a inceput in forta anul.dj rafik a fost mult prea tare ... a facut un super show.it was like a turntable orgasm 

Last edited by Iooana on Sun Jan 28, 2007 3:16 pm, edited 1 time in total.

-
- SE RETRAGE LA DEPOU

the shit is real ...aka cacatul este.....

noroc cu dj-ii astia "care mai stie cum e cu repu"...huhhh....
...concluzie. bine ca baietii"rep" "a inteles" ca in rep nu e chiar simplu.si ca acesti dj au si ei un rost,iar data viitoare vor veni,cu siguranta mult mai multi,mai informati si cu retardatii "rep' la pachet,foarte mic daca se poate,mai facem o triere drastica.

rafik rulz,thanks my homie! watch out the new dj/turntablists ...soon

I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
-
- SE RETRAGE LA DEPOU

sa o sodomizam cu mult spor, putem devia acolo de la orice subiect,inclusiv legat de cafea sau ness. dar topicul e altul,din cate stiu:) stay on topic,pam pam

I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
turn that shit uuuup , rafik!
smecher baiatu' , fr indemanatic , tehnic , a intrat curat pe piese. mi-a placut.
a avut un playlist destul de bogat si antrenant , a alternat genurile , predominant fiind tot hh ( de la odb , la 50 la busta , meth , dre , snoop , game etc, da' s-a mai strecurat cate un timberlake , o gwen steffani. frumos.
ce reactie au avut unii dintre noi cand a inceput

smecher baiatu' , fr indemanatic , tehnic , a intrat curat pe piese. mi-a placut.
a avut un playlist destul de bogat si antrenant , a alternat genurile , predominant fiind tot hh ( de la odb , la 50 la busta , meth , dre , snoop , game etc, da' s-a mai strecurat cate un timberlake , o gwen steffani. frumos.
ce reactie au avut unii dintre noi cand a inceput