ce mai conteaza daca revin sau nu ? daca nu sunt ei, vor fi altiiSuzy wrote:sper sa nu revina..
macar astia au flow ... cine stie ce mai pica

fiti multumitzi cu ce aveti ba !

RDMPPM
Moderators: .etalosed, greuceanu
pe albumu lu 50 va aparea si Kool G RapJove wrote:Multi vorbesc dar nu stiu![]()
flashnews. invitatii de pe Befoe I Sefl Destruct a lui 50 cent sunt : T.I., Chamillionaire, Jamie Foxx, Dr.Dre, Eminem, Lloyd Banks, Young Buck, Juvenile, LL Cool J, Mobb Deep, M.O.P., Tony Yayo, Olivia, Hot Rod, Bishop Lamont, Dmx, Jay Z si Lil'Scrappy. Cel putin astia sunt confirmati.
Buck The World (sau mai nou Get Bucked) va fi un album prea tare zic eu dupa piesele care le-am auzit deocamdata dupa el.
G Unit va reveni cu un nou album anul asta.
Hot Rod va scoate un album de club (deci nu tipati pentru ca nu a zis ca se crede emcee).
Olivia va socate un album anul asta (iarasi nu e emcee e o artista r'n'b' care arata binisor si canta la fel de binisor deci nu va mai atacati atat aiurea parca aveti 10 ani)
Spider Loc va scoate un album si va avea ca invitati ep Dr.Dre, Bishop Lamont, Big Fase, Ras Kass, Ice Cube si Kokane deocamdata.
Bishop Lamont ...se pare noau creatie a lui Dre, EMinem & 50 Cent care-l va inlocui pe The Game la Aftermath va scoate un album bestial spre sfarsitul anului.
50 Cent si Eminem vor scoate un alt album impreuna anul asta.
Prodigy va reveni cu un alt album invitati Kool G Rap, G Unit, LL Cool J, Faith Evans si Method Man deocamdata.
iar terminatul de TOny Yayo va scoate un album in toamna.
bafta!