Sugar Hill Gang in Romania!

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

mihai.lazar wrote:
meleu wrote:in melodia de mai sus..o sa recunoasteti si celebra bucata...de unde sa inspirat busta rhymes...pt whoo whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..refrenul adica
bitches
da da..si conform traditiei romanesti pusa in practica de producatori mareti din noul val veti recunoaste si ca executioners "au ciordit" cu nesimtire ... eu in locul meu m-as culca :))
Care de fapt: 7th Wonder - Daisy Lady (1979)

Si care mai mult de atat: Chic - Good Times (1979) :lol:
Shearer
old school

Post by Shearer »

si aia cu dingin dagy ceva de genu asta care canta Wonder Mike a bagat-o si DMX intr-o melodie
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

take a look back la celelalte evenimente de un an incoace...si ai sa vezi acelasi lucru...

bitches
corecteazamacascriugresit
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Abia astept sa vad cata lume vine :D

PS:mecleu impusca'te
Image
CreeruMic
fratele meu tu esti baiat

Post by CreeruMic »

Daniel-San wrote:important e ca asta.. cam este o ocazie unica in viata..
true... si mai zicea cineva de Minculescu ... sa stii ca nu mai suna la fel de bine, dar stiu oameni care se duc la fiecare concert doar ca sa-l vada ... e o onoare ... la fel si SHG ... respect Hades Records ... I love this people :)

Am o intrebare... care-i faza cu Phat Beatz Old-School ?
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

CreeruMic wrote:
Daniel-San wrote:important e ca asta.. cam este o ocazie unica in viata..
true... si mai zicea cineva de Minculescu ... sa stii ca nu mai suna la fel de bine, dar stiu oameni care se duc la fiecare concert doar ca sa-l vada ... e o onoare ... la fel si SHG ... respect Hades Records ... I love this people :)

Am o intrebare... care-i faza cu Phat Beatz Old-School ?
Sub egida Phat Beatz, comunitatea Hip-hop din Romania va avea parte de o serie de show-uri incendiare cu cei mai buni MC si DJ din lume, de la �veteranii� old-school pana la revelatiile underground-ului american! ... Phat Beatz Old School e numele generic al primului eveniment sub aceasta platforma
muie copos
CreeruMic

Post by CreeruMic »

Aaaa... credeam ca Phat Beatz e o entitate ceva cand am vazut "sub egida" ... :? cred ca m-au indus in eroare cuvintele astea folosite in necunostinta de cauza :P
begongo

Post by begongo »

mihai.lazar wrote:comunitatea Hip-hop din Romania va avea parte de o serie de show-uri incendiare cu cei mai buni MC si DJ din lume
sa inteleg ce se vor face astfel de evenimente si in orase mai mari din provincie ? ca daca se vor face tot in capitala atunci trebuia scris "comunitatea Hip-Hop din Bucuresti" :) deoarece comunitatea Hip-Hop din Romania nu e formata doar din comunitatea bucuresteana + cel mult cateva zeci de oameni care au posibilitatea si dorinta sa mearga la sute (ar fi mii daca socotim dus-intors) de km distanta si sa cheltuie milioane pe un astfel de drum
Incurajez pirateria.
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

begongo wrote:
mihai.lazar wrote:comunitatea Hip-hop din Romania va avea parte de o serie de show-uri incendiare cu cei mai buni MC si DJ din lume
sa inteleg ce se vor face astfel de evenimente si in orase mai mari din provincie ? ca daca se vor face tot in capitala atunci trebuia scris "comunitatea Hip-Hop din Bucuresti" :) deoarece comunitatea Hip-Hop din Romania nu e formata doar din comunitatea bucuresteana + cel mult cateva zeci de oameni care au posibilitatea si dorinta sa mearga la sute (ar fi mii daca socotim dus-intors) de km distanta si sa cheltuie milioane pe un astfel de drum
Nu, nu se vor face in tara din mai multe motive ... lipta oamenilor care sa vina la astfel de manifestari (Bucurestiul are aproape 3 milioane de locuitori ... au de unde sa se stranga oameni pentru un concert pe cand in tara situatia este alta )... + lipsa infrastructurii, etc etc
muie copos
begongo

Post by begongo »

in concluzie comunitatea HipHop din Bucuresti va beneficia de o serie de evenimente sub egida Phat Beatz, la care daca vor avea bani, putere, timp si vointa vor mai veni si cativa din tara ...
Incurajez pirateria.
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

begongo wrote:in concluzie comunitatea HipHop din Bucuresti va beneficia de o serie de evenimente sub egida Phat Beatz, la care daca vor avea bani, putere, timp si vointa vor mai veni si cativa din tara ...
nu stiu daca e sau nu un lucru de blamat ca astea se fac in Bucuresti si nu stiu daca exprimarea cu comunitatea e sau nu buna ... ca idee iti zic ca la Promoe cam 20% au fsot din tara fara sa punem la socoteala pe cei care sunt studenti in Bucuresti ... si ei fac partea tot din com hh din afara Bucurestiului
Oricum tu te legi de o chestie care sincer nu o vad foarte importanta in context .... alta e problema de fond pe care vrei s-o subliniezi ... te inteleg ..totusi sunt mai bine de 2 luni jumate pana la eveniment ... oricine care vrea sa vina poate strange bani ...
Uite eu de exemplu vreau sa merg la vara in Cehia la HipHopKemp ... si cand se va apropia voi pune bani deoparte..pentru ca chair vreau sa ajung acolo
situatiile sunt similare
muie copos
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Baa trebuia facut la Basarabi concertu' asta cu Sugarhillgengh, ca sa nu mai dau atatia bani pe drum si pe bilet. :roll:

aka nu mai dramatiza, asta e situatia, daca reprezinta ceva ptr tine trupa asta inseamna ca merita un efort financiar si o sa ajungi la concert(cred ca asa face toata lumea)
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

o rugaminte am si eu..daca puteti sa puenti niste showuri, concerte etc. cu shg. merci
Locked