Inceputul lui 2007 aduce un nou bootleg marca USM, �Ciordeli�, material ce cuprinde 14 track-uri, piese atat in limba engleza, cat si in limba romana. Numarul invitatilor de pe album este destul de restrans: MOA, Da Tryfe MC si Dos Noun, trei MC din circuitul underground american. �Ciordeli� precede primul album oficial USM, �Gangsta Rap�, album planificat sa apara in aceasta vara.
Promo-ul materialului poate fi download-at de pe acest site, materialul urmand a fi lansat oficial duminica, 25 februarie, in Club Fire. Alaturi de USM, pe scena va urca unul dintre invitatii de pe �Ciordeli�, rapper-ul american Dos Noun. Pentru colaborarea cu USM, strofa lui Dos Noun fost inregistrata in timpul turneului european al rapper-ului, intr-un studio din Copenhaga.
Originar din Pittsburgh, Pennsylvania, Dos Noun are la activ trei albume, �Paper Animals�, �Compelling� si EP-ul �It can�t be Wrong�, si acesta va fi primul lui concert in Romania. A sustinut zeci de show-uri in SUA si Europa, remarcandu-se drept un foarte bun freestyle-MC si un entertainer desavarsit, fapt observat si de unul dintre veteranii Hip-hop-ului international, DJ Premier.
Last edited by Bazooka Joe on Wed Feb 28, 2007 7:07 pm, edited 1 time in total.
Urban I wrote:m-a spart afisu asta... a facut Koma rost de Brush-uri noi f tare
cred ca ultimul pachet de brushuri l-am luat acu un an, iar pe afisul asta singurele brushuri sunt pe fonturi si pe border-ul crem (adica nu e afis construit pe baza brushurilor)
Stiu omu' ... mi-am dat seama ca ai bagat Scratch Textures pe Eraser Tool ))) Da nu stiam cum sa zic de afisu asta ca e tare ) serios ... ca tot a rasarit ocazia asta... dau cu pace pentru omu Koma care face treaba buna
Legat de concert nush da vad ca Hadesu prinde radacini serioase in industria asta ... iar vad un invitat ( mic ce-i drept ) dar e tocmai din America ...
ba se aude ... el asta alac are urla pe fundal "promoooooooooooo" )
Serios vorbind este un material Axes si scratchuri FaiboX, dar dat fiind ca iese inainte de albumul oficial si oarecum pregateste publicul pentru asta s-a decis sa iasa sub numele U.S.M.
cand iti alegi o tovarasha e bine sa nu fie a ta...asa poti da vina pe usm...normal ca doar flyboy cu axes...ca doar vds era ocupat... n'are logica ce spun stiu...dar asta e ...daca spun eu ca nu are logica...
PROOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOO ASTA E UN PROOOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOOOOOO
este un material solo Axes dar sub sigla U.S.M.
eu am avut onoarea sa ma distrez pe promo-uri ))) si pe o piesa pe care axes a vrut un feat. cu mine
auditie placuta...si ...va asteptam la concert