EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
da bei astia. daca nu puteti comanda de pe site (www.jmt.ro) sau de la Muzica (pe la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie), veti gasi bilete in seara cu pricina la Preoteasa.
si gata.
si gata.
-
- Niciodata un nimeni
Acuma nu comentez despre concert...dar de unde isi acopera romanasii nostri investitia daka maximum de bilete vandute ar valora 400 000 de euro ? Chiar toata lumea o sa consume de 20 de euro ? Ma indoiesc ! Si daka ar consuma fiekare de 20 de euro..ar ajunge pe 0..non-profit...asa ca ar trebui un pik sa negocieze suma asta exorbitanta pe care i-o ofera lui P Diddy....
In concluzie,suntem o tara de snobi !
Viața e complexă și are multe aspecte.
o sa fie promovat evenimentul (si va fi promovat de televiziuni ca stire cum au fost toate marile concerte din tara, ceea ce nu necesita bani suplimentari de publicitate) si va veni multa lume cu bani care doar sa se afiseze asa cum s-a intamplat si la alte concerte + bamboo au clientii lor, sau daca nu ies bani se face si o mica spalare de bani, cine stie .... bla bla ... daca e sigur, incerc sa fac rost de bani si ma duc.. pt mine in '97 puff daddy si mase erau cei mai tari
exista un mare risc sa nu vina multa lume din cauza pretului biletelor + majoritatea carora le place puffy mai mult ca sigur nu isi permit
un mare minus ar fi ca show-ul nu va avea atmosfera de hip-hop... hip-hop de care puff daddy tot se indeparteaza...
sper totusi ca biletele sa fie cat mai ieftine...
poate nu te lasa sa intri imbracat larg
are cineva harta cu locatia bamboo?!!?!

exista un mare risc sa nu vina multa lume din cauza pretului biletelor + majoritatea carora le place puffy mai mult ca sigur nu isi permit

sper totusi ca biletele sa fie cat mai ieftine...
poate nu te lasa sa intri imbracat larg

are cineva harta cu locatia bamboo?!!?!

- strabunicutza
- Bandit Queen
- zosteru
- adevarat sa mor de nu
Eu sunt sigur ca cei de la Bamboo vor face profit. Clientii clubului fac consumatie mult, mult peste 20 euro pe seara. Din cate stiu eu acolo intrarea intr-o seara obisnuita e undeva in jurul a 30 ron...deci clientii fideli o sa-si permita mai mult sigur cei aproximativ 250 ron pt "idolul" lor...Mallone wrote:Acuma nu comentez despre concert...dar de unde isi acopera romanasii nostri investitia daka maximum de bilete vandute ar valora 400 000 de euro ? Chiar toata lumea o sa consume de 20 de euro ? Ma indoiesc ! Si daka ar consuma fiekare de 20 de euro..ar ajunge pe 0..non-profit...asa ca ar trebui un pik sa negocieze suma asta exorbitanta pe care i-o ofera lui P Diddy....
contractele de sponsorizari nu le ia nimeni in calcul? ca sunt o groaza care vor sa scape de impozite, si baga in sponsorizari... plus reclama adiacenta unui astfel de eveniment... "concert bla bla bla, cu sprijinul, bla, bla, bla, si nu in ultimul rand al bla"... si asa mai departe...
banii ies, nu asta e problema...
banii ies, nu asta e problema...

- zosteru
- adevarat sa mor de nu
Eu zic sa nu uitam ca nea P(r)uff nu (mai) face hip-hop...el deja baga r&b, pop...etc...poate o sa faca si manele dupa ce trece pe la noi prin tara...
Conluzia e ca il asculta mult mai multa lume decat pe Raekwon sau altii care dupa atatia ani isi pastreaza felia...
Eu zic ca vor venii peste 2000...dar nici 5000 nu vor fi...eu zic ca vor fi in jur de 3500 de persoane.
Conluzia e ca il asculta mult mai multa lume decat pe Raekwon sau altii care dupa atatia ani isi pastreaza felia...
Eu zic ca vor venii peste 2000...dar nici 5000 nu vor fi...eu zic ca vor fi in jur de 3500 de persoane.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
varusca n-o sa vina oamenii care au fost la raekwon ...dar si fara ei o sa fie plin...nici nu stiu daca poate fi considerat eveniment hip-hop...oricum e tare ca vine...oricine chiar si m.mansonAlin-San wrote:2000 deja sunt multi .... sa nu uitam ca la Raekwon a fost biletul 65 RON si am fost cati ... 300 de oameni?

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
ia zi 60 ron cand nu e eveniment...zosteru wrote:Clientii clubului fac consumatie mult, mult peste 20 euro pe seara. Din cate stiu eu acolo intrarea intr-o seara obisnuita e undeva in jurul a 30 ron...

- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu