DOS NOUN (U.S.A.) + Lansare U.S.M - Ciordeli + Antitrust
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
ei..pana la urma cd-urile cu el au fost 25 de lei dar asta nu conteaza...
de la blaziny am aflat in aceata seara ca e circumscris...
mi-au placut productiile pe care au dat antitrust... deasemenea si usm, acum ascult materialul si suna bine.. iar despre dos noun ce sa zic.. a vrajit publicul la partile cu freestyle 
de la blaziny am aflat in aceata seara ca e circumscris...

- Chewbacca
- fratele meu tu esti baiat
Idee principala:Foarte Tare Frate.
Detalii: USM si AntiTrust mult peste asteptari, sincer, nu ma asteptam sa iasa asa bine. Altfel nu luam CD'ul.
Dos Noun a fost rupere. S'a bagat in seama cu publicul, a fost si freestyle, sarituri, transpiratie, fum, tuse.... brrr Regret ca n-am avut bani de CD Dos Noun, si omul nu prea apare pe internet.
Concluzie: Indraznesc sa zic ca a fost cel mai tare event Hades de pana acum. Hai cu 'Gangsta Rap', hai cu JMT, SGH si erm... Wu.
Detalii: USM si AntiTrust mult peste asteptari, sincer, nu ma asteptam sa iasa asa bine. Altfel nu luam CD'ul.

Dos Noun a fost rupere. S'a bagat in seama cu publicul, a fost si freestyle, sarituri, transpiratie, fum, tuse.... brrr Regret ca n-am avut bani de CD Dos Noun, si omul nu prea apare pe internet.
Concluzie: Indraznesc sa zic ca a fost cel mai tare event Hades de pana acum. Hai cu 'Gangsta Rap', hai cu JMT, SGH si erm... Wu.