B'ESTIVAL 2007

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Deena wrote:
Versatill wrote:
Dj Skid wrote:esti un idiot! '
morcheeba e foarte tare...da cum e cu repu asta ca plm repu e rep si reparii tre sa fei cu repu...

1.Nu dau 2 bani pe gusturile tale sau ale oricui atat timp cat din punctu meu de vedere sunt in opozitie cu ale mele!Cu atat mai putin pe Morcheeba si Faithless!Acum chiar m-ai facut sa vomit...dobitocule!

2.Totusi care e faza cu festivalu asta ca nu prea stiu multe despre el? :-?

1. nici noi nu dam 2 lei pe gusturile tale muzicale
:lol: :lol:..iti vine sa crezi?!

2. sunt doua pagini pe subiectul asta si intrebarea ta vine exact ca .....
te las sa te gandesti ce vrei sa fie in locul punctelor de suspensie

cata ignoranta domne'!!...a postat saracu' Zodiak si nici macar nu va obositi sa cititi :roll:

ONtopic:

abia astept WTC, Morcheebaaaaaaa & Kasabian

who's next :?:
Nu te obosi sa pari desteapta ca oricum nu-ti iese!
Image
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

Versatill wrote:
Deena wrote:
Versatill wrote:

1.Nu dau 2 bani pe gusturile tale sau ale oricui atat timp cat din punctu meu de vedere sunt in opozitie cu ale mele!Cu atat mai putin pe Morcheeba si Faithless!Acum chiar m-ai facut sa vomit...dobitocule!

2.Totusi care e faza cu festivalu asta ca nu prea stiu multe despre el? :-?

1. nici noi nu dam 2 lei pe gusturile tale muzicale
:lol: :lol:..iti vine sa crezi?!

2. sunt doua pagini pe subiectul asta si intrebarea ta vine exact ca .....
te las sa te gandesti ce vrei sa fie in locul punctelor de suspensie

cata ignoranta domne'!!...a postat saracu' Zodiak si nici macar nu va obositi sa cititi :roll:

ONtopic:

abia astept WTC, Morcheebaaaaaaa & Kasabian

who's next :?:
Nu te obosi sa pari desteapta ca oricum nu-ti iese!
nici macar nu incercam..ce te face sa crezi asta?! :twisted:

daca mai ai ceva de adaugat exista msj priv.
On topic from now on :arrow:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

mie imi place Morcheeba.

'nyway.. nu pot veni, bac si astea. :)

alta data. :D
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

acuma mi-a venit mail, canta si Pink :)
foarte bine ca incepe lumea buna sa vina si pe la noi,
se deschid drumurile catre romania :)
da
Shearer
old school

Post by Shearer »

Pink a fost si la Cerbul de aur
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

acesta este un topic de informare, nu de injurat lumea, asa ca put a sock in it.

da, vine si Pink. Pun maine stirea.
Image
Beware the beast man...
Dj Skid
adevarat sa mor de nu

Post by Dj Skid »

scuzele mele pt inceperea bifului ca sa zic rep asa:)
versatil e sensibil emotional nu am ce sa fac in privinta asta,asa ca sa evit scandaluri si alte nebunii evit sai dau raspuns.deena nu se da desteapta....ci raspunde destept;) e o diferenta da 50centi nu te invata treaba asta.si nici nu ma refer la gusturile tale.cand zic ce tare ca vine morcheeba.am zis ca esti idiot ca ai sarit ca muie celorlalte trupe doar wtc e tare si asa mai departe.ca sunt snob,am boala p astia care o ard ei domnle ft "sustinand miscarea" de dupa un ecran fara sa stie macar ce inseamna miscarea.Tin sati extind cultura gen putin zicanduti ca morcheeba are un membru ft tare,el fiind camp dmc si asa mai departe,dj astea cu repu acolo intelegi tu?deci si morcheeba e nu neaparat rep dar totusi face parte din treaba asta cu...repu .

tot nu mam putut abtine sa raspund :roll: da,deh inchid transmisia!si dau o noua cheie...tot pt mintiile alea incuiate;)
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

Dia wrote:Vreau neaparat sa o vad si pe Morcheeba
:lol: :lol: :lol: si eu vreau sa o vad pe fata aia :lol: :lol: more cheeba cheeba/more cheeba cheeba

cred ca nu mai e loc de nici un comentariu in legatura cu evenimentul asta.foarte frumos tot.pana si alice cooper :lol:
, precum si un cort Silent Disco.
despre ce e vorba in cortul ala? :shock:
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Ok. Tare festivalul. Cum am spus,pretul biletului e cam mare,dar cine e cu adevarat fan,o sa plateasca aceasta suma ptr a veni acolo.
Nu inteleg de ce de fiecare data trebuie sa se iste certuri absolut inutile pe o tema idioata si efemera,adica acea a gusturilor. Oricum gusturile nu se discuta...si nu trebuie sa vi pe un forum sa iesi in evidenta prin fraza "Muie X,Muie Y,Muie Z" doar ca sa pari cool...lucruri ca astea sunt usor de spus,chestiile inteligente sunt mai greu de compus...
Fiecare vine ptr un artist sau mai multi...nu-ti place artistul,trupa respectiva,nu participi si cu asta basta...
Cu ce esti mai castigat daka injuri si dai cu muie ? Cu absolut nimic...mai faci un post inutil in plus si gata...invatati frate sa traiti,c-o sa ajungeti la 30 de ani si o sa va intre in obisnuinta vocabularul asta idiot si deplasat,si o sa comiteti gafe ireparabile...
Personal,nu pot ajunge la festival datorita bacului...dar traiesc cu speranta ca vor mai fi festivaluri de anvergura acestuia si-n anii viitori...

Hai bafta si sanatate mintala !
Viața e complexă și are multe aspecte.
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Dj Skid wrote:scuzele mele pt inceperea bifului ca sa zic rep asa:)
versatil e sensibil emotional nu am ce sa fac in privinta asta,asa ca sa evit scandaluri si alte nebunii evit sai dau raspuns.deena nu se da desteapta....ci raspunde destept;) e o diferenta da 50centi nu te invata treaba asta.si nici nu ma refer la gusturile tale.cand zic ce tare ca vine morcheeba.am zis ca esti idiot ca ai sarit ca muie celorlalte trupe doar wtc e tare si asa mai departe.ca sunt snob,am boala p astia care o ard ei domnle ft "sustinand miscarea" de dupa un ecran fara sa stie macar ce inseamna miscarea.Tin sati extind cultura gen putin zicanduti ca morcheeba are un membru ft tare,el fiind camp dmc si asa mai departe,dj astea cu repu acolo intelegi tu?deci si morcheeba e nu neaparat rep dar totusi face parte din treaba asta cu...repu .

tot nu mam putut abtine sa raspund :roll: da,deh inchid transmisia!si dau o noua cheie...tot pt mintiile alea incuiate;)
unde am zis yo sa sustin miscarea desteptule care raspunde destept...ca si deena de altfel!...ai ceva impotriva ca nu imi place sub nici o forma Morcheeba cu tot cu DMC chapu lor si tot ce tine de dnb,tehno,house,plm,muzica electronica,ambientala si alte porcarii d'astea de orice pusti care se joaca in Reason se crede mare producator si DJ (aici e vb de astia care o ardeti gen "moa nu-ti place aia esti varza nu sti nimic despre muzica) da el nu stie cum vin notele pe portativ si ce-i aia o gama?...Si frate daca tot e asa si Fergie face parte din treaba asta cu repu si 50cent face parte din treaba asta cu repu...si Chicanos fac parte din treaba asta cu repu...asta inseamna ca tre'sa'mi placa?Yo nu ascult chestii sa ma laud cu ele...
A tot cunoscator de chestii care au treaba cu repu si mare producator DJ Skid...
Image
Deena
La Cosa Nostra

Post by Deena »

Versatill wrote:
Dj Skid wrote:scuzele mele pt inceperea bifului ca sa zic rep asa:)

unde am zis yo sa sustin miscarea desteptule care raspunde destept...ca si deena de altfel!...ai ceva impotriva ca nu imi place sub nici o forma Morcheeba cu tot cu DMC chapu lor si tot ce tine de dnb,tehno,house,plm,muzica electronica,ambientala si alte porcarii d'astea de orice pusti care se joaca in Reason se crede mare producator si DJ (aici e vb de astia care o ardeti gen "moa nu-ti place aia esti varza nu sti nimic despre muzica) da el nu stie cum vin notele pe portativ si ce-i aia o gama?...Si frate daca tot e asa si Fergie face parte din treaba asta cu repu si 50cent face parte din treaba asta cu repu...si Chicanos fac parte din treaba asta cu repu...asta inseamna ca tre'sa'mi placa?Yo nu ascult chestii sa ma laud cu ele...
A tot cunoscator de chestii care au treaba cu repu si mare producator DJ Skid...
stai mai baiatule mai usor ca iti pocneste aorta!
oricum n-are nimeni absolut nimic cu tine[doar daca nu cumva suferi de mania persecutiei?!], poate doar pe modul in care te exprimi :?: :!:

este a doua oara cand iti spun: daca mai ai ceva de spus in legatura cu topicul asta si pe ce se discuta aici bine, spune SRT8, daca nu trimite msje priv ca sa-ti versi nervii si frustrarile cui are rabdare sa ti le asculte/citeasca si lasati topicul asta sa fie curat.

P.s. atat 50 cat si Fergie stau sub aceeasi umbrela, iar daca fiecare isi vede de treaba lui, pe targetul lui...ce va tot freaca pe voi?!
Sunt toti o mare familie fericita :lol: :lol: :lol:
stati sa despicati firu' si va apuca nervii, imbatraniti urat si cu frustrari, iar la 30 de ani o sa vorbiti singuri pe strada.

gataaaaaa
ONTOPIC from now on daca am sa mai vad altceva considerati postul asta drept atentionare si am sa sterg.
Incercati sa fiti civilizati chiar daca este un forum!
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

Pink la B’ESTIVAL 2007!

Marilyn Manson, Reamonn, Alice Cooper, Faithless, Morcheeba, Wu-Tang Clan, Kasabian... Si confirmare de ultima ora: cel mai nou nume pe lista vedetelor internationale ce vor concerta la B’ESTIVAL 2007 este... PINK!

Alecia Beth Moore a primit porecla Pink de cand era copil. A crescut intr-o familie de muzicieni, iar la varsta de doar 14 ani a inceput sa-si compuna propriile piese. Albumul de debut, „Can’t Take Me Home”, a fost lansat in 2000 si premiat de 2 ori cu discul de platina! Inainte de a incepe lucrul la cel de-al doilea album, Pink a inregistrat alaturi de Christina Aguilera, Mya, Lil' Kim si Missy Elliott un cover dupa celebra piesa „Lady Marmelade” a lui Patti LaBelle, care a aparut pe coloana sonora a filmului „Moulin Rouge” si pentru care Pink a primit premiul Grammy. Single-ul „Get the Party Started”, extras de pe albumul „M!ssundaztood”, a intrat pe direct pe primele locuri in topuri si a devenit cel mai bine vandut single al artistei! „Try This” a fost lansat la sfarsitul lui 2003 si a inclus hiturile „Trouble” (piesa pentru care a primit cel de-al doilea premiu Grammy din cariera!), „God Is A DJ” si „Last To Know”. Cea mai recenta aparitie discografica semnata Pink – albumul “I’m Not Dead”, aprilie 2006 – cuprinde super-hit-ul “Stupid Girls”, nominalizat la Grammy si castigator al premiului MTV pentru Best Pop Video. Single-ul “Dear Mr. President” este o scrisoare deschisa adresata lui George W. Bush in care artista isi expune punctul de vedere asupra politicii americane.

Organizat de Emag!c Entertainment, B’ESTIVAL se va desfasura in aer liber in cadrul complexului Romexpo, in perioada 29 iunie-1 iulie. De pe site-ul www.myticket.ro se pot achizitiona abonamentele pentru cele trei zile ale B’ESTIVAL-ului la pretul de 180 RON, precum si biletele VIP, la pretul de 300 RON pe zi.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Versatill wrote:ca si deena de altfel!
Atata vreme cat i-ai mentionat numele in postul tau,cred ca ai bagat-o in seama ! Te comporti ca un copil de 10 ani care a fost prins umbland cu fofarlica...nu poti sa lasi certurile astea imbecile si sa te rezumi la mesaje private daka tot tii neaparat sa-ti versi nervii cumulati pe forum ?

Si ca sa fiu oarecum ontopic...misto ca vine Pink :D
Viața e complexă și are multe aspecte.
Stas
Tactical Genius

Post by Stas »

vine si..
si...
si........

pam pam

YONDERBOI :bow:
sunt super fan gie
da