pfff...nu mai criticati atata dnb ...dak nu ascultati asa ceva e ok dar chiar nu cred k pe cei care intra pe acest forum i intereseaza parerea voastra k nu va place k va doare capu` de la ea...unora le place asa k intrati pe forumurile pe kre va intereseaza nu pe cele kre aveti voi chef sa le criticati...
btw....spune`ti si voi niste formatii de dnb k asa aflam de la unii la altii si poate descoperim alte trupe...
Ma el la baza e simatic ca gen... atat ca mi se pare oarecum limitat ... aceleasi sunete , aceleasi sampleruri raggae ( de multe ori f prost puse pe beat ) Si din cate am observat cei care nu prea cunosc muzica asta ( dar s-au dat dupa trend ) habar n-au ce e bun si ce nu ...
Si da , normal ca are la baza elemente comune si-n hip hop dar nu mi se pare atat de divers ( parerea unui ascultator "trecator" asa .. turist gen )
Da e bine sa ascultam mai multe genuri de muzica... in general pustii astia de se vad producatori sa mai puna si ei mana pe muzica de care sunt straini ... ca uite spre exemplu din Brake-urile astora de D'n'B mai inveti chestii legate de structura tobelor.
Pacat ca tinde sa devina ca perechile aurii de adidasi cu talpa joasa de la Nike sau Puma ))