felicitari Hades pentru asemenea concerte !
Moderator: dan
Am reusit sa citesc si eu (in 3 parti) interviul. Il recomand celor care nu stiu multe despre ei. Este foarte bun!bboyspdy wrote:
De la stanga spre dreapta: Big Bank Hank, Wonder Mike, Master Gee.
Interviu cu Master Gee aici. Sugerez sa nu va lasati intimidati de dimensiunea articolului si sa-l cititi!
"For those of us who were not in NYC in the 70’s , and not able to hear and see the Furious 5 , Cold Crush Brothers and other founding fathers ; Sugar Hill Gang is the template. The Sugarhill Gang is Master Gee , Wonder Mike and Big Bank Hank"
omule, am zis ca se rezolva. ne intalnim si stam la o bere 2 3 (mai mult nu beau ca vin cu iubita AKA Canon sa fac puozeDFB wrote:asa am de gand sa fac.. numa ca pe mine m-ar deranja cel mai mult sa fiu singur... ca n-am nici un fel de cunostinta in bucuresti... aia ar fi singura problema... e aiurea ca oricat de klumea ar fi concertu, sa fii singur sucks... de aia fac oferte pentru ghizi (ghizi se zice?)BeetleBoy wrote:exact la asta m-am referit.eu asa am facut anul trecut, pana sa ajung in bucuresti.veneam la concerte, ultimul tren spre ploiesti era la 11:15 si normal ca nu-l prindeam asa ca stateam printr-un club pana dimineatza si apoi plecam acasa.Laurentiu-San wrote:si ce? nu poate sa stea in fire pana se termina?
uite, vezi? am mai strans un om.facem rezervare undeva sa mergem dupa concert la un after?bLuEsHiFt wrote:lasa ma ca vin si eu. ne vedem si noi, bem un suc astea.. sunt o vedeta!
mdeah, mie mi s-a furat, era un canon a95 cumparat cu 14mil la vremea lui... acu mi-am luat un 400d, dau la imagine si tre sa-mi pregatesc portofoliul.urban wrote: Beetle Boy .. mah imi faci in ciuda ca mi-am aruncat camera pe jos la un concert in B52 ca ramasesem fara baterie ... si acu pula ca nu mai am de unde sa fac rost de 7 mil sa iau una decenta.. ....... why me?
Momentan doar pe myticket.ro ... dar vor fi si in punctele de vanzare obisnuite in curand (asta ca sa preintampin alte intrebari)Sera wrote:pentru cine nu a primit sau nu a avut rabdarea sa citeasca newsletter-ul hades, sau iarasi, l-a citit, dar i-a intrat pa o ureche si i-a iesit pa urmatoarea, biletele vor costa 35 de lei in avans si pot fi comandate de pe www.myticket.ro , si 50 de lei in ziua concertului.