Sugar Hill Gang in Romania!

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Keri
fratele meu tu esti baiat

Post by Keri »

cred ca voi ajunge si eu la eventu asta :)

felicitari Hades pentru asemenea concerte !
jay.there.is.a
rhyme maker

Post by jay.there.is.a »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PoyFWec8D84[/youtube]

throw'em handz in di' air!!!!
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

bboyspdy wrote:Image

De la stanga spre dreapta: Big Bank Hank, Wonder Mike, Master Gee.

Interviu cu Master Gee aici. Sugerez sa nu va lasati intimidati de dimensiunea articolului si sa-l cititi!

"For those of us who were not in NYC in the 70’s , and not able to hear and see the Furious 5 , Cold Crush Brothers and other founding fathers ; Sugar Hill Gang is the template. The Sugarhill Gang is Master Gee , Wonder Mike and Big Bank Hank"
Am reusit sa citesc si eu (in 3 parti) interviul. Il recomand celor care nu stiu multe despre ei. Este foarte bun!
:bow:
Image
BeetleBoy
tanar

Post by BeetleBoy »

DFB wrote:
BeetleBoy wrote:
Laurentiu-San wrote:si ce? nu poate sa stea in fire pana se termina? :lol:
exact la asta m-am referit.eu asa am facut anul trecut, pana sa ajung in bucuresti.veneam la concerte, ultimul tren spre ploiesti era la 11:15 si normal ca nu-l prindeam asa ca stateam printr-un club pana dimineatza si apoi plecam acasa.
asa am de gand sa fac.. numa ca pe mine m-ar deranja cel mai mult sa fiu singur... ca n-am nici un fel de cunostinta in bucuresti... aia ar fi singura problema... e aiurea ca oricat de klumea ar fi concertu, sa fii singur sucks... de aia fac oferte pentru ghizi (ghizi se zice?)
omule, am zis ca se rezolva. ne intalnim si stam la o bere 2 3 (mai mult nu beau ca vin cu iubita AKA Canon sa fac puoze :roll: ) si apoi vedem care incotro o luam.Eu sar gardu si ajung in camin :twisted: ,norocosu pooli ce sunt, o sa stau la 50m de locul faptei, dar tot raman cu voi dupa concert :D (urmeaza partea sadica cu BE MY FRIEND!!! :twisted: )

bLuEsHiFt wrote:lasa ma ca vin si eu. ne vedem si noi, bem un suc astea.. sunt o vedeta!
uite, vezi? am mai strans un om.facem rezervare undeva sa mergem dupa concert la un after?
urban wrote: Beetle Boy .. mah imi faci in ciuda ca mi-am aruncat camera pe jos la un concert in B52 ca ramasesem fara baterie ... si acu pula ca nu mai am de unde sa fac rost de 7 mil sa iau una decenta :( .. ....... why me?
mdeah, mie mi s-a furat, era un canon a95 cumparat cu 14mil la vremea lui... acu mi-am luat un 400d, dau la imagine si tre sa-mi pregatesc portofoliul.

so, o sa fie ca la AfuRa, pentru cei din provincie lista cu rezervari?

eu probabil k nu o sa va recunosc, asa ca daca ma vedeti veniti voi la mine. http://img183.imageshack.us/img183/1869/meqi5.jpg
Slow down, don't rush......
E.On Lockz
dimineata verific forumu

Post by E.On Lockz »

o sa ajung acolo de la 10 dimineata k sa am loc in primul rand 8) kick it from 9 to 5 :bow:
"Oh, you're a hater? don't hate, congratulate!"
Alright, we'll celebrate when you make a track that's great, deal?
MaRiuSik
un domn / doamna

Post by MaRiuSik »

thanks pentru interviu, nu stiu mai nimic despre ei, nu prea am ascultat, insa sper sa ma informez pana la event... si o sa fiu acolo :) felicitari HadesRec. :bow:
Image
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

poate ati auzit ca vine cineva in aprilie....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TXPsBbYLovc[/youtube]
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
Image
ste faaan
serios, sunt ok

Post by ste faaan »

iLL:WiLL wrote:
The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.
cu rabdarea treci marea :P
Image
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Sera
Gademit

Post by Sera »

pentru cine nu a primit sau nu a avut rabdarea sa citeasca newsletter-ul hades, sau iarasi, l-a citit, dar i-a intrat pa o ureche si i-a iesit pa urmatoarea, biletele vor costa 35 de lei in avans si pot fi comandate de pe www.myticket.ro , si 50 de lei in ziua concertului.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

Sera wrote:pentru cine nu a primit sau nu a avut rabdarea sa citeasca newsletter-ul hades, sau iarasi, l-a citit, dar i-a intrat pa o ureche si i-a iesit pa urmatoarea, biletele vor costa 35 de lei in avans si pot fi comandate de pe www.myticket.ro , si 50 de lei in ziua concertului.
Momentan doar pe myticket.ro ... dar vor fi si in punctele de vanzare obisnuite in curand (asta ca sa preintampin alte intrebari)
muie copos
DJ Strike
rapperu vostru preferat

Post by DJ Strike »

oarecum relationat :wink:

:arrow: interviu / interview : Interviu Grand Master Caz

Image
Image
uite
adevarat sa mor de nu

*

Post by uite »

Si cum ramane cu propunerea de la pagina 3 ... ? aia cu concurs pt cateva bilete... daca nu aveti idei ..... spuneti-mi ca am eu :lol: :lol: :lol: :idea:
Demented beats for disturbed minds.
Shapteh
tanar

Shapteh the Soul Controller

Post by Shapteh »

Locked