vai,ce dragut ar fi ca macar eventu` asta sa se desfasoare`n locatia initiala... nu k ar fi un obstacol in a veni la concert.. da` macar daca IAR se ajunge`n Agronomie..puneti fratilor niste radiatoare, resouri, lumanari parfumate..ceva sa tina de caldut dupa concert...sper k si la vara sa fie atatea eventuri... si da, vara e o placere sa tremuri putin asa de racoare...
gata..am scris destul si degeaba.. ).. ne vedem in...Agronomie(k`i mai mult loc acolo)..
Esti in perioada aia ... ? .. ok .. nush .. probabil erai in calduri .. in Agronomie mie mereu ..adica .. pana mea.. de 2 ori mi-a fost bine..rest.. cam racoare ..
da, oricum.. am deschis subiectu` in mod preventiv dat fiind faptu` ca 2conc. care trebuiau initial sa aiba loc in Preoteasa si`au schimbat locatia.. in fine.. oricum va fi rupere, nu`mi fac probleme
Esti in perioada aia ... ? .. ok .. nush .. probabil erai in calduri .. in Agronomie mie mereu ..adica .. pana mea.. de 2 ori mi-a fost bine..rest.. cam racoare ..
noi am fost in primu rand, pogo astea... nu am stat pe scaune
noi am fost in primu rand, pogo astea... nu am stat pe scaune
Hai gata incetati ... sunteti offtopic grav ...
La SugarHill o sa fie total alta atmosfera ... in primul rand lumea care va fi aoclo trebuie sa inteleaga ca nu e piesa de teatru cei care au avut ocazia sa mai asculte SugarHill si altceva in afara de rappers delight au vazut cam care e vibe-ul ... o sa fie ceva foarte "positive" si de dansat
Multa funkareala...oldschoolareala
De altfel inainte de concert o sa fie trei trupe romanesti pe acest vibe si un DJ set exclusiv old school + o demonstratie de B-boying ...
Inca nu dam numele ... mai asteptati cateva zile....