So? ... ce trupe vor fi acolo?1. Unplugged si sesiuni de autografe / la magazinul Rulez sambata 24 martie incepand cu ora 14.00. (va vom tine la curent cu trupele care vor fi acolo).
INDIEpendenza 23 - 24 martie
Moderator: dan
It's a fact .. bitches scream and fat men run !!
Comenzi Def-Shop.com, produse excelente, comisioane mici pana la 3 euro/produs, satisfactie garantata.
Comenzi Def-Shop.com, produse excelente, comisioane mici pana la 3 euro/produs, satisfactie garantata.
Jurnalul National wrote:
INDIEPENDENZA. In acest week-end, la Suburbia are loc prima editie a Indiependenza. Concertele au loc incepand cu ora 21:00, line up-ul este foarte variat, iar un bilet costa 15 ron/seara. In aceasta noapte vor concerta Coma, Spike, Dagga (foto), Crize, Nasta si Secta. Maine seara aveti parte de o seara de neuitat cu Pistol cu Capse, Veritasaga, Cedry2k, Do diez, Nimeni altu’ si Tranda. Maine, de la ora 14:00, la magazinul Rulez vor avea loc sesiuni de autografe, iar in clubul Suburbia, intre orele 14:00 si 18:00 puteti viziona proiectii si videoclipuri. In plus, este organizat si targul Indiependenza, de unde veti putea achizitiona la preturi promotionale: materiale audio, articole de imbracaminte si alte accesorii. (M.N)
Azi wrote:
INDIEpendenza - mini-festival muzical
Clubul Suburbia din Bucureşti va găzdui, astăzi şi mâine, mini-festivalul "INDIEpendenza", ce va cuprinde concerte cu Veritasaga, Coma, Spike, Crize, Dagga, Pistol cu Capse, Cedry2k, Nimeni Altu', Do Diez, Nasta, Secta, Tranda. (M.F.)
Adevarul wrote:
INDIEpendenza, prima gală a artiştilor underground
În acest weekend, casele de discuri independente îşi trimit artiştii la primul minifestival de gen, intitulat INDIEpendenza. Organizatorul Hades Events a pus la cale un eveniment de două zile, 23 şi 24 martie, ce va cuprinde concerte cu trupe ca Veritasaga, Coma, Spike, Crize, Dagga, Pistol cu Capse, Cedry2k, Nimeni Altu', Do Diez, Nasta, Secta sau Tranda, toate membre ale curentului underground.

Beware the beast man...
- strabunicutza
- Bandit Queen
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- tanar
ahhhh din cate se pare concertul va avea atmonsfera...mica mea problema,atat de mica incat nimeni nu o poate rezolva e...daca tot s-a facut vineri si sambata...parerea mea era sa se faca ca la stimultan...punk intr-o incapera,rock intr'o incapere...hh and rap same...ascult rock si alternativ...relativ...dar concertul nu v-a avea atmonsfera curata de hh si rap
adica vreau sa spun ca atunci cand v-a canta o trupa de rap ,un punker ar face katerinka....cand v-a canta o trupa de punk...si se v-a face probabil pogo...rappari ce o sa faca ?
....plm...
adica vreau sa spun ca atunci cand v-a canta o trupa de rap ,un punker ar face katerinka....cand v-a canta o trupa de punk...si se v-a face probabil pogo...rappari ce o sa faca ?

Uita-te in oglinda....ce vezi in afara de trecutul tau...
- strabunicutza
- Bandit Queen
-
- tanar
preachtian wrote:reparii face pogo... uite.. http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 39&start=0
nu inteleg care e faza cu " face " citeste mai bine...eu am impresia ca am scris bine...daca nu...nu am nici o problema daca imi faci observatie

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
tu de unde stii ce ar fi facut 2 pac ma?
si de unde atatea incaperi in suburbia?
eu zic ca e f bine asa..
si de unde atatea incaperi in suburbia?
eu zic ca e f bine asa..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu e de inteles. asa vorbesc eu sa atraga atentia celor din jur cacand eram mic sufeream de lipsa atentiei din partea lu mama mea si acum zic dastea samabag in seama.ImmortalMc1 wrote:preachtian wrote:reparii face pogo... uite.. http://forum.hadesrecords.com/viewtopic ... 39&start=0
nu inteleg care e faza cu " face " citeste mai bine...eu am impresia ca am scris bine...daca nu...nu am nici o problema daca imi faci observatie,si daca 2pac te-ar fi vazut ca faci pogo la concertul lui ar fi scos pistolu si ti-ar fi lasat o urma pe frunte
,nu ca ash fi fan 2pac...
do you pogo?
yeaa...va vedetzi acolo.
99.9%
-
- tanar
hehe...pai suzy...probabil ash vrea sa te vad facand pogo la JMT sau la wu tang....plm...esti bine rau de tot...apropo...eu am zis asa ca idee faza cu 2pac...foarte inteligent din partea ta sa reactionezi asa
....
preachtian....da cateodata la concerte fac pogo...la alea punk...stii katerinka...betzie...dar plm...la un concert rap...never make pogo..you will get killed

preachtian....da cateodata la concerte fac pogo...la alea punk...stii katerinka...betzie...dar plm...la un concert rap...never make pogo..you will get killed

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
am facut pogo la jmt...ImmortalMc1 wrote:hehe...pai suzy...probabil ash vrea sa te vad facand pogo la JMT sau la wu tang....plm...esti bine rau de tot...apropo...eu am zis asa ca idee faza cu 2pac...foarte inteligent din partea ta sa reactionezi asa....
la wu-tang nu pot veni din pacate

oricum..ne vedem diseara...