ce parere aveti de melodia asta?nu am asc albumu pana acum pt ca mereu am gasit altceva mai interesant de luat si nici nu prea m-a interesat prea tare ce-i drept ... insa am vazut videoclipu piesei pe tv intr-o noapte si am luat si piesa de pe net tot atunci...productia e geniala adica pe stilu classic , sampleu e din "tramps - rubberband" si game si fifty au pus cat de cat cap la cap un mesaj mai ascultabil cat sa fie si ei in ton cu productia ...deci daca nu o stiti luati si spuneti-mi si mie cum va place
din ce mai stiu si io asa...rakim cika ar fi fost semnat de dre pt un album ...si din diverse divergente dealu a cazut in locul lui fiind luat the game...ma gandeam asa cum ar fi sunat rakim pe instrumentalu asta ....oare era vreo diferenta?
am vazut ieri dupa ceva timp clipul de la piesa aia cu truth hurts si rakim...si chiar ma gandeam ce album ar fi putut iesi dre productie si rakim la mic.
mel asta e tare dar mi se pare mai reusit clipul nou facut la "Dreams".
tot albumul e megareusit dar totusi astept al doilea album la care sa
vad totusi ceva mai multe idei de la el.No offense dar pe album nu are decat
6 mel "ale lui"
mihai.lazar wrote:da, ascultam 50cent ... suferindule...sio tu te-ai nascut underground? iti dau cateva melodii 50 foarte tari ... bleah!
ma pish pe melodiile lui si pe flow-ul lui de zici ca are cinjpe puli in gura... nu e vorba de underground lazarica, dar nu l-am halit de la inceput... deci, pentru mine tot este.