Sugar Hill Gang in Romania!
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- jay.there.is.a
- rhyme maker
masterz of the cool,
funk to make you drool,
hip hop as a rule,
itz the phat beatz old school
sugarhill, funktastics
da hood & shy beatz
b-boys & them djz
undoo & skid

& dox
funk to make you drool,
hip hop as a rule,
itz the phat beatz old school
sugarhill, funktastics
da hood & shy beatz
b-boys & them djz
undoo & skid

& dox

Last edited by jay.there.is.a on Tue Apr 03, 2007 9:39 am, edited 1 time in total.
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
stiu ca postul asta o sa fie sters dupa vreo juma de ora...dar :
eu rapper :WOW SUPER COOL YO ! old skool frate ! yeah ! sugarhill gang, mama hades records sunt cea mai cool casa de discuri din romeinia. hades rullzz..
eu om normal : rebuturile de la ei, vin la noi pe bani putini. sugarhill gang? uau. cumva trupa aia de prin anii 80? care au avut success cu...ah...hmm..uhm... O melodie? Rapper`s Delight? Un fel de "Mr Vain" doar ca mai dam din maini si purtam pantaloni largi? super tare, frate!
acum...serios...deja suntem un stat-cos de gunoi. atata tam-tam pentru Sugar Hill Gang???? cred ca au 70 de ani acesti emsii istorici. ma scuzati ca nu respect muzica OLD SCHOOL (g-yeah, yeah yeah) hai va rog...cum zic ciorile alea? Nigga please?
) pai sa fie cu please
nz nz nz nz....
eu rapper :WOW SUPER COOL YO ! old skool frate ! yeah ! sugarhill gang, mama hades records sunt cea mai cool casa de discuri din romeinia. hades rullzz..
eu om normal : rebuturile de la ei, vin la noi pe bani putini. sugarhill gang? uau. cumva trupa aia de prin anii 80? care au avut success cu...ah...hmm..uhm... O melodie? Rapper`s Delight? Un fel de "Mr Vain" doar ca mai dam din maini si purtam pantaloni largi? super tare, frate!
acum...serios...deja suntem un stat-cos de gunoi. atata tam-tam pentru Sugar Hill Gang???? cred ca au 70 de ani acesti emsii istorici. ma scuzati ca nu respect muzica OLD SCHOOL (g-yeah, yeah yeah) hai va rog...cum zic ciorile alea? Nigga please?

nz nz nz nz....
Now..baby..pull your g-string down souf...
- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu-ti sterge nimeni postul ... apropo ca sa preiau o tema la moda "ce-s cu frustrarile astea?"abricot wrote:stiu ca postul asta o sa fie sters dupa vreo juma de ora...dar :
acum...serios...deja suntem un stat-cos de gunoi. atata tam-tam pentru Sugar Hill Gang???? cred ca au 70 de ani acesti emsii istorici. ma scuzati ca nu respect muzica OLD SCHOOL (g-yeah, yeah yeah) hai va rog...cum zic ciorile alea? Nigga please?) pai sa fie cu please
nz nz nz nz....
Nu-ti place ... nu vii...stai acasa. Nu te obliga nimeni sa mergi la concert ... dar tu vrei sa ii convingi pe restul ca stii tu ca treaba e nasoala si oamenii sunt praf. Sincer nici eu nu i-am vazut live ... sunt extrem de curios ... vom vedea atunci daca sunt sau nu praf ..nu acum ... romanului ii place sa improaste cu cacat inainte. Stai sa vedem ce si cum si pe urma ne dam cu parerea:) ... Cat despre faptul ca-s rebuturile lumii si ajung la noi pe bani putini crede-ma ca nu e vorba de asa putini bani cum crezi tu si ca in afara de Romania ajung aproape in fiecare tara din Europa ..deci nu-s chiar asa obositi cum zici tu. Si chiar daca ar fi ... cu o singura piesa hit ... e totusi piesa care a dat viata hiphopului ... nu stiu cum vezi tu treaba dar eu ii vad ca pe niste legende ..si probabil si cei care aclama pe aici la fel ... drept urmare ne vom duce la concert chiar daca te vei supara tu
ps: daca nu ma insel tu-l blamai si pe DJ Rafik ... inainte de a veni aici ... probabil ca daca erai acolo iti schimbai parerea. Dar e alegerea ta pana la urma ... sa ai ceva cu noi aka Hades

Sa traiesti bine!
muie copos
mihai.lazar wrote:Nu-ti sterge nimeni postul ... apropo ca sa preiau o tema la moda "ce-s cu frustrarile astea?"abricot wrote:stiu ca postul asta o sa fie sters dupa vreo juma de ora...dar :
acum...serios...deja suntem un stat-cos de gunoi. atata tam-tam pentru Sugar Hill Gang???? cred ca au 70 de ani acesti emsii istorici. ma scuzati ca nu respect muzica OLD SCHOOL (g-yeah, yeah yeah) hai va rog...cum zic ciorile alea? Nigga please?) pai sa fie cu please
nz nz nz nz....
Nu-ti place ... nu vii...stai acasa. Nu te obliga nimeni sa mergi la concert ... dar tu vrei sa ii convingi pe restul ca stii tu ca treaba e nasoala si oamenii sunt praf. Sincer nici eu nu i-am vazut live ... sunt extrem de curios ... vom vedea atunci daca sunt sau nu praf ..nu acum ... romanului ii place sa improaste cu cacat inainte. Stai sa vedem ce si cum si pe urma ne dam cu parerea:) ... Cat despre faptul ca-s rebuturile lumii si ajung la noi pe bani putini crede-ma ca nu e vorba de asa putini bani cum crezi tu si ca in afara de Romania ajung aproape in fiecare tara din Europa ..deci nu-s chiar asa obositi cum zici tu. Si chiar daca ar fi ... cu o singura piesa hit ... e totusi piesa care a dat viata hiphopului ... nu stiu cum vezi tu treaba dar eu ii vad ca pe niste legende ..si probabil si cei care aclama pe aici la fel ... drept urmare ne vom duce la concert chiar daca te vei supara tu
ps: daca nu ma insel tu-l blamai si pe DJ Rafik ... inainte de a veni aici ... probabil ca daca erai acolo iti schimbai parerea. Dar e alegerea ta pana la urma ... sa ai ceva cu noi aka Hadessi sa ne improsti cu noroi pe ici pe colo. Ne pare rau ca iti stricam bunadispozitie cu evenimentele noastre.
Sa traiesti bine!
Hey. Chiar nu am vrut sa ofensez pe nimeni. Mai ales pe tine, Kombat.
Dar am citit posturile din threadu asta...si...pur si simplu ma intriga prostia copiilor astia mari ascultatori de muzica "buna". Da, poate trebuia sa ma abtin...dar am simtit nevoia sa improsc cu putin kkt in generatia asta noua care trateaza totul cu superficialitate. Ce-i mai infricosator...ca si eu fac parte din generatia x.
Si referindu-ma la "legende"....pai..as zice ca Mihai Viteazu e legenda. Sau Cuza. Sau George Enescu. Si de ce nu Ray Charles sau Louis Armstrong. Nu cred ca hip hopul a adus INCA o legenda.

multa bafta.
Now..baby..pull your g-string down souf...
-
- fratele meu tu esti baiat
frate aici se vb despre evenimente hip hop..ce kkt vrei ma??? auzi hiphopul nu e legenda...ten plm cu ideile tale. e vb de un concert mare, si ca orice concert nu poate multumi pe toata lumea.ce`ar fi sa se certe toata lumea in functie de preferinte? in loc sa fie lumea multumita ca sunt si la noi evenimente dastea tari...cacanarii stau sa comenteze aiurea.
inca ceva, nu mai face tu pe maturu pe aici, ca am impresia ca te stiu..din cate mi`aduc io aminte esti sclavul ala plin de arfe care o ardea pe forumul 20cmrecords(cand exista). distrusule
inca ceva, nu mai face tu pe maturu pe aici, ca am impresia ca te stiu..din cate mi`aduc io aminte esti sclavul ala plin de arfe care o ardea pe forumul 20cmrecords(cand exista). distrusule