Rolling Stones @ Bucharest 14 iulie

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

Versatill wrote:naspa
naspa ce?

n-o mai arde dubios. de la naspa la "neinteresant pt mine" e o diferenta, daca asta ai vrut sa spui...
Image
Beware the beast man...
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Pai avand in vedere ca nu imi place sub nici o foma,da e total interesant pentru mine.
Image
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

Mallone wrote:
Deena wrote: la care se adauga bilete VIP, la 797 RON.[/b][/color]
8 milioane mi se pare enorm pentru romania,acum fara suparare...e o suma exorbitanta...dar cine e cu adevarat fan,va da si banii astia...
La cati "Columbeni" sunt in Romania eu zic ca or sa se vanda si biletele VIP (de fapt sunt sigur de asta).
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

Sa stii ca orice trupa, care canta orice gen muzical, se uita inainte sa vina intr-o tara (in care nu a mai concertat) ce alte trupe au trecut prin tara respectiva.....
Si avand in vedere ca multi nu stiu ca exista o tara cu numele Romania e un lucru foarte mare venirea a cel putin 10 trupe cu renume mondial in capitala noastra Budapesta...pardon Bucuresti...intr-un an calendaristic.
Deci: daca Dactar Dre trece pe la noi sa stii ca tine cont de faptul ca au mai fost si Maical Gecsan, Depes Mod, Merlin Menson, Pinc, George Maical, Incubus, Roling Stons, Vu-Teng Clen sau Vu-Teng Chila Biz

P.S: Zic asta lasnd la o parte remuneratiile fabuloase pe care le primesc artistii pentru asemenea turnee.
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

zosteru wrote:
in capitala noastra Budapesta...
Da ai dreptate! :D
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

zosteru wrote:Deci: daca Dactar Dre trece pe la noi sa stii ca tine cont de faptul ca au mai fost si Maical Gecsan, Depes Mod, Merlin Menson, Pinc, George Maical, Incubus, Roling Stons, Vu-Teng Clen sau Vu-Teng Chila Biz
e vorba de bani. daca ai bani si esti capabil sa inchei un contract, iti vine oricine. mai mult speculeaza si-i intereseaza ce fel de organizatori sunt in tara si antecedentele acestora.
Chewbacca wrote:Uau, cred ca merg cu taica-miu. :lol:
:lol:
you just never know when you're living in a golden age.
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

De bani am scris in P.S
Tocmai de antecedente vorbeam si eu... :shock: ...eveniment fara organizatori nu exista :wink:
E bine ca majoritatea concertelor au organizatori diferiti ca sa fie cat mai multi cu antecedente.
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

deaa...ce sa zic...cum iarba se amseteca cu tutun...omu a ce o fi zis..."hai incerc ceva nou...cocaina cu cenusha lui tata..." :D
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Eh...nu ma mira nimic...pentru ca-n viata asta greu poti fi un bun artist,si in acelasi timp si un om in toate facultatile mintale...legea compensatiei functioneaza la 99 % dintre cazuri ca sa ma exprim in procente,ca e la moda vad :D
Oricum,tre sa-i judekam ca artisti,si nu ca oameni,ca p'orma numai ajungem chiar nicaieri :))
Viața e complexă și are multe aspecte.
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

nu mai haliti ma...a zis ca a fost o gluma
corecteazamacascriugresit
Sera
Gademit

Post by Sera »

fantastic.

o mini parere http://pendejosquad.blogspot.com/

o fi rau sa ai o slujba de aia in care sa te plateasca cineva sa mergi la evenimente si sa iti dai apoi cu parerea?

nu o fi.

are cineva nevoie de asa ceva la firma?
Post Reply