naspa ce?Versatill wrote:naspa
n-o mai arde dubios. de la naspa la "neinteresant pt mine" e o diferenta, daca asta ai vrut sa spui...
Moderator: .etalosed
La cati "Columbeni" sunt in Romania eu zic ca or sa se vanda si biletele VIP (de fapt sunt sigur de asta).Mallone wrote:8 milioane mi se pare enorm pentru romania,acum fara suparare...e o suma exorbitanta...dar cine e cu adevarat fan,va da si banii astia...Deena wrote: la care se adauga bilete VIP, la 797 RON.[/b][/color]
Sa stii ca orice trupa, care canta orice gen muzical, se uita inainte sa vina intr-o tara (in care nu a mai concertat) ce alte trupe au trecut prin tara respectiva.....Versatill wrote:naspa
e vorba de bani. daca ai bani si esti capabil sa inchei un contract, iti vine oricine. mai mult speculeaza si-i intereseaza ce fel de organizatori sunt in tara si antecedentele acestora.zosteru wrote:Deci: daca Dactar Dre trece pe la noi sa stii ca tine cont de faptul ca au mai fost si Maical Gecsan, Depes Mod, Merlin Menson, Pinc, George Maical, Incubus, Roling Stons, Vu-Teng Clen sau Vu-Teng Chila Biz
Chewbacca wrote:Uau, cred ca merg cu taica-miu.
Eh...nu ma mira nimic...pentru ca-n viata asta greu poti fi un bun artist,si in acelasi timp si un om in toate facultatile mintale...legea compensatiei functioneaza la 99 % dintre cazuri ca sa ma exprim in procente,ca e la moda vad