Pablo Francisco wrote:si eu sunt de-acord cu rip-uitu'...pt ca nu are chiar toata lumea UTV. inteleg si ce zice Brugner...o solutie de mijoc ar fi: intarzierea rip-urilor cu max 2 saptamani...si il propun tot pe Rap-x...pt ca a fost cel mai consecvent...
aici nu e vb de propus, pt ca nu e cum vrei tu. eu am facut capturi de bunavoie si nesilit de nimeni, dar a trecut perioada respectiva.
strabunicutza wrote:cei care fac o captura sau ceva sa nu fie atat de nesimtiti incat sa isi promoveze site-ul (asta in caz ca il au) cu aceasta emisiune,
strabunicutza wrote:cei care fac o captura sau ceva sa nu fie atat de nesimtiti incat sa isi promoveze site-ul (asta in caz ca il au) cu aceasta emisiune,
strabunicutza wrote:. cei care fac o captura sau ceva sa nu fie atat de nesimtiti incat sa isi promoveze site-ul (asta in caz ca il au) cu aceasta emisiune
ii mai cunosc eu pe unii care filmeaza pe la concerte si isi pun sigla cum zici tu .... ntz ntz. Intai trebuie sa ne uitam in ograda noastra dupa aia sa-i criticam pe altii.
strabunicutza wrote:. cei care fac o captura sau ceva sa nu fie atat de nesimtiti incat sa isi promoveze site-ul (asta in caz ca il au) cu aceasta emisiune
ii mai cunosc eu pe unii care filmeaza pe la concerte si isi pun sigla cum zici tu .... ntz ntz. Intai trebuie sa ne uitam in ograda noastra dupa aia sa-i criticam pe altii.
cu riscul de a mi se sterge postul, asa e la moda , iti spun ca imi platesc biletul la concerte, din moment ce ajung acolo inseamna ca imi place mc-ul/trupa (din asta rezulta ca am dat banii si pe albumele in original) si imi permit sa pun sigla pe filmari atata timp cat am stat 2 ore sa filmez si alte 24 ca sa editez si sa le trec pe net ca sa poate fi vazut evenimentul si de cei care nu au vrut / nu au putut sa fie prezenti. Cand o sa vezi un material gen urban groove, YO sau albume hiphop international cu sigla inews pe ele sa ma anunti.
Pana una alta astept cu nerabdare 17 aprilie si interviul cu Cedry2k
da...dar ai nevoie de acordul artistului... daca e s'o luam asa....
faptul ca platesti intrare nu iti da drept de viata si de moarte asupra imaginii artistului. el poate decide daca vrea sa apara sau nu in filmarile tale, asa cum se intampla si cu trupele de afara.
Last edited by DiNO on Fri Apr 06, 2007 8:32 am, edited 1 time in total.
nu cred ca e chiar asa... artistul respectiv se bucura ca cineva il filmeaza si se chinuie dupa aceea sa editeze filmarea cu el... si pt ce? ii face reclama si ii face fericiti pe cei care nu au putut ajunge la concert asa ca nu ar avea nimeni motiv sa "nu se lase filmat"
marrian99 wrote:nu cred ca e chiar asa... artistul respectiv se bucura ca cineva il filmeaza si se chinuie dupa aceea sa editeze filmarea cu el... si pt ce? ii face reclama si ii face fericiti pe cei care nu au putut ajunge la concert asa ca nu ar avea nimeni motiv sa "nu se lase filmat"
Ba sunt destule motive ... de ce crezi ca la coecrtele cu artisti straini nu este permisa filmarea?
Motivul principal este imaginea ... in general cei care filmeaza pun inregistrarile brute pe net si nu de putine ori acestea nu il avantajeaza pe artist (de la unghi de filmare, cum se aude, chiar si greseli de interpretare daca exista) + ca se fac pubiice melodii care posibil sa nu fi aparut si pe care artistul nu doreste sa le faca publice decat prin concerte
E buna tema asta de discutat asha... parerea mea ar fi in felul urmator : capturile sa fie puse pe site-ul U TV ... fara drept de download ci doar de vizionare.
Sustin si sunt de acord cu ceea ce spune Kombat , asta referitor la filmarea concertelor.