Sugar Hill Gang in Romania!
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
da.. stiu de scandalul cu versurile unuia dintre membri, si stiam ca ei au fost pusi de altcineva sa cante impreuna.. ceea ce nu e asa cool + ca albumul lor din 79 suna tare a disco mai ales ca la mijlocul anilor 70 muzica disco domina topurile..
ceea ce conteaza pana la urma e ca piesa lor din 79 a atras atentia lumii si ca in cateva saptamani avem ocazia sa ii vedem live si in direct in bucuresti.. eu deabia astept mai ales ca nu stiu la ce sa ma astept si nu am pretentii din partea lor

ceea ce conteaza pana la urma e ca piesa lor din 79 a atras atentia lumii si ca in cateva saptamani avem ocazia sa ii vedem live si in direct in bucuresti.. eu deabia astept mai ales ca nu stiu la ce sa ma astept si nu am pretentii din partea lor

Last edited by dan on Tue Apr 03, 2007 6:53 pm, edited 1 time in total.
- Bazooka Joe
- trendy guy
amice, se pare ca tu esti unul din persoanele cultivate care asculta hip hap. bravo frate, felicitari ! "sclavu ala plin de arfe". iti regasesti cumva conditia in alte persoane?Sanjuro wrote:frate aici se vb despre evenimente hip hop..ce kkt vrei ma??? auzi hiphopul nu e legenda...ten plm cu ideile tale. e vb de un concert mare, si ca orice concert nu poate multumi pe toata lumea.ce`ar fi sa se certe toata lumea in functie de preferinte? in loc sa fie lumea multumita ca sunt si la noi evenimente dastea tari...cacanarii stau sa comenteze aiurea.
inca ceva, nu mai face tu pe maturu pe aici, ca am impresia ca te stiu..din cate mi`aduc io aminte esti sclavul ala plin de arfe care o ardea pe forumul 20cmrecords(cand exista). distrusule

hai...ridica-te, sterge-te la gura si du-te sa mai inveti putina romana si dupa aia vino sa discuti cu mine. pana atunci....distractie placuta la concert la LEGENDARA TRUPA DE OLD SCHOOL HIP HOP, sugar hill gang.
te-am pupat pe portofel
Now..baby..pull your g-string down souf...
-
- fratele meu tu esti baiat
romana stiu io..ma descurc cu cata stiu
(mai bine citeste`ti prima ta fraza din ultimul post daca tot vrei sa demonstrezi ca cineva nu stie sa scrie romaneste)
da tu nu stii ce e ala respect...vii pe un forum si incepi sa arunci cu cacat in concertele organizate (nu cu usurinta) din lipsa de ocupatie. nu`ti convine concertul asta, tine`ti nemultumirile pt tine.

da tu nu stii ce e ala respect...vii pe un forum si incepi sa arunci cu cacat in concertele organizate (nu cu usurinta) din lipsa de ocupatie. nu`ti convine concertul asta, tine`ti nemultumirile pt tine.
-
- Splashinator
doamne ce neam de oameni suntem.. daca nu vine nimeni.. nu este bine.. pt ca labelurile din romania nu sunt capabile sa aduca pe cineva.. ca nu o sa vina nimeni la noi ca suntem praf.. etc bla etc
daca vine cinevaaa(si inca cine).. iaaaar nu este bine.. ba ca sunt batrani.. ba ca vin pe bani putini.. ba ca old school e nashpa..
nah.. de fapt nu generalizez la tot "neamul".. dar nu imi vine sa cred ca exista asha ceva printre noi.. unii nu merita nimic
si in loc sa isi tina nemultumirile pentru ei si sa nu vina la concertele pe care nu le agreeaza.. "arunca cu cacat" in stanga si in dreapta numai ca sa creeze polemici..
astea sunt semne de boala.. mi-e mila de voi
daca vine cinevaaa(si inca cine).. iaaaar nu este bine.. ba ca sunt batrani.. ba ca vin pe bani putini.. ba ca old school e nashpa..
nah.. de fapt nu generalizez la tot "neamul".. dar nu imi vine sa cred ca exista asha ceva printre noi.. unii nu merita nimic
si in loc sa isi tina nemultumirile pentru ei si sa nu vina la concertele pe care nu le agreeaza.. "arunca cu cacat" in stanga si in dreapta numai ca sa creeze polemici..
astea sunt semne de boala.. mi-e mila de voi

- jay.there.is.a
- rhyme maker
"A concert is a live performance, usually of music, before an audience. The music may be performed by a single musician, sometimes then called a recital, or by a musical ensemble, such as an orchestra, a choir, or a musical band. More informal names for a concert include "show" and "gig". Concerts are held in a wide variety of settings or venues, including pubs, nightclubs, houses, barns, dedicated concert halls, large multipurpose buildings, and even sports stadiums. A concert held in a very large venue is sometimes called an arena concert. Regardless of the venue, musicans usually perform on a stage. Before the dominance of recorded music, concerts would be the only opportunity one would generally have to hear musicians play."
via wikipedia
please stop bitchin' about "why"!!! you have the power to stay home and shut the funk up!

via wikipedia
please stop bitchin' about "why"!!! you have the power to stay home and shut the funk up!

- Bazooka Joe
- trendy guy
Nu putea sa vina altcineva? Pai...de exemplu, nu stiu... Grandmaster Caz sa zicem ca ar fi mers in locul lui...am zis un nume aleatoriu asaIn prezent, Big Bank Hank a renuntat la cariera muzicala si planuieste sa isi dea doctoratul in oceanografie, locul sau in Sugar Hill Gang fiind luat de un alt MC, Henn-Dog, care va fi prezent si la concertul de la Bucuresti.

- Bazooka Joe
- trendy guy
Extras de pe site pentru lenesi (am osbervat ca-s multi)mihai.lazar wrote:www.phatbeatz.ro
Bilete
Biletele sunt la pretul de 35 RON pana in 22 aprilie, in seara concertului la intrare vor fi 50 RON.
Puncte de vanzare:
- Magazinul Rulez Bucuresti (Str. Stirbei Voda nr. 87A)
- Club Suburbia (Str. Selari nr. 19)
- Reteaua Diverta Bucuresti
- www.myticket.ro
Pentru cei din tara care doresc sa rezerve bilete este valabila adresa [email protected]. In adresa este necesar sa mentionati:
1. Numele si prenumele
2. Nr. de bilete dorite
3. Seria si numar buletin
4. Numar de telefon
Biletele vor fi rezervate si le veti achita la pretul de 35 RON in ziua concertului dintr-o locatie ce va urma sa fie comunicata ulterior.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy